Breaking News
Loading...
March 20, 2014

Info Post
Macam yang aku tulis hari tu, boleh pening kepala kita dengar ceramah anwar nie, dari cerita MH370, cerita bernas, cerita pasal shafie abdullah jadi pendakwaraya, cincin rosmah dan banyak lagi, abis semua di spin oleh anwar...

Dalam ceramah tu, anwar cuba mengambarkan kerajaan BN nie, seburuk-buruk kerajaan yang ada di dunia, malah negara-negara lain pun turut membenci kerajaan malaysia nie...

Aku kongsikan audio ceramah anwar untuk kita sama-sama pening...


17 comments:

Anonymous said...

Pegi dah peliwat, ko memang cakap pandai. Kau jubor orang, masuk mahkamah tak berani disoal jawab. Bila org kena jubor buat report, kau lari sembunyi kat pejabat duta Turki. Ha ha pondan tua

Anonymous said...

Kita tidak blh marah Anuar kerana beliau tidak baca utusan dan tenguk TV 3 apa perkembangan yang berlaku.

Anonymous said...

Anwar ni dah gila sebenarnya, berangan nak jadi perdana menteri tapi tak kesampaian, itu yang cakap bukan2 tu.

Anonymous said...

Setelah mndgr dn meneliti ucapan anwar..saya 100% setuju ape yg diperkatakan...pada saya x kira siapa yg memerintah asalkan bukan umno..kita cuma mahukan perubahan kpda yg lebih elok drpd skrg...kita yg dibawah ni yg susah org2 umno di bawah bermati-matian mempertahankan pimpinan tp yg hidup senang lenang pimpinan atasan..pikir2 kn la...

Anonymous said...

OI anon 11.22pm, nampaknya makin ramai si ekoq-qkoq PENGGANASBANGKAIBABI Red Bean yg. ditaja puak SYAITAN Barat-Zionis dan DAPBANGKAI BABI, termasuk MENYAMAQ guna nama Melayu/Islam, sedg. MENGAMOK!

PI BERAMBOS lu kat BLOGDAPBANGKAIBABI yg. BODOH mcm. KERBAU!

Anonymous said...

BENCInya si PEMBANGKANGPELIWATSONGSANG DAJAL!

Yg herannya kenapa MAS tak dikesan dr. awal, oleh satellite Australia mahupun pengkalan US di Diego GarCIA, walaupun CIA dah yakin sgt. MAS melintasi atau terhempas di Lautan Hindi sebelum ini! Disyaki cebisan pesawat kalau jumpa, dibawa dari Diego Garcia, spt. yg. telah diramalkan Cabal Times dlm 'poll' dan artikelnya, dr. awal lagi!

Lihat pengkalan tentera US di Diego GarCIA telah membatalkan semua penerbangan selama 3 HARI pd. hari MAS hilang (walau pengkalan Diego GarCIA ini juga ada 2,000 pekerja bukan tentera contohnya kontaktor dll – tapi latarbelakang dan pergerakan pekerja-pekerja ini dan pelawat -pelawat ditapis/dikawal dgn. ketat, dan kenderaan bermotor persendirian tak dibenarkan; lihat di http://www.militaryinstallations.dod.mil/pls/psgprod/f?p=132:CONTENT:0::NO::P4_INST_ID,P4_INST_TYPE:930%2CINSTALLATION )!

Maka, K’jaan kita JANGANlah nak PERCAYA sgt. si KAPIR DAJAL Intelligence FBI/CIA/Pentagon-MI6-NATO (Barat) (yg. sebenaqnya sudah dikuasai Mossad-Israel/ZIONIS)! CIA dan ejen tempatannya dr. PENGGANAS Red Bean serta PEMBANGKANGPELIWATSONGSANG, tak habis-habis nak mengalih perhatian dari DIEGO GARCIA di tengah Lautan Hindi! Dan pi MAMPOSlah si DALANG-DUA-MUKA White HouseZIONIS itu!

Lagipun, hairan betul media-media besar Barat-Zionis terutamanya CNN, tak lansung bangkitkan kenapa pengkalan militari US di Diego GarCIA ini, dgn. sistem satelit yg. pasti amat canggih, tak dapat kesan lansung MAS di RADARnya, kalau kononnya melintasi Lautan Hindi ke atas Kepulauan Andaman dari awal lagi!

Sedgkn tentu pengkalan militari US ini akan memantau seluruh Lautan Hindi di RADARnya utk. kemungkinan ia disasarkan ‘teroris’ melaui laut atau udara, termasuk melalui peluru berpandu (yg. takkan ada radar pun). Tapi CIA/Pentagon sebelum ini tahu pula MAS dah ‘terhempas’ di Lautan Hindi – sekarg. dah nafi pula! Lihat di di http://maelpengerang.blogspot.com/2014/03/mh370-prayformh307-kenapa-satellite.html, Kenapa Satellite Amerika Gagal Kesan MH370? , March 15, 2014; dan https://www.facebook.com/PeopleForTrueRuleOfLaw/posts/10203269067105644, A MILITARY HIJACK BY AMERICAN AWACS PLANES (over patent rights owned by a Rothschild)?; http://www.mazidulakmal.com/2014/03/diego-garcia-satu-kebarangkalian.html, DIEGO GARCIA : SATU KEBARANGKALIAN, Mac 20, 2014; dan http://musramrakunman.blogspot.com/2014/03/mh370-masuk-hari-ke-14-kehilangannya.html, MH370: Masuk Hari ke-14 Kehilangannya- Sebenarnya Amerika Tahu Di Mana Pesawat Itu, 20 March 2014; http://www.nst.com.my/nation/general/could-vital-info-be-down-under-1.520539, Could vital info be Down Under?, By HARIS HUSSAIN AND FARRAH NAZ KARIM, 19 March 2014 !

Lihat di http://beforeitsnews.com/global-unrest/2014/03/flight-mh370-mystery-diego-garcia-suspended-all-flights-on-march-8th-for-72-hrs-2458394.html:

Flight MH370 Mystery. Diego Garcia Suspended All Flights On March 8th for 72 hrs.

March 19, 2014
(Before It's News)

By now, it should be obvious to people they are hiding something in Diego Garcia. The latest info just piles on top of a mountain of evidence that flight 370 is in a hangar in Diego Garcia.

….Notice they have completely erased all posts between March 6th, and March 9th. There is some very weird stuff going on down in creepy Diego Garcia, a place where the US operates completely independant of the constitution.

Edit to add, here is a link to the Diego Garcia Passenger facebook page with the March 8th flight schedule. Notice all other flight schedules throughout the month all had several flights schedules. The fact that no flight were scheduled for 3 days during the time MH370 went missing, all maintenance crew most likely were off on leave. Great time to sneak in an aircraft.

https://www.facebook.com/pages/Diego-Garcia-Passenger-Terminal/242934902443795

Makcik Sambal Belacan.

Anonymous said...

anwar gay tua ni tak habis2 nak fitnah najib dan kerajaan.
aloooo...ko apasal takut kena soal kat mahkamah aritu hahh?

Anonymous said...

anwar bekas ahli umno..
dia faham sgt dgn umno..
umno tidak akan mambalas segala fitnah nya..
anwar bebas menabur fitnah sebanyak mana mahu..

Anonymous said...

pas dah kena musibah berkawan dgn pkr..
dari presiden sampai timbalan presiden habis kena saman sebab jadi PENIPU...
ULAMAK PENIPU...apalagi macai nak sangkal??????

Anonymous said...

anwar sengaja dibiarkan menipu sebanyak mungkin...
biarlah ia menjadi pengajaran kpd rakyat malaysia yg mampu menggunakan akal.. bahawa di malaysia ini ada se-ekor DAJJAL yg maha besar mengadu domba tipu muslihat nya..

Anonymous said...

Shafee abdullah tu peguam umno...itu yg dipertikaikan...aku bg contoh..next time pr pegang putrajaya dan karpal singh ke atau sape2 lawyer dr pr jadi ketua pendakwa terhadap sesuatu kes ke atas najib..agak2 korang najib bantah x mase tu???

Langsi said...

Baguih jugak nko upload videoclip ni... benar sungguh kata DSAI. Aku nak sokong PR la... dari nyokong UMNgOk Be-eND yg peRASUAH ni... UMNgOk Be-eNd dan RASUAH berpisah tiada..... dulu, kini, dan selamanya!

Anonymous said...

OI anon 3.16pm & 1.45am, lu punya dua ekoq ni dr. PENGGANAS Red Bean aaah?! Lu nak salahkan UMNOlah, BANGSAT lu!

PI MAMPOS lu kat BLOG DAPBANGKAIBERULAT!

Anonymous said...

Salah satu kebolehan dajjal ialah mampu meyakinkan orang lain bahawa neraka itulah syurga.

Anonymous said...

strategi pembangkang ialah mewujudkan kekeliruan dan fitnah....kerana, dalam keadaan tenang dan waras, jarum-jarum jahat mereka tidak akan berkesan.

Anonymous said...

ini satu contoh projection iaitu memindahkan kelemahan diri kepada orang lain...saya rasa semua orang tahu dari dahulu sampai kini...orang yang bercakap di atas itulah raja segala rasuah, kronisma, nepotisma dll.

Anonymous said...

mane ngko tahu shafee tu peguam umno? shafee pernah mewakili parti pas dan pkr sebelum ini.
ngko nak tahu siapa paling tak profesional...seorang ahli parti pembangkang dan berjawatan dalam parti tetapi jadi panel hakim dalam pendengaran kes berkaitan politik yang melibatkan rakannya dalam parti pentaksub......ngko fikirlah sendiri dia berpihak kepada siapa.?