Breaking News
Loading...
May 6, 2014

Info Post

Saranan aku pada MCA dan GERAKAN, tak usah nak tunjuk hero pada bangsa cina, kamu MCA dan GERAKAN sudah jadi paria di mata orang cina, lebih baik duduk diam-diam...

Aku harap najib boleh sound sikit kedua parti komponen bn tu supaya jangan bagi komen-komen yang merapu pasal hudud...

Ingat umat Islam di malaysia baru nak bersatu, jangan dengan komen-komen merapu yang keluar dari mulut pemimpin MCA dan GERAKAN, hukum hudud sekali lagi tak jadi dan sekali lagi umat Islam di malaysia berpecah belah...

Jadi aku merayu pada najib, tolong sound sikit MCA dan GERAKAN dari buat komen bodoh dan merapu pasal hudud...

7 comments:

Anonymous said...

bukan gerakan dan mca saja yang patut disound malah najib sendiripun patut di sound.kami warga UMNO amat berkecil hati dgn najib kerana tak
habis-habis membodek cina,

undi cinakah yang memenangkan UMNO PADA PRU LEPAS?....Kesetiaan kami bukan pada najib tapi pada Umno...sapa-sapa pemimpin Umno kami sokong jadi janganlah perasan sangat...ramai pemimpin yang lain lebih berkaliber andainya diberi peluang....kami mahukan pemimpin yang dapat menjaga hak-hak kami dan anak cucu kami....

Anonymous said...

MCA tiada apa2pun,cuma meraih 10% pegundi cina.......lebih baik duduk diam2....MCA have nothing to bargain.....looser

Anonymous said...

Dan ahli politik parti dari Sarawak dan Sabah juga perlu sokong Hudud?

Kau buat sajelah kat Semenanjung.

Surrhead said...

ek eleh det, kamu pun pandai wayang ya?? buat apa najib nak sound mca/gerakan? najib pun tanak hudud....org2 atasan umno tanak hudud....malahan, mahdey pun tak sokong hudud dikuatkuasakan....penyokong2 mcm det jer diperbodohkan oleh umno...atau det cuba nak perbodohkan kita ni?

Najib: No hudud in Malaysia

http://www.thestar.com.my/story.aspx/?file=%2f2011%2f9%2f25%2fnation%2f9571868&sec=nation

Anonymous said...

Roti telor satu !!!

Anonymous said...

Oi SIALhead, berani lu HINA bapa aku ASKAR ISLAM/MELAYU! Bapa lu yg. dapat anak PENGGANAS KURAPBABI mcm. lu tentu menyumpah HARAM KEJADAH tak habis-habis!

Dahlah haritu lu nak suruh bapa aku yg Islam/Melayu bunuh aku masa lahir di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/hard-rock-cafe-boleh-bagi-undi-pada-ku.html?! BABI lu si HAIWAN SYAITAN KAPIR GANAS! Baik lu MAMPOS hey si PENJENAYAH GENG KONGSI GELAP KAPIR!

Oi SIALBABIhead, aku dah lapurkan pd. KDN utk. SIASAT lu, PENJENAYAH KONGSI GELAP KAPIR BINATANG BUAS! Asyik nak ANCAM nyawa aku dan bapak aku - juga di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/hard-rock-cafe-di-putrajaya-siapa-punya.html ; di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/siapa-yang-nak-bunuh-hannah-yeoh.html ; dan di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/04/empangan-di-selangor-makin-surut-khalid.html !

Dasar lu jenis HAIWAN BABI KURAP PENGECUT mcm. SAMSENG GENG KONGSI GELAP KAPIR! CILAKA LU - BAPAK lu lahirkan anak mcm SAMSENG KURAP mcm lu apasal?!

Baik lu si KAPIR BINATANG-BUAS (tapi asyik menyamaq guna bahasa Islam) pi BERAMBUS dan MAMPUS dr. Tanah Melayu NUSANTARA PUSAKA ni kalau lu benci sgt. umat Islam/Melayu,! Hari tu bukankah lu ingat Sabah/S'wak Kristian punya - oi, Sabah/S'wak adalah sebahagian Malaysia, NEGARA ISLAM, ada paham lu si KAPIRPELAHAPKANGKANGBABI?!

Anonymous said...

SETUJU Darul Ehsan!

Malaysia ini kan NEGARA ISLAM di mana ISLAM adalah Agama Persekutuan - jadi apahal perlu meminta KEBENARAN-mcm-KULI pd. si PENDATANGKAPIRDAJAL DAPBANGKAI/MCA-GERAKAN-MICDALANGDUAMUKA dll, utk. melaksanakan HUKUM ISLAM berdasarkan undg-undg SYARIAH?

Dan dah tiba masanya undg-undg SYARIAH dibuat menjadi lebih berkuasa dr. undg-undg KAPIR Barat-ZIONIS! Apahal Malaysia sbg. NEGARA ISLAM, nak TUNDUK-mcm-KULI pd falsafah dan undg-undg "demokrasi/hak asasi/kebebasan mutlak" LIBERAL SAMPAH si KAPIR Barat-ZIONIS! Kononnya falsafah, budaya dan undang-undang KAPIR Barat-Zionis yang 'terbaik' - sedangkan gaya hidup mcm. BINATANG BUAS-PENGIKUT-SYAITAN, yg. rakus MEMUJA wang, kebebasan seks termasuk homoseksual/pelacuran/pornografi/kehamilan luar nikah-pengguguran anak (termasuk kanak-kanak)/bertelanjang-beraksi lucah dpn. Awam/ketagihan dadah,-alkohol-perjudian/MEROGOL BINATANG dsbnya - akan terus MENJAHANAMkan akhlak, akidah dan tamadun umat Islam/Melayu, terutamanya jenerasi muda kita (lihat pesta dadah tempoh hari)!

Lihat akhbar(ANTI-ISLAM) di http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2561478/Miley-Cyrus-gives-away-gold-leaf-rolling-papers-wearing-marijuana-leaf-leotard-Bangerz-tour-Canada.html , Miley Cyrus gives away rolling papers made of GOLD before wearing marijuana leaf leotard on Bangerz tour in Canada, By Daily Mail Reporter, 17 February 2014; dan di http://www.dailymail.co.uk/news/article-2352779/Bestiality-brothels-spreading-Germany-campaigner-claims-abusers-sex-animals-lifestyle-choice.html , Bestiality brothels are 'spreading through Germany' warns campaigner as abusers turn to sex with animals as 'lifestyle choice' By Matt Blake, 1 July 2013 !


Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Kesultanan Melayu, Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).