Breaking News
Loading...
September 17, 2015

Info Post

Adehh.... pecah perut aku tengok bila kawan aku sent logo nie kat aku...

Laa... logo parti mat sabu, amanah di ciplak dari satu syarikat elektronik bangladesh...

Dah tak ada idea lain ke mat sabu nie, sampai logo pun nak rembat orang punya...

Ini ker parti yang nak bersaing dengan umno...?

Pirahhh... nak bersaing dengan umno kunun, logo pon rembat orang punya lagi mau cerita banyak...

3 comments:

Anonymous said...

Sabutoh kan memang terkenal sebagai kaki rembat...bini orang!

Anonymous said...

warna oren plak mat sabun ciplak dari Parti Makal Sakti.kekehkeh,,,

Anonymous said...

PRU nti mat shabu akan import mat bangla undi AmanaH tu sbb guna logo company bangla kahkahkahkah.....#bajumerah lagi ramai dr parti amanah tajaan Dapigs.