18 November 2011

Saifuddin Nasution Yang Bingai Dan Bebal...


Saifuddin kata shahrizat kena letak jawatan ketua wanita umno dan menteri pasal suami dia terlibat dalam syarikat national feedlot coperation (nfc) kata saifuddin, berlaku conflict of interest dalam projek tu.

Aku tak mau cerita banyak, sebelum saifuddin nak mengata orang, cuba dia toleh kiri dan kanan dia dulu, tengok muka mb selangor si khalid ibrahim, tanya khalid ibrahim, siapa jadi bos, chairman dan pemilik kumpulan semesta yang dapat 100% projek korek pasir di selangor, sampai sekarang keuntungan hasil korek pasir yang dilakukan oleh kumpulan semesta masih lagi tak tahu berapa jumlahnya, untuk pengetahuan korang semua, abang khalid ibrahim adalah pemilik syarikat itu, nama abang khalid ialah abdul rahman, ini bukan aku yang kata, tapi ahli parlimen kapar dari pkr sendiri yang dedahkan... korang boleh baca disini, sini dan sini

Kalau kena atas batang hidung puak-puak sendiri, saifuddin diam, tapi kalau kena dekat orang umno, pehh dia punya menyalak macam anjing tak makan 10 hari, "kuman seberang laut nampak, gajah depan mata buat-buat buta" inilah yang berlaku pada saifuddin.

2 comments:

Anonymous said...

puak dia kata susu 1malaysia ada e-coli, tapi rupa2nya air kat kelantan pun ada e-coli...

Anonymous said...

Kepada blogger, bertaubatlah sebelum terlambat. Fikir-fikirkanlah.