Breaking News
Loading...
September 8, 2011

Info Post
Dengar betul-betul apa yang kakak sulung azmin ali kata ni... dia tanya azmin darah tu keluar kat depan atau belakang, apa maksud kakak azmin tu? adakah azmin ada dua kemaluan di hadapan (khunsa)? tapi azmin kata diam lahh aku sakit ni...

Darah yang kakak azmin nampak dalam toilet bowl tu berketul-ketul macam darah perempuan priod... bila doktor di hospital tawakal periksa azmin, doktor tu kata azmin sakit buah pinggang, ok kita andaikanlah darah tu keluar dari bontot azmin, boleh ke di sebapkan penyakit buah pinggang bontot keluar darah, kalau kencing berdarah tu adalah logik sikit, tapi kalau kencing azmin berdarah, takan darah yang keluar dari lubang kencing azmin tu berketul-ketul, muat ke ketulan tu nak keluar?... pehhh perkara ni kena azmin jugak la yang jawab, tapi sampai sekarang azmin tak mengaku cerita pernah berlaku pada dia... apa maknanya...

2 comments:

Anonymous said...

kene suntut ler tu.. apalagik!

Anonymous said...

mungkin kak long nie dr pakar kot sebab dia rasa pelik bila dr kat tawakal kata azmin sakit buah penggang tapi yg heran tu sebalahnya sapa? macam mak lampir jer!