Breaking News
Loading...
March 2, 2012

Info Post
Semalam pm najib serahkan peruntukan untuk sekolah rendah cina sungai long, kajang, sebanyak 4.5 juta dan tanah yang sepatutnya di dirikan sekolah kebangsaan turut di serahkan kepada sekolah rendah cina sungai long...

Soalan aku kat sini, apa lagi orang cina nak? nak sekolah, kerajaan bn bagi, nak duit, kerajaan bagi, apa lagi korang nak? kerajaan dah bagi macam-macam tapi korang masih lagi tak sokong bn.

Dalam majlis itu juga, pm najib mengumumkan potongan sebanyak 50 peratus untuk bayaran tol di lebuh raya grand saga yang menghubungkan cheras ke kajang dan berkuatkuasa jam 12 tengah malam 2 mac 2012.











10 comments:

Anonymous said...

Satu je diorg nak..

POWERRRRRRR..KUASAAAA

Bila Melayu nak nmpk suma ni. Moga Hassan Ali dpt sedarkan semua lebai2 PAS agenda DAP ni

Anonymous said...

cube la berterima kasih kt BN,itu pn tak tau,bdk tadika pn tau ,bg hadiah ckp thank you,enta la ,buat roket pg duk kt planet pluto ,sna tak ada org jajah lagi,ajak puak fuckatan skali,~black hole

praha2 said...

tok pm dah cukup dah apo lagi nak bori? tanah eden pulak? cukup kito tengok dipru 13 kalo dio tak bori undi pada bn tak payak susah payah lah layanndio. suroh jompoi balek.
macam eden katokan , saudaro mara sobolah istori eden tak pun macam sikiasu ni. kawan kawan eden pun takmmacam dio. tapi sidapigs ni melampau dah apo yang korajaan buet diputarbolit kan. mca pun cam tu jo. semuo hondak korjo tak buet.
tengok selangor lah-pm ,tpm, noh omar seluruh jonterom umno korjo kores dio pulok tubuh jo harapkan oran lain buet.

hangkedee said...

Mereka hendak mengkomuniskan negara ini.Kalau tak percaya tanya ketua komunis Melayu Mat Saburit Mah.

Anonymous said...

Senang je. Nak pemimpin negara yang berwawasan, berintegriti, berakhlak, tidak rasuah, memimpin rakyat yang majmuk secara adil dan saksama.

Tak nak ke, bangsa-bangsa lain?

Anonymous said...

dia org jadi raja kat tanah melayu

Anonymous said...

NAK KERAJAAN & MEMERENTAH MALAYSIA LAH BROOO

NAK JADI PERDANA MENTERI.... NAK JADI KAN MALAYSIA NI REPUBLIK ... HANCURKAN EKONOMI MELAYU.... DAN BALAS DENDAM PADA MELAYU

ITU PUN ORANG MELAYU TAK SEDAR DIRI LAGI

MegaBidaman said...

salam , mohon linkkan blog saya http://bidaman.blogspot.com/ dalam laman tuan. tq

Anonymous said...

kuasa dan segalanya itu pun kalau orang Melayu masih tak sedar lagi ..

tapi tak akan sedar pun malah ada juga yang nak lantik bukan Islam ke jawatan ke dua dalam parti yang kononnya menjulang Islam ..

Stim sioot said...

Melayu mudah lupa, melayu nk jadi mcm Bosnia, sekor2 dah kena sembeleh baru nk buka mata dan telinga..cina berani sbb sekor berok PKR nk jdi PM sanggup gadai bangsa,,yg pecaci dia semua dh mkn tahi dia...