Breaking News
Loading...
April 30, 2013

Info Post
Tian Chua dilaporkan telah membuat provokasi di pusat mengundi kem askar di Parlimen Batu yg mengatakan dakwat yg dicalit pd jari pengundi Askar yg bernama Azmi telah hilang.

Tian Chua dan Nurul Izzah telah membawa Azmi ke Balai Polis skrg utk membuat lapuran..

Mereka mula membuat provokasi stage 1 kearah Arab Spring..Tian Chua dilaporkan telah membuat provokasi di pusat mengundi kem askar di Parlimen Batu yg mengatakan dakwat yg dicalit pd jari pengundi Askar yg bernama Azmi telah hilang.

Tian Chua dan Nurul Izzah telah membawa Azmi ke Balai Polis skrg utk membuat lapuran..

Mereka mula membuat provokasi stage 1 kearah Arab Spring..
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

7 comments:

Anonymous said...

Orang lain dah tak guna dakwat...now what happened jadi prblem. Who mooted the idea well planned to create chaos.Anyway nothing to worry dakwat tu hilang bukan boleh undi kali kedua pun cos his named would have been underlined.

Anonymous said...

Nurul Izzah & Tian Chuah tak ada kerja ke?

Anonymous said...

Anak ngn bapak sama je..tak habis-habis saja nak buat kecoh

Anonymous said...

Tian Chua and Nurul

Bagi peluang orang lain mgong jawab menjalankan tugas masing2. Biarlah mereka yang telah diamanahkan menjalakan tangggong jawab mereka.

Apa yang sibuk sibuk membuat kecoh sana sini. Banyak kerja lain yang awak berdua bolih lakukan.

Patutnya awak jaga tempat awak dahulu.

Macam tak sabar nak kalah je.

Anonymous said...

aku pengundi Parlimen Batu... sorry Tian Chua... undi ku bukan untuk mu... Lain Kali Lah

Johan said...

Wah Tian Chuah bersama Nurul? ha ha.... but projek ke..

Anonymous said...

Yg pelik kenapa tak banyak kes walhal ramai pengundi tu...sorang satu dakwat ke.....??