Breaking News
Loading...
January 5, 2015

Info Post
Inilah pandangan orang yang mengambil video ini, padanya gambar nik ajis tidak terjejas sedikit pun terkena air banjir berbanding dengan tulisan Ayat-ayat suci Al-Quran yang tergantung di dinding-dinding dan di lain-lain-lain tempat...

Inilah SYIAH... mengagung-agungkan pemimpin secara membabi buta...


11 comments:

Anonymous said...

Siapa pon boleh buat!!!

Ambil gambar di gantong pada dinding rumah yang ditenggelami air kemudian ambil video dan sebarkan.

Macam SIAL KEPALA HOTAK PAT DUBUR ORANG2 PAS!!!

Anonymous said...

Kubur imam Syafie Ada orang tawaf,bukan salah Syafie.
Kenapa nak marah kepada orang tu? Sepatutnya dibagi hujah perkara itu tidak benar Dan bukan pegangan ASWJ.Apakah kerana perbezaan politik maka ini dijadikan isu?

Program Cinta Rasul yg jelas bidaah dan percaya roh Nabi SAW hadir itu boleh merosakkan beratus ribu yang hadir kenapa didiamkan?

Anonymous said...

MALAM CINTA RASUL INI JUGA AMALAN SYIAH. KITA KATA TAK SUKA SYIAH TETAPI KENAPA PROGRAM INI DENGAN SENANG DILULUSKAN.

IMAN SYAFIE SENDIRI MENYATAKAN ORANG YANG BERKASIDAH BERMUZIK ITU KAUM ZINDIK

Anonymous said...

Aku setuju dengan Admin.

Bg menjawab balik apa yang di lontarkan oleh 2 pengikut syiah itu.

Anon 3.14pm

1. Yg tawaf kubur imam syafie tu syiah lah. Mereka bertakiyyah konon mereka adalah pengikut ASWJ. utk burukan imam syafie.

2. Kenyataan dari mana yg kata Malam cinta rasul tu kononnya roh rasulullah hadir pada malam itu? Boleh bagi bukti tak? Kalau tak de tak apa aku paham pasal syiah nie memang benci rasulullah jd ada sahaja jalan mereka untuk burukan rasulullah.

Anon 3.26pm.

1. Sejak bila syiah buat maulud nabi?

2. Nik aziz pernah mengatakan yang Nabi Muhammad itu macan mat2 kat kampung. Bukankah cara nik aziz memperlekehkan kanabian Muhammad SAW mengikut cara syiah? Syiah pernah kata. Jibrail silap bagi wahyu. Sepatutnya yg dapat wahyu adalah Ali bukan Muhammad.

Anonymous said...

Puak khawarij dan Syiah memang ramai di Kelantan. campur pulak dengan puak PASMA dan wahabi...memang patut kena bala balak dan lumpur.

Anonymous said...

Apa penjelasan bidaah kpd program cinta rasul? Di mana bidaahnya. Anda tahu apa.maksud bidaah? Program.cinta rasul memang tidak.pernah dilakukan sewaktu Rasullullah masih hidup. Rasullullah pernah meminta kpd para sahabat supaya diri baginda.dimuliakan? Tolong jawab yang ini jika ada hadisnya yang bermaksud.demikian.lebih baik. Tidakkah kita sedar bahawa dengan adanya Rasulullah, maka kita ini boleh menjadi penganut agama yang diredhai Allah. Tidakkah kita perlu cinta kpd rasul kira?

Anonymous said...

Salam.

Melihat kepada scenario keadaan banjir di Kelantan yang melibatkan 9 Jajahan iaitu Gua Musang, Jeli, Kuala Krai, Machang, Pasir Mas, Pasir Puteh, Tumpat, Tanah Merah dan Kota Bharu dengan tempat terjejas teruk seperti Manek Urai, Latarek Luloh, Dabong dan banyak lagi.Rata-rata, rakyat Kelantan drp kawasan banjir ini sekarang "Menangis Tidak Berlagu", "Termenung Mereka sendiri akan Masa Depan Yang amat Kelam", akan tetapi harapa yang sekian lama diletakkan dan dibanggakan ke atas Para Pucuk Pimpanan PAS berbagai Peringkat, hanyalah seperti pegar memakan padi.

Para Pemimpin PAS sungguh pandai bermain kata-kata, menunding jari kesana kemari, tanpa memperdulikan apa nasib mangsa banjir. Segolongan mereka yang digelar Ustaz, Ulama, Alim Agama iniyang rata-rata memiliki Sejemput Janggut di Dagu ini, menunjukkan kedangkalan tahap keImaman masing2.. Mereka yg digelar beriman ini, mula menunjukkan sikap dan tamak haloba, ego, bongkak dan sombong terlampau apabila mereka-mereka ini mengeluarkan kata-kata yang tiada satu pon yang dapat menghilangkan kegusaran, menghapus penderitaan, apatah lagi bersimpati dengan musibah banjir yang melanda.Jauh sekali mereka ingin atau mahu memohon maaf di atas kedhaifan dan kurang cekapan mentadbir urus musibah banjir, malah mereka mengemukan pelbagai alasan seolah lari drp tanggungjawab dan tiada pon sifat mahu muhasabah diri.. Ini ker Islam Pas???

Sudah dinyatakan bahawa Kerajaan pusat jugaklah yang akan mengeluarkan danan sebanyak RM52.5 juta mungkin lebih untuk membina kembali rumah-rumah yang di hanyutkan airbah yang deras dan laju. Tetapi jumlah ini akan naik sekali ganda, mungkin berganda-ganda, apabila diwartakan semua penempatan di perairan sungai tidak selamat di diami, maka akan berdondong-dondong lagi yang akan merayu memohon bantuan perumahan drp Kerajaan.

Masalah Utama yang menyebabkan Air Bah Laju dan Deras naik mendadak di kawasan 9 Jajahan tersebut adalah keranan kerakusan Pihak Pentadbiran Negeri Kelantan di Bawah Kerajaan PAS dalam memberikan sejumlah 4,000 hektar tanah kpd Jahanam Bga dan Ngeh Bersaudara drp DAP, yg mana secara fizikalnya boleh dilihat kekayaan mereka bertambah selepas projek balak & tanah diperolehi drp Kerajaan Pas Kelantan..

Anak-anak Kelantan diSERU agar menuntut Pembentangan dan penjelasan drp Kerajaan Kelantan:

1. Berapakah Hasil Kerajaan Pas perolehi daripada Hasil Penjualan Balak & Tanah di kawasan terbabit?

2. Siapakah yang bertanggungjawab memberikan kelulusan ke atas aktiviti pembalakkan tersebut?

3. Apakah pemberian ini mengikut prosedur dan tatacara urusan Tanah Kelantan?

4. Kemanakah Wang Hasil Penjualan Balak dan Tanah dibelanjakan.

5. Jika sekiranya di Selangor, MB Azmin Ali menuntut semula pembayaran balik wang sejumlah RM2.6 juta yang dikatakan dibayar dengan tidak mengikut peraturan dan prosedur tertentu...APAKAH boleh Anak-Anak Kelantan mendesak Kerajaan PAS menuntut ganti rugi drp DAP Bangsat Nga & Ngeh Bersaudara ke atas kerugian yang mereka alami akibat drp Banjir Besar melanda. Ini adalah Hak Mereka sebagai Rakyat yang tertindas dan teraniaya akibat drp Kerakusan DAP Bangsat meneroka dan membotakkan kawasan Tadahan Hujan.

6. Rakyat Kelantan kesemuanya mestilah bangun menuntut Hak dan Kebenaran drp Kerajaan Pas Kelantan.. Kalau Hak sendiri pon tak mampu dibela, jangan harap Banjir seperti ini tidak berulang kerana Kerajaan Pas akan memberikan lebih banyak kawasan Balak demi untuk mendapatkan DANA PILIHANRAYA ke 14.

Apakah Rakyat Kelantan "THE RED WARRIOR" ini betul-betul berani? atau hanya gah pada slogan saja?

Anonymous said...

Sudahhh..teringat aku blog aakj kena hentam rapat bila psoal uai men gitar.rmai ulamak segera yg bg mcm2 hujah mghalalkn uai men gitar.ad yg bwk crita rabiatul adawiyah bagai.ttiba arini ad plak yg kata brmuzik kaum zindik.wa halalanku wa haramunmu ke bro..pening arr

Anonymous said...

Korang tak kasihan kan member2 kat Pahang, Perak....

Kasi tukar kerajaan negeri juga lorrrr....

Anonymous said...

TERLALU TAKSUB PASAL GAMBAR TU DAH KENA LUMPUR BANJIR ...TU YANG DIA BASUH GAMBAR TU DAHULU SEBELUM DI TUNJUKKAN KEPADA ORANG RAMAI AKAN KEAJAIBAN ....KONON-KONON NYA.....

BARANG-BARANG YANG LAIN TAK BASUH TAK PA...JANJI BASUH DULU GAMBAT TGNA........

JANGAN LAH SAMPAI KITA MENYAMAKAN TGNA DENGAN PARA NABI DAH LE...DIA TU HANYA MANUSIA BIASA JE......

Anonymous said...

Jika ikut katolik, ini bukti yg selepas Nik Ajis mati, dia akan digelar Saint Nik Ajis.