Breaking News
Loading...
September 24, 2013

Info Post

Apa kehebatan hisham ckmm sewaktu menjadi ketua pemuda umno malaysia...??

Jawapannya, dia berani cium keris, kemudian bila cina bising tuduh dia rasis, dia mintak maaf...

Apa progarm untuk belia dan sukan yang betul-betul BOOM sewaktu hisham ckmm jadi menteri belia dan sokan...???

Jawapannya, TIADA...

Apa jadi dengan PPSMI sewaktu hisham ckmm jadi menteri pelajaran...???

Jawapannya Terkubur bergitu sahaja, malah tan sri muhyiddin terpaksa mencuci taik yang di buat oleh hisham ckmm...

Maruah pasokan polis hancur sewaktu hisham ckmm jadi menteri dalam negeri...

Beberapa hari sebelum bekas igp tan sri musa hasan pencen, secara terbuka dia mendedahkan pasokan polis tak boleh buat kerja kerana adan campurtangan menteri dalam tugasan polis...

Lebih merosakan lagi maruah pasokan polis ialah, bila hisham ckmm kata, (lanun kiram) itu penceroboh bukan pengganas...

Jadi masih ke perwakilan nak undi orang yang tak de kualiti ini untuk menjadi naib presiden umno...???

Tepuk dada tanya diri sendiri...

12 comments:

ajai62 said...

Assalam Bro

Lagi satu yang buat aku lemas dgn Hisham ni... AMARAN...AMARAN...AMARAN... Aku orang JOHOR yang tak sokong menteri ni...

Anonymous said...

memang tak layak untuk diberi tempat pun CKMM amanan niii

salim hasan said...

TAPI APO NAK BUEK ,DIO TU SEPUPU PM .TAK LEH BUAT KERJA PUN PM ANGKAT JUGA DIA ,PEGANG DUA PORTFOLIO PULAK TU.MACAM LA DAH TAK DE ORANG LAIN NAK PEGANG MEN.PENGANGKUTAN.

Anonymous said...

Wakil rakyat pun x layak pegang

Anonymous said...

Ini Hisham punya lah teruk...Pondan kat Bkt Bintang pun panggil Hisham PONDAN...

Anonymous said...

Sejarah Hisham menceritakan segala. Jadi para perwakilan kalian, tak payah nak pening kepala. TOLAK Hisham. Beliau telah menghampakan kita. Giliran kita pula menghampakan Hisham.
Terima kasih Hisham atas segala jasamu.

Anonymous said...

sorry terlepas bas! CKMM tu ape?

Anonymous said...

Cium Keris Mintak Maaf...

kah kah kah kah....len kali jgn lupe tempah tiket bas awal2 ye anon 11:52 AM.....sy bg amaran pada awak...atau sy cari awak hingga ke LUBANG CACING...

dzimba said...

tolak hisham..beliau telah lama diberi peluang untuk menabur bakti akan tetapi di sia siakan oleh beliau.

so.. tolak aja la

Anonymous said...

Trima Kasih anon 12:02, mati2 aku ingat "CicaK Man Malaysia"! Hehehe..

Anonymous said...

semua komen yang di bagi...aku sokong sangat. nak kata berjasa..xada apa2 pun.

Anonymous said...

Umat Islam/Melayu perlukan pejuang Islam/Melayu yg. BERANI dan TULEN dlm. UMNO, seperti zaman KEMERDEKAAN dulu!

Asal BUKAN satu lagi Melayu/Islam LIBERAL, yg. dah cukup MEROSAKKAN perjuangan amat BERANI Islam/Melayu, terutamanya lawan MUSUH-MUSUH Islam/Melayu dari puak Satanisme Kristian Zionis DAPSYAITAN/PKR [Zionisme adalah fahaman bertuhankan SYAITAN - jika perhatikan lambangnya dgn. amat teliti, lambang "star of david" hampir serupa dgn. lambang pengikut Syaitan/Satanisme - sebab itu mereka boleh membunuh Bumiputera Islam Palestin beramai-ramai (Genocide), sesuka hati, selepas MENJAJAH Palestin dgn. BUAS]!

Patutnya setiap pemimipin UMNO MUDA dari PUTERA/PUTERI UMNO, dihantaq bercuti di kpg-kpg., terutamanya golongan elit, termasuk di rumah panjang, sekurangnya seminggu, dan hidup betul-betul cara kpg (bukan dilayan spt. Tuan) - baru mereka bakal paham kesempitan hidup umat Islam/Melayu dan bumiputera lain yg. miskin, dan turun balik ke bumi, dari percutian elit di hotel lima bintang atau London/Paris dsbnya. Saya pernah melawat kpg-kpg, termasuk rumah panjang, air dari telaga bercacing pun, terpaksa mereka guna!

Golongan Melayu/Islam LIBERAL, yg. pikiaq mereka tu 'intelektual' (pala-hotak mereka - kalau makan SAMBAL BELACAN orang Melayu kampung, pasti TUMBANG 'intelektual' PENIPU mereka!) dah cukup MEROSAKKAN perjuangan amat BERANI Islam/Melayu, terutamanya lawan MUSUH-MUSUH Islam/Melayu dari puak Satanisme Kristian Zionis DAPSYAITAN/PKR!

Dan skrg. makin galak si PENGKHIANAT Islam/Melayu LIBERAL dlm. UMNO, nak menguasai UMNO! Golongan LIBERAL Islam/Melayu memang PENJAHANAM agama, bangsa dan negara. Kerana mereka sudah TAKSUB dgn "demokrasi/hak asasi" SAMPAH si Barat-Zionis! Kononnya falsafah dan undang-undang Barat-Zionis yang 'terbaik' (pala hotak si KAPIR SATANIS Barat-Zionis PENIPU ini!), di mana wang, kebebasan seks termasuk homoseksual/pelacuran/pornografi/kehamilan luar nikah-pengguguran anak (termasuk kanak-kanak), dadah, alkohol dan perjudian – yg. akan terus MENJAHANAMKan akhlak dan akidah umat Islam/Melayu!

Lihatlah Sweden yg. baru keluarkan undg-undg DAJAL di mana 'masturbation' (melancap) sah di tpt. awam, termasuk dlm. bas/taman/pantai dsbnya (lihat di http://www.huffingtonpost.com/2013/09/18/public-masturbation-legal-sweden_n_3949742.html). Dan di Jerman pula, MEROGOL HAIWAN adalah sah dlm. undg-undg (di http://www.dailymail.co.uk/news/article-2352779/Bestiality-brothels-spreading-Germany-campaigner-claims-abusers-sex-animals-lifestyle-choice.html)!

Maka, bakal kita jadi Bumiputera Islam MEREMPAT Palestin/Singapura, akibat PENJAJAHAN DAJAL si KAPIR BUAS!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.