06 October 2010

UPDATE: PANAS-PANAS PENGAKUAN MANGSA LIWAT TERBARU ANWAR.Azmin Tersungkur Di Celah Kangkang Anwar


UPDATE: Sidang Akhbar oleh Rahimi Osman – ex-aide to Datuk Seri Anwar Ibrahim sets the record straight on the on-going sodomy trial - jam 4 pm di Lotus Kelang.....PANAS PANAS PANAS

Azmin Tersungkur Di Celah Kangkang Anwar.

Aku tak nak tulis panjang-panjang, semua orang tahu, malah satu malaya pun dah tahu anwar memang dah tibai jubor azmin ali, malah untungnya anwar dapat package boleh tibai bini azmin, shamsidar, pancut dalam sampai dapat anak pompuan, tah apa nama anak shamsidar dan anwar tu aku tak ingat.

Azmin dapat belajar pi oversea pun pasal tun mahathir dan tun siti hasmah yang sponsor dia, kalau tun m dan tun siti hasmah tak sponsor dia pi belajar oversea, aku ingat azmin sekarang ni dah jadi moneyboy menjaja jual pungkok kat depan menara dbkl.

Hanya semata-mata nak jaga hati top kau, (dalam istilah gay, ada top dan bottom, anwar ni kira top la dan azmin kira bottom) kau sanggup hina orang yang telah banyak berjasa pada kau, sial punya budak.

86 comments:

Anonymous said...

Kalau tengok bahasa hang ni ,aku agak hang ni pasti anak luar nikah @ anak haram . Sah orang lain dah tibai tibai mak hang dulu sebelum pak hang dapat.
Ha..ha..ha

Anonymous said...

gambar edit la bodoh..
len kali lighting body n face bg la nampak serupe. hahahaha

Wake UP! said...

Awat yang hang marah sangat Anon 4:52PM. Hang ni kekasih kesayangan Al Jub yang akan mengamuk bila aktiviti homoseks Al Jub didedahkan?

Anonymous said...

Anon Oct. 6, 4:52,

Hang species Azmin gak?

Anonymous said...

kalu nak fitnah pun jgn la lebih2 terang2 gambar edit tu..Det nnt kalau kao mati tak sempat minta maaf dengan diorang camne...aku ni sekadar mengingat ko jek...org politik ko kena faham hari ni musuh besok kawan,hari ni kawan mungkin esok musuh pulak...ingat jgn lebih2 ada yang 'melihat' kita semua.

Anonymous said...

Itu gambar lama laaa.. dia photoshop gambar tu sebagai contoh... bodoh laa korang yg dok backup anwar ni...Lahanat anwar tu aku rasa mampos nnt straight to the hell .. jalan berpimpin tangan dgn firaun masuk neraka.. hahhaha

Anonymous said...

kalo nak aibkan orang jangan la edit gambar plak, p tangkap yang betul2 real baru orang percaya ni dah menjatuhkan maruah orang,kalo orang lain edit gambaq hang tengah buat macamni bagi pak hang tengok tentu pak hang percaya kata hang buat sedangkan benda ni edit jer

Anonymous said...

Anwar ni dia liwat saiful depan korang abang2 ke, atau dengar cerita org atau tengok TV1, TV3 atau baca Utusan Meloya (Umno punya paper). Berdosa besar bang tuduh org islam ni. Kalau betul tak ape, kalau tak betul, kes naya bang. Pahala abang2 yg tak seberapa tu akan berpindah kat siNuar ni bang. Itu pun kalau abang2 ada pahala, kalau tak ada, hah, tak pasal2 dosa siNuar pulak abang2yg tanggung. Itu bukan saya cakap bang, itu nabi yg cakap. Lagi satu bang, kalau siNuar ni tup tup mati dulu, abang2 kena cari dia dipadang mahsyar nanti bang. Abang2 ingat senang ke, manusia nya berbilion, dah tu bertelanjang bulat pulak tu, sambil meranduk air peloh masing2 yg dikatakan setinggi melebihi paras buku lali, agak2 boleh jumpa ke siNuar ni bang. Ini pun bukan saya yg buat kunun bang, ini nabi yang cakap. Jadi bang nasihat saya, sebelum nyawa abang2 dan siNuar ni dicabut dek Allah taala, bertobatlah & insaflah ye bang. Mengutuk, mengaib, memalukan, memfitnah sesama manusia ni memang sedap, sebab lidah tak bertulang dan hukumnya tak nampak didunia ni. Kalau si Nuar ni bersalah, biarlah mahkamah & hakim(YG ADIL) dan Allah yg akan menghukumnya, bukan kita. Jangan kita menjadi manusia yg muflis diakhirat kelak, kata nabi.

dv5266 said...

Bila part ni aku betul betul rasa serba salah. Yang aku nak paham kenapa boss Nuar ni dulu boleh pecaya sangat yang Doctor Muneer Anis itu diliwat. Tak masuk diakal terus lah ada maanusia yang boleh ngang dengan orang tua macam doctor tu. Yang sangat terang nampak ialah kekaguman Doctor itu terhadap kehebatan Nuar dari segi agama dan pemikiran. Mungkin ini yang buat pihak pihak tertentu tak senang duduk dan merasa panas punggung kerana telah membuat banyak kesalahan rasuah

Anonymous said...

comment no.1...marah nampak...hee..hee..hee..kena cuit melenting..hang la naka haram jadah..bodo piang

loklak said...

Anonymous no 1, dah kena tibai pungok oleh bang nuar.. ha.. ha...

Anonymous said...

bodohnye tuan pnte blog nih....
ade jgk wujud org bodo mcm ni kt malaysia... mungkin mak ayah die ni pangai teruk tu yg turun kt tuan blog ni.. Kalo nk jahat pn bia la jahat diri sdiri,nk bising2 wt ape..
xde akal ke ape...

Anonymous said...

assalamualaikum ( jangan pandai2 nak ubah jadi salama 1 malaysia...haha)....

Kepada penulis blog/isu ini, cuba anda baca bismillah sebelum menulis jika anda orang islam dan beristighfar. insyaAllah anda akan menulis dengan penuh kebenaran dan keikhlasan. jika anda tulis benda betul insyaallh dapat pahala. jika anda memfitnah tak kira samaada anda mendapat maklumat fitnah dari orang lain(anda menyampaikan saja) anda tetap memfitnah. kerana anda bukannya tidak boleh berfikir. anda waras. oleh itu awasilah tulisan anda. jari-jari akan menjadi saksi. bayangkan jika esok tuhan tarik nikmat jari anda andainya anda sengaja memfitnah atau mengikut orang lain memfitnah. anda ada saham jika orang lain percaya cerita ini. berfikir dan berzikir sebelum menulis. semoga kita semua beroleh hidayah. kes zina/liwat kena ada saksi. ingat!!

Anonymous said...

Salam Bro....,

Bro,gua tau lu benci sama siMamat sial tue,sama gak aku,Dulu aku respek jg n' xcaya,tapi bila si sial tue diwancara oleh tv indonsial disana,dicaci negara sendiri...betoi doo,aku xtipu.
Tapi artikel lu tulis tue,biar betul doo.lu jgn fitnah doo,lu ada bukti kerr.aku th gmbr tue pon xreal pon..
sblm lu tulis ,lu kena ada bukti.. walaupon nie blog lu.Gua pon meluat gak si mamat sial ngan geng2 dia.k,Chow bebeh

Anonymous said...

Adakah Saiful Bukhari Lembut(SOTONG)?

Apakah Bukti Kukuh Yang Boleh Disabitkan?

Adakah Anda Mempunyai Bukti Atau Setakat Pandai Menaip Blog?

Sebesar Mana Pahala Yang Diberi Oleh UMNO Kepada Anda Untuk Menfitnah Insan?

Adakah Anda Salah Seorang PAK TURUT UMNO?

Mengapa Seorang Lelaki Mengaku Diliwat Jika Dirinya Masih Berdaya Untuk Mengelak?

Jika Mangsa Liwat Seorang GAY,Tidak Usahlah Membuat REPORT.

BUKTIKAN KEBENARANMU WAHAI UMNO.
USAH GUNAKAN MEDIA UNTUK MENGABURI MATA RAKYAT.

RAKYAT TIDAK SEBODOH KAMU.

Anonymous said...

salam...
kepada penulis blog ni
marilah kita bertaubat..
cuba ber istigfar dan berzikir..
apa matlamat anda membuat blog ni...
berdakwah atau berdakyah?

sekian..

Anonymous said...

Blogger nak sangat masuk neraka kot? dia tau masuk neraka tak payah beratur, buat je blog ni.. confirmed masuk! hahaha

Anonymous said...

Biasa la puak pakatan haram ni. bila pemimpin sendiri kena dakwa, sikit-sikit mintak bukti. kalau takde bukti, dikira fitnah. tapi kalau pemimpin kerajaan yang kena, memang confirm jatuh hukum terus. Takyah nafikan le, memang dah gitu tabiatnya.. he..he..

Anonymous said...

tak habis2 kata fitnah...suruh bersumpah mcm2 alasan...mmg trg lagi bersuluh bersalah sbb tu takut nak bersumpah..lps tu kata fitnah la..itu la...tangguh berpuluh kali perbicaraan...ni semua keja org xdak teloq...sama mcm penyokong2 dia...suka belakang tarok...wahai penyokong2 musuh no 1 negara, suruh la top anda bersumpah..tu pun kalo ada teloq..aku rasa hangpa pon sama xdak teloq..hua..hua..hua..

aja49 said...

Kalau orang yang kena zalim ini betul-betul memohon doa supaya dibalas perbuatannya dengan hukuman yang setimpal saya khuatir tidak tertanggung blogger ini di dunia dan di akhirat.

Anonymous said...

kepada comment no 1...

bahasa hang pon mcm pukimak hang..pasti mak hang dok juai puki..
dok sokong aljuburi tu wat pa...

Anonymous said...

Mu dok sokong dok bela aljuburi tu buat gapo gak? Dio bui gapo ko mu? Dia kenal mu ko dok? Dulu masa dale BN semua puak mu beci, tapi la ni taik dio pun puak mu tibai...sedappppp..ha ha ha !

Anonymous said...

yg tukang buat ni nak tambah dosa ke apa?

ali said...

Bagus lah kau orang ingat fitnah tu di larang olih Islam tapi....kata orang dia lebih.... fitnah najib, fitnah rosmah siang malam tak takut dosa pun....jangan hepokrit laa . tuhan maha mengetahui.....

ali said...

Bagus lah kau orang ingat fitnah tu di larang olih Islam tapi....kata orang dia lebih.... fitnah najib, fitnah rosmah siang malam tak takut dosa pun....jangan hepokrit laa . tuhan maha mengetahui.....

Anonymous said...

Dgr kata Anwar & Azmin tak bleh mengucap lg sebab itu dia org ni tak bleh bersumpah. Couple yg dilaknat ALLAH.

Anonymous said...

Undang2 yang ada kat negara kita bukannya undang2 yg mengikut kehendak Islam. Para pemimpin umno yg buat salah akan ditutup kes mereka sehabis mungkin. Jika dibicara pun, mrk tidak diperlukan lagi seperti Mat Taib dan Khir Toyo. Tapi jika kena musuh politik mereka, benda x ada pun di suruh buat jadi ada. Suruh ikut cara Islam tak yakin ataupun tak percaya kerana mrk suka fitnah ini berpanjangan. Lagi mrk tak percaya hukum Allah ini akan menyelesaikan masalah ini. Ingat kita duduk dalam kubur sorg2 dan macam mana kita nak sebut yang Allah itu tuhan yg sebenar sedangkan hukum hakamnya kita tak percaya. Fikirlah sebelum kita sedar2 kita telah bersendirian. Wassallam.

Anonymous said...

Photoshop ni yg 1st buat Tian Chua, siap "menyenget" kepala Najib kat Altaiktunya...nampak sgt badan org lain, kepala pun org lain, kontot ja badan org yg kena impose tu.

Anyway, kalau c Saipul kata dia diliwat, kita mesti letak 50-50 atas pengakuan beliau baki biar mahkamah menentukan. Walhal, dulu pun ada kes begini, jadi 1+1 = 2 kebarangkalian mungkin berlaku.

Kita pun tahu, condo mewah, apartment mewah, orang luar kira susah laa nak masuk sesuka hati, sbb kelebihannya setiap rumah tu ada phone, pak guard boleh call atau dibawa masuk oleh org yg diberi kebenaran oleh tuan rumah.

http://www.iproperty.com.my/property/listingprint.aspx?pid=818511

Property Developer pun bijak buat unit rumah ni nampak private. Kalau orang nak bogel pun tak de sapa nampak. Kita tak boleh nak buat tuduhan melulu atas sebab apa? Kita ada disana ke? Kita lihat dgn mata kepala kita ke? Kalau tidak lebih baik kita diam dan beri peluang sikena tuduh dan mangsa beri hujah. Yg menjadi persoalan rakyat kenapa 3 tahun hampir berlalu masih nak menangguh-nangguh kes? Kalau saya sekali pun kemungkinan secara tak langsung saya "hampir" terlupa akibat asyik nak tangguh kes...apa salahnya kalau teruskan tanpa penangguhan, lagi banyak tangguh lagi byk keraguan dihati rakyat yg secara tak langsung mengesahkan perbuatan liwat itu adalah benar.


Isu Azmin dgn Anwar ada keserasian serta kuat berpegang rahsia, apa yg berlaku tersimpan erat dan kuat kerana jika terbongkar maka apa yg diusahakan pastinya membawa kehancuran. Ya Anwar boleh lari ke US, mungkin Azmin pun akan ikut serta siapa tahu.?

Anonymous said...

Assalamualaikum bro
Saya teringin nak imbas kembali kronologi Anwar selepas dipecat; jika dapat bro masukkan item2 berikut;
1: Kes Keracunan Arsenik
2: Kes Ugutan Bunuh-Mohon sauka politik
3: Kes Mohon Rawatan Spesel di german
4: Apa kes Anwar tak masuk PAS?
Salam bro

Anonymous said...

Kalau nak fitnah pun paKAI AKAL SANUBARI, KAN ORANG zaman sekarang semoanya bijak menilai siapa yg bodoh adalah anak luar nikah yg keluarkan gambar ni tak punyai meruah akal budi.
zaman IT kahkahkahkah memaluka.................

hiza said...

hahaha
blog ini cukup ramai sekali , penataanya juga cukup bagus ditambah dengan artikel yang bagus pula , sungguh sangat sempurna !!!
Salam Kenal !!!
Jangan lupa berkunjung ke blog saya
Terima kasih

Anonymous said...

blog pariah ni...penulis blog ni pariah thp anjing...penyokongnye pun same 2x5....

inal said...

DSAI dan saipol manusia islam,yg mengomen pun islam.kes DSAI ini berteraskan islam dikalangan rakyat islam.saipol dah sumpah laknat, kalau DSAI sumpah laknat lagi bagus, kita tambah sikit supaya Allah tunjuk kebenaran , kita seru semua rakyat islam Malaysia pilih hari jumaat serentak seMalaysia,lepas solat jumaat seluruh Malaysia kita adakan solat hajat mohon petunjuk kebenaran,lepas solat hajat itu kita minta nuar bersumpah depan mimbar dan live telecast seMalaysia.
Iasyaallah, satu keajaiban akan berlaku.Allah akan beri hidayah pada bumi Malaysia ini.
Jgn kutuk2 mengutuk,yang dikutuk islam, yg mengutuk pun islam.Macam kat Libya sekarang.Yg nembak orang Libya, yg mati kena tembak pun orang Libya.Israel juga tak kena tembak,senyum-senyum je.

Anonymous said...

Aku pasal buat gambar camni aku tak setuju. Walaupun aku benci sangat si Aljuburi dan bapak ayam si Azmin, jangan lah buat gambar yg tak elok d pandang. Mcm budak2 aje! Dua ekor berok gay tu mmg patut d kecam tapi jangan letak gambar cam2 in future plz!!!

Anonymous said...

Bro..nak buat apa pun fikir la dulu. Lu letak ayat-ayat Allah kat blog lu, pastu masukkan kata-kata yg tak elok, mencaci, dan segala macam perkataan lain, tu mcm songsang jer.
Jangan gunakan kedua-duanya sekali.
Kalau lu tak puas hati tahap gaban pun, buat la cara lain.
Orang lain pun akan respek lu bro kalau lu tulis elok-elok.

Anonymous said...

antu punya penulis, mungkin dia yg pernah dikangkang atau mengangkang sebab dia dah tahu caracara,style mengangkang dan dikangkang. kamu bercakap dan menulis melalui pengalaman.

Anonymous said...

dunia ini hanya sementara.. semua nya tipuan belaka.. kalau pu anwar bersalah tidak sepatut nya kalian menghina dia.. siapa kalian semua? berapa banyak pahala yg telah kalian kumpulkan utk di bawa ke akhirat.. jgn lah kerana mabuk kuasa politik kalian lupa akan hari akhirat

anti bohmau said...

ini nko orang baru tengok sikit sj. cuba engkorang pergi imbas kembali ke laman2 pembangkang suatu waktu dulu...apa yg dia orang tak buat dgn gambar2 Tun? gambar2 pemimpin2 negara waktu Tun? hizbinet.com suatu waktu dulu cukup ghairah menghentam Tun & pemimpin2 negara krn mrk punyai anak2 muda pandai guna IT belajar diluar negara dgn tajaan kerajaan tp menikam kerajaan dr belakang membuat berita2 fitnah kpd Tun & pemimpin2 negara setiap hari! aku harap mrk tu sudah bertaubat krn menfitnah Tun dulu!

Anonymous said...

haha..Ustazah saya kata fitnah tue tak dibenarkan dalam Islam..Fitnah tue tak baik..Fitnah tue haram sbb boleh meruntuhkan ummat. Macam cerita Saidatina Khadijah..Bila dalam syariah dah tetapkan hukum haram,,tak kiralah sapa buat tetap berdosa. Nie yang pelik, sebab kalau diikutkan logiknye, sama2 memeluk Islam, sama2 percaya pada rukun Imam dan rukun Islam, tapi bila sampai bab2 hukum nie lain pulak jadiknye..Kalaulah yang didakwa meliwat tue dato Najib ke, Tan Sri Mahyuddin ke, Tun Mahathir ke mesti tak jadik fitnah kan? Mesti itu kebenaran kan? Tapi bile kena tang hidung al-Jub ke, Nik aziz ke or sapa2 la yg sepatutnya, mesti jadik kes fitnah kan. Beragak la sikit..Hidup nie mesti lah adil demi menegakkan KEADILAN. jangan dah terpegang tahi kat tangan sendiri, org lain plak dipersalahkan..Isk2 apa nak jadi lah..Hidup nie biarlah tahu bersyukur sikit..Tu lah, org suh baca Quran, depa baca..tapi dah tahu tak paham bahasa Arab, baca lah tafsir..Baru boleh praktik apa yang ada kat dalam Kitab Agung tu..Tue pegangan kita..bkan nye kata2 ataupun hukum ntah pe2 yang dikeluarkan tuh..Tak nak sedar banyak tak pe..Tapi sedaapi sedarlah sikit untuk kepentingan generasi yang masih kecil..Kesian lah kat diorg kalau tak nak kesian kat diri sendiri pun..JGN MARAH YE!!!

Anonymous said...

sesetengah orang Malaysia ni nak tunggu anwar liwat saiful depan mata kepala diorang baru nak percaya... lepas tu dok cakap "eh x kan la dia nak liwat jantan, wan azizah tu kan cantik..." bangang punya otak sesuai duduk zaman batu

Anonymous said...

ni blogger celako..hahaahha

Anonymous said...

Astagirullah..tuduhan dan kes yg berlaku pd anwar tu perkara lain..tapi gmbr ini mmg tambahan fitnah yg maha besar lagi terang..stiap mata yg melihat, anda tanggung lah dosanya.klo masih ada setitik pun iman, xkn sanggup nk buat mcm ni.

Anonymous said...

aku pon dh lama nyampah ngan anu war penasihat parti kencing rakyat ni. satu malaya dah tau pasai video dia. cukup lah..tu. tk yah wat gambar super impose cam tu. cemaq abis ko punya blog. padam la... ko buat nuar dgn azmin smyyg jemaah... nuar jad imam pas ngan dap jd mkmum. tak pon ko tukar komunis lim kit siong plak jd imam. ikut sukee ko la. tu ibarat kiasan. org lembam tu tkyah kisah le. pro nuar suke cam tuh... sbb dah minum air kencing dia....holy water...foc. papa jahat ku hebat sbb dia anugerah tuhan. sian....

Anonymous said...

buat pro nuar aljuburi.. harap bersabor... pro nuar pun byk kali terkehel lidah sbb dok fitnah umno bn yg suci korag tau kire dosa org jerr... so, benda cam ni tu serupe puok awk dh wat...nak nasihat....ok la.. marah kena jual. anywy..blogger ni cuit sikit baru.. so, bloger .. ko ganti la gambo hudoh tu... aku nak tgok pun tak sggup.

Has said...

jgn kerana politik...kita UMAT ISLAM berpecah belah.......orang kafir ketawakn kita......da xlama da usia dunia ni....

Anonymous said...

luterazjgn kerana politik...kita UMAT ISLAM berpecah belah.......orang kafir ketawakn kita......da xlama da usia dunia ni....

Anonymous said...

allah maha menerima taubat,,

Anonymous said...

Anonymous said...
buat pro nuar aljuburi.. harap bersabor... pro nuar pun byk kali terkehel lidah sbb dok fitnah umno bn yg suci korag tau kire dosa org jerr... so, benda cam ni tu serupe puok awk dh wat...nak nasihat....ok la.. marah kena jual. anywy..blogger ni cuit sikit baru.. so, bloger .. ko ganti la gambo hudoh tu... aku nak tgok pun tak sggup.
April 6, 2011 1:01 AM


-Setuju dengan Anon ni. Puak penyokong Pakatan, rasakan, ini serupa macam pemipin kamu buat cerita tanpa bukti. tapi kamu percaya bulat2. bila orang buat macamni, tau marah kan? tunggu PRU 13, kamu akan berkubur.

Anonymous said...

Takutlah kamu kepada Allah dengan sebenar-sebenar takut. Jangan sekali-kali kamu kembali kepada Allah (mati) melainkan kamu benar-benar berada dalam keadaan Muslim. Ingat, sedar dan insaflah bahawa hidup di dunia hanya sekejap sahaja. Tolonglah diri sendiri sebelum tolong orang lain.
Jangan kamu cenderung hati untuk menyokong orang yang zalim, kelak kamu disambar api neraka. Insaflah.Janganlah berpolitik merosakkan diri sendiri di dunia dan akhirat.Berapa hari lagi nak hidup? tanya diri dengan jujur!!!Bertaubatlah sebelum nyawa dicabut Izrail.

AL FAKIR Muhammad Fazilul Helmi Raidzan said...

blog ini belog yang akan menerima azab kerana fithnah
http://pondoktauhid.blogspot.com/

Anonymous said...

Kalau terkena batang hinudng sendiri...kata semua itu fitnah...
apa komen..
1. Wakil rakyat PAS PAsir PUteh berzina dgn bini orang dalam keretapi.
2.ADUN Melor ceraikan bini muda mualaf tanpa nafkah.
3. Guru agama sekolah PAs di Kedah bunuh murid tahun1.
4. Video zinz Anu War dgn pelacur cina. ( kalau cakap itu bukan Anu war..sah kau buta hati )..
JANGAN NAMPAK orang lain saja tak betul.....
HANYA KITA saja yang betul...
SEMUA TU TAK BETUL..
Pergi mampus DAPIG,PAS,PARTI KENCING RAKYAT (PKR)

Anonymous said...

Blog yang mefitnah tanpa bukti akan menerima azab Allah di akhirat nanti.Gunakan ilmu anda untuk kebaikan Ummah bukannya meracuni pemikiran orang lain padahal berita yang anda paparkan tidak benar.

Freziey said...

S'jahat2 anwar pown, dier msih lgi umat islam.. Jgnlah kte mmburukkan saudara s'islam kte smpai mcm 2 skali..brilah dier pluang utk kjalan ALLAH S.W.T..

anuar alor ganu said...

Salam,,,kenapa semuanya melatah ni...baik yang pro atau kontra...relaks...janganlah guna bahasa kasar sangat...semua ada akal,,,bila syaitan mempengaruhi akal,,,susah kita....mengucap banyak-banyak

Anonymous said...

sedih dgn org Islam khususnya, yg tak pandai gunakan akal fikiran yg telah dikurniakan ALLAH kepada manusia .... tak pandai bezakan mana yg baik mana yg buruk .. mana yg logik dan mana yg tak logik ...byk2 la berzikir dan berzikirla setiap masa supaya syaitan tak menghampiri kita ... AMIN

Anonymous said...

tanda-tanda akhir zaman dah hampir. cuba bayangkan ada 70 lebih yang mengaku beriman....ini belum sampai 20 jenis ni...baru 2 dah kecoh...fikir-fikirkanlah....

Anonymous said...

ap2 jela c blogger oi...
klu hang nk tau sumpah laknat ni pakai dalam 2 hal je ni mcm sumpah laknat li'an mcm laki tuduh bini curang tanpe saksi n sumpah berkenaan tauhid mcm sumpah time debat antara org islam dan org kafir dlm menegakkan agme msing2.slain dari itu nonono ye.saje nk kc komen kat blogger.mari membangun bersame islam.amin=)

Anonymous said...

det..hang barua..hina..buduh..gila..nak jilat pungkuq BN pun jgn sampai jd bodo..

lu pikir pakai lutut said...

Sperma atau dlm bahasa melayunya Air Mani yg ber DNA lelaki Y yang berada DALAM jubo saiful tu sebenarnya diambil dari lelaki Y (anwar berahim?) oleh puak2 UMNO dan diletakkan ke DALAM..saya ulangi..DI DALAM jubo saiful. ITU lah sebenarnya apa yang berlaku..KAHKAHKAHKAHKAH. kesian..kesian

Anonymous said...

Bulan2 puasa jgn lah dok brcakap yg tidak benar wahai bloggger ini.... ingatlah dosa dan takutlah dgn azab neraka...
... sekadar peringatan dari tok..

Anonymous said...

haha padan muka c al juburi...doranglah puak2 pembangkang lagi teruk pasal edet2 gambar pemimpin bn ni...

Anonymous said...

Relek la bro, kalau bro biasa mesti relex, yang ngelatat tak tentu pasal apa hal (itu namanya brok2), kalau benar atau tidak gambar tu tengok je la lps tu fikir. kalau nak percaya percaya la, tapi memang anwar aljuburi kaki peliwat, kalau tak benar jangan tengok. pada dasar nya ko org tak dapat dosa kering,banyak2 la beristifar.

Anonymous said...

blogger taruhlah muka nik ajis ke, hadi awang ke pada muka azmin..hahaha

Anonymous said...

aauuw sedapnyaaa bang nuar....arrrghh
yeaaa dik minnn...arrrghh it coming,it coming...it coming aarrrrgghhh sedapppnya.....

' 1 TANAH MELAYU' said...

Aku sokong sgt gambar ini. Memang Anwar dan Azmin kaki main jubur @ Mr Aljuburi. Yang group dok bela Anwar pasal apa. Tunggu kena main jubur sender dek Anwar baru nak percaya. Akal u orang letak di lutut..

Anonymous said...

oi jangan tak kau tak tahu
adalah satu budaya lama melayu -
buntut membuntut

sebabnya ?

kaum melayu kurang pompuan -lebih jantan

jadi kalau mat tu lembut sikit, dia akan ditibai dek kawan
kawannya.


kaum bai dengan budaya 'sharing'
--------------------------------

geng bai pun kekurangan pompuan

tapi ketua agama geng bai ada buat satu resolusi-

mereka bolih tibai kakak/adik ipar kalau adik/abang

si jantan tak ada bini.



cultural shock?

Bila saya dapat tahu hal ini, terperanjat gak saya...


saya tanya meeka macam mana mereka akan uruskan skim

sharing ini-


bila si abang yang berkahwin dengan Kavita katakan,

balik ke rumah dia akan lihat kasut adiknya sudah tersusun diluar rumah,

dia akan walk away- pergi gerai minum teh menunggu giliran dia dengan kavita

dengan tabah.


Bayangkan kawan saya dan isteri pergi makan malam dengan B singh

, isterinya kavita dan abang B Singh- A singh.


Di dalam perbincangan pasal kawan saya nak tambah anak satu lagi,
perbualan beralih ke bab pasal apa kavita belum beranak lagi?

Tambah A Singh dengan selamba: ' hantar kavita bermalam dengan
aku-guarantee akan ada anak....'


phooh.... bai cukup liberal . Sampai zaman kini ada sharing pompuan
di antara adik beradik lelaki.







kkk

Anonymous said...

bila aku baca komen2 penyokong aljubori aku dah nak tegelak....depa tak tau ke aljubori tu adalah sampah masyarakat dan juga banduan negara....org2 yg menyokong aljubori itu adalah spesis aljubori yg mereka adalah org2 yg suka akan bontot.....tu sbb mereka bermati2an menyokong aljubori....

Anonymous said...

jangan ditambah cerita Allah akn humban ke dalam NERAKA banyak kan bertaubat dan berIbadat, Nauzubillahhiminzalik

Anonymous said...

Sokong Pondok Tauhid Mohon Allah bukakan hatihati mereka yang sedang hilang pemikiran waras, untuk menuju ka jalan yang Allah Reda, semuga Allah memberi petunjuk jalan ka syurga Allah Wallahhuaklam

Anonymous said...

bajet nak femes cepat ke hape ni??

Anonymous said...

Salam..
Sama saja cara berfikir org yg mengaku umat "MUHAMMAD", umat ISA atau umat MUSA..
Mereka semua sujud bukan pada "aturan" ALLAH.. tapi pada objek yang dihasilkan dari bahan alam..
Kemudian semuanya mengaku HAMBA ALLAH.. tanpa rasa malu padaNYA..
Satu Peringatan JIWA..

Anonymous said...

blogr seperti orang munafiq. imgatlah firman ALLAH " apabila datang kpada kamu munafiq membawa khabar berita, maka hendaklah kamu menelitinya..." kamu telah mambuat dosa besar wahai tuan blog. kalau kamu iSLAM cepat2lah bertaubat sebelum terlambat.

Anonymous said...

DSAI memang bersalah aku fikir sbb...dia pilih utk duduk dlm kandang di mana pihak pendakwa dan pembela tidak boleh menyoal nyer...dulu pendakwa dan pembela boleh soal...kalah jugak..kpd penyokong DSAI...kurangkan tgk crite tak bukak minda...byk kan tgk crite mcm CSI @ National Geographic @ berbentuk sains..SCIENCE AND MATHEMATICS RULES THE WORLD..itu slogan yahudi dan aku..

pakMan said...

Mmg semua maklum gmbar tu di edit...
Yg penting kite perang habisan2 puak PKR + PAS + DAP = PR ( PENGKHIANAT RAKYAT )
tak payah la dok cite dosa pahala, pdg mahsyar dll sbb semua maklum dan tau hukum hakam...
Yg penting hapuskan BAPAK MUNAFIQ Al Juburi tu!dah terang2 lg tak payah bersuluh mmg BAPAK MUNAFIQ...
Yg korg dok sokong2 sgt ni... Korg pon sama ke???
selamat kan bumi MALAYSIA dr BAPAK MUNAFIQ!!

Anonymous said...

saya setuju dgn pakman.....kita buka aib org...aib kita dibogelkan tuhan....lebih sangat menfitnahlah si anu tu dulu sejak lepas dari jel...

Anonymous said...

sudah terang lagi bersulu..... sapa sokong anwar mmg bangang.... jngnkan tv 1(atau mna2 tv malaysia)kalau kita tenok tv luar negara pun terang anwar ni bngang.... nah baca la... itu pun kalau faham la.... pa2 pun anwar tetap al juburi.... sapa x setuju anak haram .... http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-16463989

Anonymous said...

blogger umngok mmg bongok....wa cukup meluat bila org selalu suruh bersumpah.....mudahnye menetukan hukum skg ni ye..sape yg di tuduh buat salah perlu bersumpah untuk buktikan kebenaran.....baik tutup je mahkamah...hakim-hakim semua tu bagi je keje jadi pencacai najis....lepas ni pembunuh, perogol...perompak tak payah bicara kat mahkamah dah...suruh bersumpah je........sape yg berani bersumpah akan terbukti tak bersalah...boleh ke camtu wahai pengikut umngok bongok...

Anonymous said...

Alamak apa la korang ni... Ingat, kita bukan Tuhan hidup selamanya! Kita semua boneka pertunjukan. Jadi hidup cari nama dan bukan cari musuh. Politik... biasalah, Tak yah undi kalau tak suka. Takyah gaduh2, nanti jadi bahan ketawa negara2 jiran. Poltik masing2 ada kebaikan dan keburukan. Omputih kata: "Nothing is perfect".

SKSLink.com Networking said...

Alamak apa la korang ni... Ingat, kita bukan Tuhan hidup selamanya! Kita semua boneka pertunjukan. Jadi hidup cari nama dan bukan cari musuh. Politik... biasalah, Tak yah undi kalau tak suka. Takyah gaduh2, nanti jadi bahan ketawa negara2 jiran. Poltik masing2 ada kebaikan dan keburukan. Omputih kata: "Nothing is perfect".
Regards,
http://skslink.com/network

Anonymous said...

Setiap pekerjaan hendaklah dimulai dengan bismillah jika tidak dimulai dengan bismillah maka terputus hubungan dengan ALLAH maka bila terputus hubungan dengan ALLAH maka syaitan akan mendekati kita maka apa yg ditulis adalah dari ilham Syaitan laknatullah.

Anonymous said...

Kepada penyokong2 Anwar AlJuburi, bangsat perosak agama dan bangsa, sudah2lah, xpayah hipokrit guna stail isle pas pis pus...hakikatnya setiap doa, sembahyang hajat dan ntah ape2 lagi taksub kebodohan...allah sedang menunjukkan sedikit demi sedikit demi sedikit petunjuk..nik aziz makin nyanyuk, hj hadi dah xmenentu..si nuar muka pun dah hilang seri...lantaklah diaorng..yg penting kita2 ni..anak2 kita ni..keturunan kita nanti..layak kah orang2 sebegini memimpin atau di biarkan memimpin...kita orang melayu, bangsa melayu, islam..xsedar ke cina, keling dok gelakkan kita la ni..memang ini yang mereka inginkan..udah2la berpolitik, bertaksub bodoh..pilih pemimpin yang boleh bawa kemajuan untuk anak bini keturunan kita...bukan anwar ibrahim penipu..nik aziz nyanyuk..dap pig babi...bukan2..pilih pemimpin yang ada yang telah buktikan kewibaan meneraju kejayaan negara...kalu calun bakal nak dicalunkan tu hang rasa rasuah ka apa ka...bagi tau bos dia ka, sprm ka..cakap dia xlayak...la ni pemimpin dah mula dengar suara rakyat tau...kita guna akal dan fikiran..perasaan kebencian tolak tepi dulu..ingat2la bangsa ku...tp kalu hangpa dari spesies outer space ka, jenis xbole ajar ka atau peminat tegar dan totok yang xdapat disedarkan lagi..maka tempat anda memang sah la di sisi pemimpin2 kesayangan anda dari mereka2 yang telah ditentukan "syurga' neraka versi pelawok2 pas dan nik najiis...

Anonymous said...

Kes najib dan rosmah ni bukan fitnah tetapi terserlah kebenarannya dgn barang 2 bukti sahih cuma pihak2 berwajib tak berani nak dakwa di mahkamah.orang yg buta mata dan hati saja yg tak nampak kemungkaran dan kebatilan mereka.

Anonymous said...

Salam pd semua,


Pendapat sy, dr status pemimpin sehingga ke rakyat biasa ( spt kita semua ).... masing2 ada keburukan dan kelemahan!!! Pemimpin2 jg tidak sempurna (not perfect).
Pikir sempoi, x kira lah sapa/pihak yg kita sokong/pilih - sbg peringatan; jgn suka2 hati dok ckp/aibkan org lain....SKANG, MASING2 ADA TOKOH PEMIMPIN SENDIRI-so,xyah la hentam2. Patutnya, kita menDOAkan pemimpin2 ini,spy sedar+bertaubat. Para blogger lak...xyah lah nk emo sgt2.Hanya YG MAHA KUASA, ats kehendaknya...menentukan pemimpin yg sebenar!

Anonymous said...

Pintu taubat masih terbuka....beristifarlah....bertaubatlah...

kuda tua said...

tak payah nak tunjuk alim! saya orang susah. beri saya RM1000.ada otak tolong ajar orang melayu pandai.ada duit tolong orang melayu. tak boleh, jangan tunjuk alim.PAS boleh jalan.bagi ho hp, sy sms no acc. tak boleh bgi??? jgn auta!!! bulan aku dpt BRIM. lu jgn bising.

kuda tua said...

tak payah nak tunjuk alim! saya orang susah. beri saya RM1000.ada otak tolong ajar orang melayu pandai.ada duit tolong orang melayu. tak boleh, jangan tunjuk alim.PAS boleh jalan.bagi ho hp, sy sms no acc. tak boleh bgi??? jgn auta!!! bulan aku dpt BRIM. lu jgn bising.