Breaking News
Loading...
March 5, 2013

18 comments:

Anonymous said...

kalau berita ini benar, tahniah ATM & PDRM. ingat 'CARI DAN MUSNAHKAN'

Anonymous said...

muka lanun...

Anonymous said...

Sekarang 'Sultan Sulu' yang benggong kata Malaysia overkilling. Hak tuihhh...
Gerila dia lagi overkilling..orang dah jadi mayat pun mereka seksa. Potong sana potong sini. Adakah mereka Islam? Orang Islam tidak akan menyeksa mayat.

Nur Misuari kata mau hantar lagi tentera ganggu gugat Malaysia. Kalau dia orang datang make sure tak balik punya.
You die !!!!!!!!!!!!!! You intrude Sabah you NO RETURN.

Anonymous said...

Muka Perogol Bersiri!!

Anonymous said...

Tahniah PDRM dan ATM.

" YOU MESS WITH THE BEST ..YOU DIE LIKE THE REST"

Anonymous said...

gambar najib bergambar dgn abang dia terang terpampang lagi mau spin ke pkr....ptuiii

ISHDAR said...

Tahniah ATM & PDRM. sTANDBY lebih banyak lagi plastik sampah untuk mereka. Tak cukup call taukeh2 di sana. Dah bagi tahu : "Jangan main api!!!". Good - luck semua.

ISHDAR said...

Tahniah ATM & PDRM. sTANDBY lebih banyak lagi plastik sampah untuk mereka. Tak cukup call taukeh2 di sana. Dah bagi tahu : "Jangan main api!!!". Good - luck semua.

Anonymous said...

Bravo, pasukan keselamatan Malaysia. Mereka yang lebeh dulu lakukan kekejaman,kini mereka rasa neraka yang lebeh kejam. Lu yang cari pasal.

Pemerhati said...

Woi anon 5.08 pm, itu lah klau asyik bc haramkah ..keldaian daily..otak pun jd bodoh cam keldai. Gambar najib tu dia dgn wakil MILF lah budus. Yg serang ni MNLF. MILF & MNLF tak sama!! Lain2 ketua. Lain kali pegi buat homework.

Anonymous said...

kesian.. dah la bodoh muke tak hensem lak tu.

Anonymous said...

Malaysia bukan anak anak nak kau gertak. Dulu kami prihatin atas nasib orang sulu n moro. sekarang sudah berubah sekelip mata.

Anonymous said...

Lu langsi lu mati..

Anonymous said...

taniah pd pdrm & atm krna berjaya membunuh pemegang ic plsu pemberian madey kutty & terima kasih krna makinkurang ahli umnu kat sabah..allah jua maha kuasa..takziah pada wira negara

Anonymous said...

jangan salah faham MILF dan MNLF....jangan salah faham bangsa sulu dan Moro dengan lanun Kiram....rajin2 google...luangkan masa membaca....bangsa yg malas membaca memang mudah jd pencacai

Anonymous said...

yer..lah...kebanyakan mereka ni...keliru antara MILF dengan MNLF...tu...yg benggong x habis-habis...

Anonymous said...

Berhati hati di jalanraya kerana perisikan keselamtan menyebut diikalangan penceroboh kepulauan sulu di sabah ada antara mereka pernah atau masih berkhidmat dengan abu sayyaf,MILF dan MNLF.Diorang akan menyamar sbg orang awam apabila keluar mengintip dan membeli brg2 keperluan.

Anonymous said...

Pernah sembang dgn org sabah yg asal usulnya dari filipina. Dia kata k'jaan filipina pon anggap geng sulu ni seperti 'anjing' yg x berterima kasih dan x layak dilayan pape pon.