Breaking News
Loading...
December 18, 2011

Info Post


komen aku: segalanya tak akan berlaku kalau menteri dan timbalan menteri pengajian tinggi ada telur dan tak tunduk dengan desakan pembangkang dan mahasiswa pro pembangkang, nak sangat poltik baru (new politik) akhirnya bagunan sendiri di serang, dalam blog pembangkang, korang takan jumpe gambar ini, kerana apa? si pudin arahkan supaya budak-budak pembangkang jangan keluarkan gambar dia dan jangan kaitkan dia dengan serangan keatas pwtc, tapi ALLAH maha kaya, tembelang pudin di pecahkan oleh puak-puak pembangkang sendiri... korang tengoklah macam mana seorang timbalan menteri boleh bersekongkol dengan mahasiswa pro pembangkang menyerang dan menghina gambar presiden partinya sendiri, pudian membiarkan budak-budak mahasiswa tu pijak gambar perdana menterinya... sial ke tidak timbalan menteri macam nie???

3 comments:

KAPAKTAJAM said...

Saifuddin having his own agenda lar tu!. xpe, kita tengok sampai setakat mane die main sandiwara ini. Tunggu dan lihat..... jeng..jeng...jeng

Anonymous said...

sgt megecewakan bilamana individu yg berpangkat tim.menteri tunduk kpd tekanan mahasiswa yg masih mentah..sepatutnya beliau lebih tegas dlm mendisiplinkan mahasiswa..mereka ni x sedar yg mereka diperalat oleh pembangkang utk membangkitkan perasaan benci rakyat pd kerajaan sedia ada

Anonymous said...

penyokong UMNO tetap jumud,bodoh dan mudah dicucuk hidung dulu kini dan selamanya...Melayu 50 tahun merempat di negara sendiri..aduhai...