Breaking News
Loading...
December 13, 2015

Info Post

Tahniah kepada pemain yang bukan dalam level star...

Tahniah kepada pengurusan FAS yang tidak memiliki wang berjota-jota untuk beli player level star...

Tahniah kepada bangsa selangor yang memberi sokongan padu...

Walau pun tiada player berkelas bintang, walau pun tiada duit berjota-jota, walau pun tak upgrade stadium, walau pun tiada usaha sama dengan kelab luar negara, selangor tetap selangor, piala malaysia berjaya juga di bawa balik ke shah alam...

Kini sudah tiba masanya untuk selangor menyusun 33 butir bintang tanda 33 kali juara piala malaysia pada jersi mereka pada musim depan, biar orang nampak sikit, yang kamu tu sudah jadi juara 33 kali...

Selama ini orang tak pandang selangor, orang anggap selangor macam tak wujud, habis semua pemain kamu kena rembat...

Baru takat 2-3 kali juara piala malaysia dah aksen susun bintang kat jersi, orang langsung tak hormat pada kamu wahai selangor...

Sekali lagi...

Tahniah kepada para pemain dan pengurusan fas...

Tahniah kepada bangsa selangor darul ehsan...

SELANGOR CUTI SENIN NIE...

4 comments:

Anonymous said...

bangsa selangor ek?..mcm perli 1 pasukan tu je..perli ke?

KZSO said...

Apsal assmin pegang piala dan berarak tunjuk piala kat stadium semalam aaaa? Gila glamer dan nak berpolitik lagi ker?

Anonymous said...

Aku tengok tv3 semalam. Player mana yang honggah kepala azmin dari belakang tu? Ucapan terima kasih aku pada player tu.

Anonymous said...

...dan kepada satu pasukan 'bangsa' lain tu lepas ni jangan pulak rembat pemain2 bangsa selangor pulak ye. dulu habis dirembat sorang demi sorang sampai tinggal budak2 yang baru belajar sepak bola. kini diorang dah bagus, malah bagus gila, so jangan ada yang gatal mulut offer duit jota2 nak umpan pemain yang masih ada kontrak dengan pasukan bangsa selangor...hehehe