11 April 2013

Profil Calon PAS Parlimen Jempol...


Wan Aishah binti Wan Ariffin menuntut di New Zealand dalam tahun 1980-an.

Menurut sumber Aishah menghadapi banyak masalah mengenai kehidupan. Dia telah bercerai sebanyak dua kali dan kini dia dengan suami ketiga.

Terdapat khabar angin bahawa Aishah mengalami gangguan mental yang jarang berlaku dipanggil Binge eating disorder (BED). Ini juga dikatakan salah satu sebab berat badan beliau naik mendadak.

Komen aku: kepada pengundi-pengundi di kawasan jempol, kalau nak mengundi pun cari lah calon yang tak ada ganguan mental, banyak lagi calon normal yang ada, yang sakit mental jugak yang korang nak pilih tu kenapa...???



12 comments:

Anonymous said...

abby frust la sebab dah promote awal awal tup tup dapat kat aishah and the fan club

Anonymous said...

'call me, call me, baby baby call me now'. itu saja khidmat yang aishah boleh beri pada pengundinya.

Anonymous said...

abby akan bertanding di kawasan baru iaitu samada di Janda Baik atau Lembah Keramat.

Ghazali said...

Agaknya lepas ini beliau terpaksalah menyanyi lagu Apa Guna Berjanji....
KALAU TAK DITEPATI......

Anonymous said...

atau pun di kawasan pantai dalam

Anonymous said...

jangan lupa lagu..Janji Manis (K)u

Anonymous said...

dengar cerita....anak dia tu...anak dapat semasa di New Zealand

Anonymous said...

ALAMAT ORG JEMPOL YG UNDI AISHAH AKAN DAPAT 'JANJI MANISMU'....

sood said...

macam ini orang boleh jadi calon ? tarak orang lain ke

Anonymous said...

standard pencacai umno berkempen,memfitnah dan menyerang pribadi. banyak lah kau punya khabar angin. gentleman lah bro, berkempen lah cara terhormat dan bermaruah. jgn sampai org chop BN ni Barisan Najis, sbb org mcm kau ni lah

Anonymous said...

Omak nko plak... nko dah semak ke susur galur dan latar belakangnya? Ade tak unsur2 dari belakang mati?

Tak ade salahnye pun kalo dari belakang mati asalkan insaf dan bertaubat nashuha. Manusia tak lari dari kesilapan apa lagi kalo dibesarkan dgn kejahilan... bile dah sedar dan insaf wajib bertaubat dan tinggalkan semua.

Membuka aib seseorang dan menfitnah juga antara unsur2 manusia yg jahil dan munafik!

Anonymous said...

Aisyah adepenyakit mental?? Goli cacing den dongar..yg mengutuk dia pulak lagi jugdemental!!
Tu la kalo dh macai..macai lah jugak..org yg berhijrah kearah kebaikan korang kutuk..artis2 yg cam pakai mcm tk cukup kain tu yg korang sanjung..ni la dia manusia akhir zaman..