Breaking News
Loading...
May 5, 2015

Info Post
Adik Ana Rania Sofia yang menderita sakit usus mendapat perhatian dari Pengerusi Biro Kebajikan UMNO Malaysia, Datuk Azeez Rahim semalam. dalam lawatan itu, Datuk Azeez menyerahkan bantuan keperluan harian dan ubat-ubatan untuk keperluan adik Ana Rania Sofia...

Dalam masa yang sama, Datuk Azeez dan Belia 4B Tanah Liat, bergotong-royong membantu membaik pulih rumah bapa Ana Rania Sofia, iaitu Encik Khairul Rizal, baik pulih rumah dijangka akan siap dalam tempoh 2 minggu....
























5 comments:

Anonymous said...

Ada mamak baik. Ada mamak jahat.

Ada mamak miskin. Ada mamak kaya.

Paling tak guna mamak kaya lagi jahat(tapi buat2 baik sambil guna duit orang).

Banyak dalam parti tu kaki habiskan duit? Cuba gi check kebesaran dan syarikat2 berkaitan dan rumah2 mereka...?

Kaki bodek nombor satu. Hidup Melayu!

Anonymous said...

Apa punya cilaka orang macam kau ni. Tolong orang susah pun kau hentam.

Anonymous said...

Eh babi dala ko x tlg lg nk memekak.. spesis babi cm ko ni baik tembak je bg lim guan eng makan

Anonymous said...

Buat baik sambil buat jahat.... sape yang sokong...... sokong ler

Anonymous said...

ko tu sapa tuhan nak tahu dia buat jahat. ko jangan ingat ko je boleh tuntut kat akhirat nanti yang ko rasa tak adil pada kau selama ni. good luck la carik azeez kat padang mahsyar nanti tengah trillion zillion manusia atas apa yang ko tuduh2 tu.

jentayu