Breaking News
Loading...
April 18, 2013

Info Post
Memulakan ceramahnya malam tadi, calon PAS yang akan bertanding bagi kerusi Parlimen Putrajaya itu menarik perhatian lebih 10,000 hadirin dengan bertanyakan "Are you ready for Putrajaya?" sebanyak tiga kali dan dijawab "yes" oleh para hadirin.

Kemudian beliau bertanya pula "Are you ready for BN?", lalu disambut laungan "No" oleh orang ramai yang hadir."Kalau begini, menanglah. Siapa kata (Datuk Seri) Tengku Adnan (Tengku Mansor) tidak boleh dikalahkan," katanya sinis disambut tepukan gemuruh hadirin."Saya datang ke Putrajaya ini untuk bersahabat.

Bila saya pergi ke kafetaria, ke surau, ke foodcourt, saya rasa semangat saya memuncak sekali."Mereka (kakitangan kerajaan) datang bersalam dengan saya, malah mintak nak ambil gambar dengan saya."Saya tanya boleh ke ambil gambar dengan saya ni, nanti saudara-saudari kena tindakan? Mereka jawab apa nak takut, 6 haribulan (Mei) dah kerajaan baru," ceritanya disambut laungan takbir hadirin.

Komen aku: leh caya ke cerita husam nie, mamat nie temberang je lebih...
Published with Blogger-droid v2.0.6

10 comments:

Anonymous said...

kalau tak kuat temberang mcmana nak survive sebagai pembangkang bebb...

umno dan BN lain, sarat dgn agenda utk rakyat... mcm program kebaikan dan transformasi...

PAS ada apa bebb?? harap bwk tin milo kehulu kehilir bebb...

naikkan kemarahan rakyat, cerita simpati, putar belit...

sampai rakyat yg tgk video kemaluan pemimpin mereka sendiri pon berkonflik dgn mata sendiri.. hehehe

mata kata nuarr dan stopa tapi otak yg dah kene doktrin dan diliwat anwar kata bukannn.. hehehe

siannnn bebb...


Anonymous said...

10 ribu???????? eh salah kire tuh...sbnrnya 1 juta yg datang ...termasok kambing2 jamnapari.....

Anonymous said...

negeri kelantan sendiri mundur sekian lama. nak datang putrajaya nak buat apa? boleh bantu ke?

Anonymous said...

Dia tak kata nak bangunkan Putrajaya. Dia kata nak lelong Putrajaya. Undilah BN...

Anonymous said...

Contoh orang tamak.Minta Husam lepaskan niat tanding di Salor.Tumpukan saja di Putrajaya.Kalau ada t....

Anonymous said...

jawapannya kita tunggu undi rakyat-bagi kakitangan kerajaan yg menyokong pembangkang...ketawalah dulu ..jangan menyesal kemudian sudahlah......

Anonymous said...

Rakyat pro kerajaan desak supaya kakitangan kerajaan yang pro pembangkang dengan ikhlas hati lepaskan jawatan sebab ramai kalangan rakyat pro boleh berkhidmat dengan kerajaan.

Anonymous said...

Ucapan seperti itu sebiji sama dengan yg ku dengar di Kemaman yang diucap oleh Rafizi Lembu.

Anonymous said...

lepas tu pengarah banyk yng cina....

Anonymous said...

yg kata kelantan mundur tu memam jenis xpernah mari kelantan. apakah kriteria saudara mengatakan kelantan mundur? sila bg fakta.