Breaking News
Loading...
November 7, 2011

Info Post

Aisehman,sekali kena jual daa..

Bayangkan yang top ranking dan kalangan rakan blogger lain semuanya diliwat?gomo,mim,gap,pk,mpp,flyingkick,MIK ,empayarpemuda dan blog pisau sekali, Ala lebih kurang macam Saiful kena liwat tu....

Meniaga nama blogger lebih untung dari jadi kontraktor.Beza kontraktor,diaorang kena cari projek,cari kerja jumpa orang itu ini.kemudian masuk tender nak cari rezeki.tapi si melaun haram jadah ni buat kerja senang,lebih kurang macam dapat AP kereta la.modal ayaq liur print 2-3 keping kertas lepas tu mulakan operasi menyamun dan dibantu oleh orang dalam. Bloggers pulak tak tahu menahu ..kesian...

penyamun ni bikin kerja modus operandinya mudah.burukkan orang lain ,orang itu penyangak orang ni jahat ,orang tu sialan dan semua yang buruk orang lain.Yang hebat,yang baik yang the best adalah dia dan senarai nama yang dicetak.kemudian barulah dia masuk jarum....

Meh kita tengok macam mana blogger kena jual ....

1-"Datuk seri,ni senarai para bloggers top ranking,semua tu budak budak saya"

2. "Datuk, budak budak blogger perlukan bantuan,ikut senarai ni depa banyak bantu gerak kerja kita. Tak banyak cuma elaun bulanan dan bajet beli gajet laptop & kamera.ni sekian bajet pelincir untuk bantu serba sedikit bebudak tu"

3. " Datuk,ni senarai ranking blogger & salinan artikel blog blog BUDAK BUDAK SAYA untuk bulan ni"

4. "Jangan risau semua top blogger bawah saya,semua ikut arahan "

5. "bulan ni kena claim lebih sikit nak buat program untuk blogger,bolehlah aku buktikan pada semua orang bebudak blogger semua dibawah kawalan aku"

6."kasi diaorang gaduh,senang sikit kita buat kerja,kalau blogger bersatu susah nak cari makan nanti"

begitulah serba sedikit cara penyamun haram jadah ni beroperasi..dah kaya pun penyamun ni makan duit haram..

walau apa pun,aku respek dengan kawan kawan bloggers,istiqamah dalam perjuangan.
mereka tetap konsisten berjuang walaupun sedar penyangak dan penyamun cari makan atas penat lelah siang malam hasil perjuangan mereka.pakatan haprak tetap harus dihapuskan ...inilah yang dikatakan pejuang..orang perjuangan selalunya beginilah.. sumber: pisau.net

Tunggu masa melaun ni nak kena..... cerita selanjutnya klik sini, sini, sini, sini sini dan sini

4 comments:

eekaa said...

Tak kan kut Menteri tidak check?

Mesti lah check bro.

kalau tidak apa guna jadi menteri.

kalau jadi Pak Teri mungkin boleh kena ngap, kan orang tengah bageh tentu hilang akal.

Jikalau hilang akal, macam mana hendak menjadi menteri?

Anonymous said...

macam mana menteri nak kenal diorang, sebab tidak dikenali. kena cari kat bawah tempurung kot baru jumpa..

opisboi said...

teloq tv3 , perkasa & blogger umngok tersentap di warning olih anak kesayangan blogger umngok al-madey kutty si marina & ambiga..kahh3 ada brani warning balik sama anak pandikutty madey tua kutuk?

Anonymous said...

lu igt menteri skrg ni pandai pandai ker,aku bg contoh satu jer kalau menteri ni pandai dan lg pandai kenapa tanah ktmb di TG PAGAR senang senang jer bg kat spork atas alasan projek usaha sama.itu tanah pajakan 999 tahun 100 kali mati hidup semula pun blum habis lg...sama juga dgn masalah ni klau menteri tu pandai mestilah dia direct contek blogger2 yg jaga periuk nasi diorg.....apa gunanya org tengah,ini menandakan menteri2 kita tak berapa pandai senang ckp bodoh la.....