Breaking News
Loading...
September 13, 2013

Info Post

Tak sampai seminggu, stesen tv RTM buat hal lagi, kali ini dalam twitter pulak...

Aku pun tak tau mana punya mangkok yang jaga akaun twitter RTM nie...

Bayangkan sebuah stesen tv kerajaan boleh salah taip nama ketua polis negara...

Khalid Abu Bakar jadi Khalid Ibrahim...

Shabery cik kena buat sesuatu...

Jangan di sebabkan nila setitik rosak susu satu loji...

Buat malu kementerian penerangan dan kerajaan je...

19 comments:

Anonymous said...

aii makin teruk rtm ni, kalau macam ni gayanya rakyat sudah hilang kepercayaan kepada berita dari rtm.

Anonymous said...

memang bodoh bro aku rasa budak yang jaga twitter rtm tu di bawah pengaruh dadah kot itu pasal dia tak berani nak sebut nama igp so dia letak la nama mb selangor khalid jugak kat depan dengan harapan orang tak perasan.

Anonymous said...

Sebenarnya KP dan KSU mesti bertanggungjawab. Ini bala untuk KSU..

Anonymous said...

Rtm bodoh

Anonymous said...

Nampak sgt Sokong pakatan...rtm - rehat terus mati

Surrhead said...

kita gelak je la ramai2.....rtm...mana ada org tgk rtm skrg...rtm cater untuk org2 kampung dan ahli umno shj....anyway, kemungkinan keluar berita yg akaun twitter dah kena hack, pastu prdm sibuk dgn RBA....mesti nak kena cover, malu la bai....asyik terkena je prdm...

Anonymous said...

Sebenarnya KP-KP dan KSU_KSU termasuk yg bertanggungjawabkeatas RTM ni...kerja dia orang senang je..menghadiri mesyuarat..mesyuarat...seminar....seminar..lawatan..lawatan. Kemudian balik ke pejabat bagi arahan kepada kakitangan bawahan suruh buat itu..buat ini. Kemudian tandatangan kertas-kertas, dokumen-dokumen atas meja. Dengan lain perkataan mereka tidak ada sangat "accountability". Bila sesuatu kesilapan berlaku di dalam pejabat dibawah tanggungjawab mereka, mereka terlepas..tapi kakitangan yang tanggung.

Itulah orang atasan Gomen.

anjingabraubabi said...

Di RTM Kedh pulak...pembaca beritanya berkata polis berjaya merampas 1,200 butir peluru pistol jenis revolver....sedang jumlah sebenar ialah 12 butir sahaja...dah tu baca berita macam budak-budak tadika....tersangkut-sangkut [tak lancar]. seolah-olah berita yang dibaca datang dari idea secara spontan dan bukannya ditulis.....tak ada kualiti....

Anonymous said...

Woi SIALhead, kerana lu BODOH mcm. KERBAU KURAP, baik lu pi blog-blog DAJAL BODOH DAPBANGKAI/PKR!

Dan kalau lu tak suka BUMIPUTERA Melayu/Islam dan SEJARAH Malaysia ini, pusaka berzaman nenek moyang Melayu/Islam dan Bumiputera lain, dari sebelum dijajah British-Zionis LAKNAT lagi, lu boleh BERAMBUS!

Anonymous said...

WoiSIALhead, lu hina juga PDRM dan raja-raja Melayu dgn panggilan 'prdm' aaahh! Lu ini asyik baca PORNO LUCAH aahhh - sebab itu agaknya lu ni BANGANG sgt, mcm KERBAU KURAP?!

Atau mungkin sebab lu lahap itu BABI punya KANGKANG dan mabuk minum KENCING BABI aahhh?!

Anonymous said...

PEMBETULAN:

Woi SIALhead, lu hina juga PDRM dan RAJA-RAJA MELAYU dgn panggilan 'prdm' aaahh! Lu ini asyik baca PORNO LUCAH aahhh - sebab itu agaknya lu ni BANGANG sgt, mcm KERBAU KURAP?!

Atau mungkin sebab lu lahap itu BABI punya KANGKANG dan mabuk minum KENCING BABI aahhh?!

Anonymous said...

PEMBETULAN:

Woi SIALhead, lu hina juga PDRM dan RAJA-RAJA MELAYU dgn panggilan 'prdm' aaahh! Lu ini asyik baca PORNO LUCAH aahhh - sebab itu agaknya lu ni BANGANG sgt, mcm KERBAU KURAP?!

Atau mungkin sebab lu lahap itu BABI punya KANGKANG dan mabuk minum KENCING BABI aahhh?!

Anonymous said...

Dan lu BARUAanjingbabi, lu ini mcm. SIALhead, juga BODOH mcm. KERBAU KURAP! KERBAU-KERBAU BODOH mcm lu dan SIALhead, baik pi siaran berita DAPSYAITAN/PKR!

Surrhead said...

hoi...carutnon.....gi neneng mak ko, pastu masuk tidur....prdm,prdm,prdm apa ko nak buat?? tak boleh buat apa2 kan....itulah ko, bodoh piang...tak habis2 dgn pembetulan, bodoh...

Anonymous said...

TSUNAMI GILA BABI, MEMBABI BUTA
.

Anonymous said...

ko ape hal, apa kena mengena ngan org kampung. Biul.

Anonymous said...

Woi, SIALhead, makbapak lu lahirkan si SIAL mcm. siGILA-PORNO-SEKS, apasal?! Tak habis-habis lu KEJI mak- bapak Melayu/Islam aku dan polis aahh? Kalau lu tak takut, bagi NAMA PENUH; IC lu skrg - boleh kami hantaq kat PDRM!

Memang BANGSAT PENAKUT lu! Mungkin sebab lu lahap itu BABI punya KANGKANG dan mabuk minum KENCING BABI aahhh?!

mohd ekhsan said...

U asal kampung jugak. Pui. Takde kena mengena ngn org kmpung langsung. Pui. I hate this type of ppl who mock kmpung n sounds like his mom come from san francisco

mohd ekhsan said...

Kalau setakat ckap, bapok boleh cakap. Pui. X cakap besar lah brader. Ada org lagi besar dr u.