Breaking News
Loading...
April 5, 2011

Info Post
Memang ada manusia yang panas hati dengan video pemimpin anugerah tuhan tu, masakan tak panas hati, dah berapa banyak video tu yang di masukan dalam youtube telah di remove, kalau betul macam kata nik nazmi dan chegubard, video itu palsu, buat apa susah-susah buat report suruh youtube remove video tu? maknanya......


5 comments:

Ms Pearl said...

Kalau tak salah tak perlu takut. betul kan?

p/s: eh how come Video Clip di blog you terang daripada blog orang lain ya? Mungkin mata I je kot..tapi ialah....lebih terang and can see the misteri man's face dengan lebih jelas :)

Masymul said...

macam mana nak download video ni?
memang sah anwar ibrahim dajjal al juburi ni..

Anonymous said...

hang pi upload sat full video di redxxx dan youxxx sat biar takda orang blog lagi.

Anonymous said...

dah polis kata tulennn,hangpa kena percaya cakap polis..pdrm memang terbaik dan tercekap,..tengokla..slogan...cekapdan betullllllllllll.memang kita orang puak yang betullllllllllll...walupun hati nurani aku terdetik tak betullllllllll..aku peduli apa.betul tak betul..kira betul...eh betulkah aku???

Anonymous said...

post full clip lagi...sebar lagi...don't stop...we want the truth...!!!