Breaking News
Loading...
November 8, 2011

Info Post

Dasyat pengaruh anwar ni, tak dapat balas dendam pada ayah angkatnya anwar berjaya mempegaruhi anak angkat kesanyangan tun mahathir untuk mengikut jejaknya menjadi GAY.

Anak angkat tun mengakui dia adalah seorang GAY, malah perangai anak angkat tun ni sebiji tak ubah macam anwar, dia juga senada dengan anwar menghina najib yang ketika itu sedang mengerjakan fardhu haji.

Masyaallah apa nak jadi la dengan dua ekor GAY JAMBAN ni, agaknya kaum GAY ni memang suka hina orang buat haji ekk...

Teringat aku pada satu rangkap dalam lagu raihan "iman tak dapat di warisi dari seorang ayah yang bertakwa" memang tepat rangkap lagu tu, kehebatan tun mahathir memang tidak dapat di warisi oleh anak-anaknya. aku yakin tun pasti kecewa dengan sikap dan perangai anak-anaknya. sumber: papagomo

5 comments:

Anonymous said...

INILAH ANAK ANGKAT YANG TAK SEDAR DEK UNTUNG. BUATLAH PERKARA YANG BAIK UNTUK MEMBALAS JASA TUN YANG TELAH MEMBESARKAN KAMU.

MAZHAR NI TAK LIKE FATHER LIKE SON...HE IS MORE LIKE HIS STEP SISTER MARINA I GUESSED.

Anonymous said...

entah yea ntah tidak anak angkat mahathir?

social book/blog ni kalau kau nak setup jadi bekas perdana menteri great britaion pun bleh bro

setup account jadi magaret thatcher pun ok gak kan....

Anonymous said...

sorry britain...

apa pun anak nabi Nuh as pun tenggelam dalam bah besar

bini nabi Lut as pun pecah kepala kene hentam dengan serpih batu

ni kan anak angkat ye... dunia2

Anonymous said...

hahahaha bapak yg bertakwa...lawak berapi!

Anonymous said...

haa haa bapak bertakwa paa.. tu la balasan memfitnah orang.. dak jadi kat anak sendiri..mana letak batang hidung..