Breaking News
Loading...
April 21, 2016

Info Post

Aku setuju dengan pandangan seorang sahabat faceboker aku, katanya, sprm dilihat cukup lembab dalam menjalankan siasatan banglow lim guan eng, macam tak cukup bukti nak jalankan siasatan...

Kalau tak cukup bukti, sprm boleh minta sedikit clue pada tv3, kerana tv3 hari-hari main isu banglow lim guan eng, macam-macam benda yang tv3 dedahkan...

Nampak siasatan yang tv3 buat pasal banglow gun eng tu lebih detai dari sprm, aku rasa tv3 tak keberatan kot nak share info dan maklumat pasal banglow guan eng dengan sprm...

Jangan drag kes banglow guan eng ni lama-lama sangat, nanti lemau, orang dah tak minat nak amik tahu...

1 comments:

Anonymous said...

wei, bodoh......tv3 suku tukang spin, sebab itu sprm tak pakai detail tv3......sprm kalau nak caj lge, kena ada bukti kukuh.....LGE bukan mcm najib yg boleh songlap duit rakyat berbillion dan masih boleh berjoget lagi.....