Breaking News
Loading...
December 10, 2013

Info Post

Begini ler jiwa Raja yang menyelami perasaan rakyat..! tidak kekok malah bersemangat membantu rakyat yang didalam kesusahan..! gambar menceritakan segala gala..!

Tak payah nak mengarang dan menyunting cerita hingga dikatakan akhbar melaporkan berita yang salah, seperti kenyataan ini…

“I did not say that, without GST, the country would go bankrupt. It’s the newspapers that caused trouble... this is what you call the hazards of being a politician,”

Kalau kenyataan ketua sebuah kerajaan pun sewenang wenang disalah petik dan tidak pula akhbar berkenaan membetulkannya..macam mana dengan kenyataan puak pembangkang yang tidak pernah kering dengan fitnah dan pembohongan..!

Soalnya mana pergi pegawai pegawai yang ramai yang menyebok kehulu hilir dengan gelaran pegawai PM..!

Buat apa? buat bodoh atau memang bodoh..!!!

Baca lanjut di putra merdeka

7 comments:

Anonymous said...

memang diaorang bodoh, samalah macam pm pun, kata hebat tapi masih percaya pada nasihat konsultant

Anonymous said...

PM x bodoh la bro
Cuma agak kebodoh2a
Sepupu dia lg la, kebengongan2 + kebangang2an + kebudak2an + kepura2an = pondan jhr

Anonymous said...

la aku ingat PM - ROSMAH?hehe

Anonymous said...

I LOVE PM.I LOVE PM .I LOVE PM.PM LOVE LOVE LOVE RM.
Tahniah kapada Ah jib Gor Gong.
Pelupor lifestyle Bangsawan jadi kutan IBDiLah dan KJ. .
Bapak Liberal moderate inklusive worldview transformaci blue ocean strategy the best is yet to come endless possibilities high income nation Truly Asia 1M4U.
Tahniah.

Puji RM kerana PM ada lah suami FLOM.

Shahidan dan Jamil khir puji FLOM di majlis resmi dan Parlimen.

High income nation sendiri bolih lah.
16,000,000 orang melayu tak ada peluang High Income.
Marah MB Selangor,tapi tak marah CM Penang Multi Tongsan tongkang Turun Cinabeng.
UMNO budayakan ampu ampu sana sini.

PM anggap PAU sebagai sendiri punya harta.sendiri punya roadshow sendiri punya reality show,Selebrity undangan FLOM---RM.
PRU yang akan datang Ah Jib adalah calon terbaik mendapat 1 term Presiden 1 Term PM.Izzah dah ambil aku punya line..

Bangsawan.
Lifestyle ikutan belia 17 tahun mengikut KJ.
Di hidangkan permata idola kecil fasbuk gajet hiburan menari untuk 365 hari -24 jam -7/11 dari pagi petang.
Hebat lifestyle ah jib kj ibdillah.
3.0 juta PATI/EXPAT sudah mengaku orang malaysia dan tak takut kapada penguatkuasa Malaysia.
Malah penguatkuasa takut kpd pati/pendatang/expat.
Lifetsyle yang di buru olih:
Se ekor llithuania,se ekor bosnia,se ekor lebanon,600,000 bangla,.
filipine,nepal.india,korea,jepun,nigeria,ghana,300,000 Iran,irak,kenya.1,300,000 Indon.Columbia,Venezuela.
(Truly Asia) dan every one can fly AA TS TFFFFF.
Kemaruk nya Ah Jib akan kepujian melangit.
Hingga buat arrangement sendiri dapat AWARD -CULTURE OF PEACE OLIH GLOBAL PEACE AWARD.LAKONAN OLIH GLOBAL PEACE FOUNDATION- PENGERUSINI NYA----KAh KAh KAH TAN SRI ZALEHA ISMAIL !!!!!!

Saifudin kalah temerloh new politik, akan award boss nya sendiri GLOBAL MOVEMENT OF MODERATES GREAT CHAIRMAN FOR LIFE !
SUPREME CONQUEROR All BLUE OCEANS !
Classic betul ajib gor gong,arah sendiri punya foundation bagi award sendiri ,tebal betul kulit Ah Jib, macam IDI amin,serupa Korean Utara KIM senior, punya GREAT LEADER !!!!
Semua di persada world view akan puji Ajib GOR,kalau dapat ada mana NGO antarabangsa yang di biayai sendiri olih Ajib Gor Gong.

Great Leader !
Hero of PUTRAJAYA !
BUILDER OF FELDA EMPIRE!
SUPREME THINKER OF CONSULTANTS !
DeaR LEADER Of MODERATES AND LIBERALS PEACE LOVERS!!!!!

Hebat sungguh Visi 1M ah jib gor Great Leader KIM JUNIOR Korea Utara, malu wei Endless possibilities !
Bangsawan Ah Jib Gor Gong,role model bangsawan 1M.
Ah Jib Gor the English Anglopile Finance Minister.
Sombong ,tidak mau kurangkan extravagant expenditure dan abuse of public tax payers monies saperti RM7.2 biillion bayaran kpd CONSULTANT.
Anak murid Xi PRC konon.
Maha Guru aH JIB GOR Gong .
TAHNIAH ,mengara arah GLC dan skim pension beli harta tanah di ENGLAND - Ah jib gor gong dapat peluang pergi playground ENGLAND - Orang putih celup..
Tahniah ah Jib Gor Gong,the best big spender award of Malaysia.(suka sendiri puji punya bangsawan) Ah Jib Gor Gong,twitt twitt twitt lebih sikit lagi lah, hebat sungguh,mengkagumkan gandingan anda berdua PM dan RM.
Hebat betul.NOW EVERBODY CAN TWEEEET TWEEEET TWEEEET.
TOLONG TWIT LEBIH SIKIT TWIT Lah.TWIIIIITTT seluroh 1M4U FasBuk. SEMUA followers 1M4U KJ IBdiliah Saifudeen- TWEEEEEEEt LeR
arjuna waspada
changkat lobak

Anonymous said...

PAS vs UMNO

Apa nak diherankan dengan peel parti Pas ni bro. Biasa lah bagi mereka. Kalau syurga pun mereka berani mengaku mereka boleh tentukan siapa dapat masuk dan siapa tidak dapat masuk, apa lah sangat dengan isu khemah banjir ni.

Contoh paling dekat adalah dalam PRK Sungai Limau tempohari, badan milik orang lain tapi ada ustaz Pas berani pi mengaku kepada public mengatakan " itu adalah tubuh badan saya lah tu yang sedang duduk mengadap MB Azizan dalam bilik di pejabatnya ". Walhal satu dunia tahu itu adalah badan orang lain cuma kepala saja milik ustaz calon Pas yang menang dalam PRK Sungai Limau. ANDA MEMANG HEBAT YB USTAZ AZAM.

Entah lah, bagi saya kalau ustaz Pas cakap walau pun benda yang dia cakap tu kononnya diambil dari dalam quran ... pun saya tak 100% percaya. Sebab bila sekali sahaja mereka cakap bohong maka sampai bila2 pun orang tetap akan kata mereka berbohong walau pun benda yang dia cakap itu betul.

Kasian dengan ulamak Pas, hilang sudah credibility kamu gara2 suka berbohong. Yang masih percaya kepada ulamak Pas hanyalah orang2 Pas yang telah dijumudkan aqal dan fikirannya.

Sekafir2 Umno banyak betulnya jika nak dibandingkan dengan Pas yang islam. Sekafir2 Umno banyak kemajuan untuk agama islam yang dibuatnya jika nak dibandingkan dengan Pas yang pagi petang siang malam tak putus2 menyebut islam.

Itulah perbedaan ketara diantara Umno yang Kafir dengan Pas yang islam.

Ana Muslimah

Anonymous said...

Baru tau ke pm memang bodoh...umno pengkhianat bangsa melayu ingt tu..duk sibuk laung hidup melayu!hidup melayu! Kat pwtc tu...puiiii....

Anonymous said...

Lagi bodoh org melayu jadi burung kakak tua ikut saja telunjuk dap. Tu bodoh bahlul terlampau..ptui