Breaking News
Loading...
April 18, 2015

Info Post

Naib presiden mca chew mei fun berkata partinya yakin pengundi cina akan tetap memberi sokongan kepada bn pada pilihanraya kecil permatang pauh yang akan diadakan pada mei 7 nanti.

MCA yang kini bekerja keras  mengembalikan sokongan pengundi cina kepada parti dan bn, yakin pengundi cina akan memberi sokongan kepada bn pada prk permatang pauh.

Chew mei fun berkata sekalipun banyak isu semasa yang dibangkitkan, namun mca yakin mereka akan tetap memberi sokongan padu kepada bn pada prk itu 7 mei ini.

"Sekarang kata mca telah menggerakkan jentera pilihanraya parti itu ke permatang pauh dalam usaha untuk mengembalikan sokongan pengundi cina kepada bn dan sekali gus merampas kembali kerusi itu dari tangan pkr...

10 comments:

jgn jadi bodoh!!! said...

mereka ini la juga yg mengundi DAP..statistij menunjukkan 98% cina mengundi PR..jadi dimana MCA dan Gerakan..untuk pengetahuan juga kemenangan di t.intan adalah diaebabkan faktor penolakan calon DAP oleh ahli DAP t.intan sendiri serta boikot dari PAS t.intan..jadi sebwnarnya cina tidak lagi menyokong BN..mereka dalam MCA dan gerakan ini hanya main wayang membodohkan UMNO sendiri..xprcaya turun la buat survey jgn sedap di atas umpama sokngan kuat!! jgn percaya kata2 prnjilat !!

jgn jadi bodoh!!! said...

mereka ini la juga yg mengundi DAP..statistij menunjukkan 98% cina mengundi PR..jadi dimana MCA dan Gerakan..untuk pengetahuan juga kemenangan di t.intan adalah diaebabkan faktor penolakan calon DAP oleh ahli DAP t.intan sendiri serta boikot dari PAS t.intan..jadi sebwnarnya cina tidak lagi menyokong BN..mereka dalam MCA dan gerakan ini hanya main wayang membodohkan UMNO sendiri..xprcaya turun la buat survey jgn sedap di atas umpama sokngan kuat!! jgn percaya kata2 prnjilat !!

Anonymous said...

Yeeeaaaahhh righhhttt..... Najib boleh la kome tipu

Anonymous said...

Jika majoriti pengundi Cina mengundi PKR dalam PRK Permatang Pauh nanti, Chew Mei Fun mesti meletak jawatan Naib Presiden MCA kerana gagal memainkan peranan untuk menarik sokongan orang Cina kepada Barisan Nasional.

Tak guna ada jawatan sebagai Naib Presiden tapi tak dapat buat kerja dengan betul.

Anonymous said...

jangan percaya MCA ni..dia pun Cina..cuba tengok keputusan PRK Kajang..haram Cina nak undi BN dah..walaupun calun BN dari bangsa dia sendiri...
Najib blur jangan lar tertipu lagi nak tabur juta-juta kat dia orang ni..baik fokus pada pengundi India dan Melayu....

Anonymous said...

A'ah betul lah tu MCA....satu undi cina pun dah boleh umno perintah sampai kiamat!!!!!mintak2 apa yang patut kat najib sebab najib adalah pemimpin yang bijak dalam sejarah tamadun manusia!!!!!

Anonymous said...

Sekolah cina siap sedia ada durian runtuh najib Nak bagi.....kalau boleh mintak 80 billion,jangan risau najib tahu orang cina dah kembali sokong b.n!!!!

Anonymous said...

MCA ikhlas tu. Tak baik awak2 semua pertikaikan keikhlasan MCA. mereka adalah rakan BN yg paling setia.

Anonymous said...

Nak mintak itu ini la tu dr pak najib..
Nanti pak najib bagi itu ini kat depa..
Lepas tu pakat ramai2 puji..
Pahtu undi nati jgn harap nak pangkah BN..
Sejarrah dah buktikan 2 kali pru..
Apa nak pelik..

Anonymous said...

Talam 1001 muka..
Lebih lagi tak tau laaa..