Breaking News
Loading...
March 4, 2015

Info Post
Pihak penjara dalam suratnya bertarikh 2 mac 2015 dalam muka surat ke 2, telah mengesahkan yang anwar ibrahim kini tinggal di hospital penjara sungai buloh, menurut jabatan penjara, atas syor dari pakar perubatan, anwar di tempatkan di dalam hospital penjara...

Soalnya sekarang, adakah benar anwar sakit? atau ianya hanya satu lakonan anwar seperti yang pernah kita tengok dulu, takan selepas segala temberang anwar di dedahkan, doktor di hospital penjara sungai buloh masih lagi terpedaya dengan tipu helah dan lakonan anwar... aku tak paham...


Pihak penjara sungai buloh dan kementerian dalam negeri mesti menjelaskan kepada rakyat, adakah anwar benar-benar sakit atau ianya sekadar lakonan, ingat!!! anwar bukan tahanan politik, anwar di jatuhi hukuman penjara 5 tahun atas kesalahan MELIWAT, jadi tidak sepatutnya anwar di berikan layanan kelas pertama dari pihak penjara, anwar sepatutnya di berikan layanan sama seperti pesalah-pesalah jenayah dan pesalah seks yang lain...

Janganlah de kerana ada demo setiap hari dihadapan pintu masuk penjara, pihak penjara rasa tertekan dan terus memberikan layanan first class kepada mamat tu, rekord kesihatan anwar dan penjelasan dari penjara sungai buloh di tagih, kita nak tahu anwar nie betul-betul sakit atau ia hanya sekadar LAKONAN....




7 comments:

Anonymous said...

OMG! ramalan saya tepat!!!

Anonymous said...

Menteri dan Pengarah Penjara memang BARUA Anwar.

Anonymous said...

Hanya di Malaysia.. Apapun boleh.

Anonymous said...

AKU BINATANG MANUSIA BENAMA NUAR DARI KECIK AKU DAH MENYAMPAH
SETAN BURIT DAN BUNTUT NI KETAGIH BENDA TU MCM ORG KETAGIH DADAH
JIKA PIHAK PENJARA BOLIH SUPPLY BUNTUT HARI2 KE BUDAK NI ESOK CUKUP 5TAHUN PUN DIA TAKMAU KELUAR SBB ADA BUNTUT .MENYUSAHKAN ORG SATU KETURUNAN PARASIT MALAYSIA

Anonymous said...

Surat ni tak bertanda tangan. Jangan tertipu.

Anonymous said...

Kami sudah lama tahu pengarah penjara sg buloh adalah ahli pembangkang... salah satu sebab nya .. "SINGH" sekapal dengan Kapal Sink, Ram Sink Govin Sink dll lain SInk. Jadi mungkin juga atas alasan tidak mahu dipulaukan oleh 'kaum sink'

Anonymous said...

Yang didakwa peraturan penjara tu, sudahkah PELIWAT itu dipendekkan rambutnya dan dipakaikan unifom penjara iaitu baju T warna merah dan berseluar pendek. Nanti bila dia keluar pi jadi saksi kat mahkamah nak tengok peraturan ini digunapakai atau tidak.