Breaking News
Loading...
April 29, 2013

Info Post
Ribuan sambut najib di pandamaran semalam, bukan seperti husam musa yang menggunakan penyokong import dari kelantan, mereka yang datang di pandamaran semalam terdiri dari penduduk tempatan dan pengundi di ketiga-tiga dun dalam parlimen klang...

Mood sebergini tidak berlaku sewaktu kampen pilihanraya umum ke 12 yang lepas, adakah ini petanda parlimen klang, dun pandamaran, dun perlabuhan kelang dan dun kota alam shah akan dimiliki semula oleh barisan nasional...???




















3 comments:

Anonymous said...

itulah PAS...tunjuk ceramah ramai, import dari kelantan...jap lagi kalah mula tak leh terima kenyataan...bengong!yang datang tu pulak, muka2 sama je...cett

Orang Klang said...

PM turun sudah tentu ramai orang datang tengok dia..tambahan pula dengan anak-anak beliau...off sure ramai turun kerana terserlah transformasi beliau tetapiiii kalau calon DUN dan Parlmen itu yang buat ceramah,boleh ramai x?? post2 lah sikit ceramah calon tempat "hot" lawan Khalid Ibrahim kasi tengok...

AKU ANAK KLANG said...


Aku anak jati Klang..Dh 22 thun aq ddk klang, aq thu sgt politik kwangan y owg umno bg...bdak y xbleh undi n skolah lg pn d'bagi duit,baju,topi ,helmet utk sokong umno....bdak2,duit mest lh dorg nk...coz bnda nie lh y m'buatkn generasi y akn dtg snggp wt pea sje, asalkn dpt duit wlaupn thu bnda 2 slah..sdar lh anak bngsa,duit dr smber y hram bleh myebabkan kita d'masukkan ke dalam neraka...ank jati K.R.U.