Breaking News
Loading...
December 7, 2016

13 comments:

Anonymous said...

Perangai UMNO apa kurangnya????

Presidentnya Lanun Besar bertaraf Antarabangsa (Kleptokrat) pon diangkat bodek!!!

SUHARLI MASROP said...

Timbalannya tu pelam harumanis..... luar hijau dalam oren..... tanya dia... dia bertaut pada tali apa.....

Anonymous said...

Ini muka timb mmg mtk penyepak..hati byk busuk.berlagak poyo mcm bjk pndai dlm serba serbi..xigt bila bg pndgn psl ekonomi..mcm handal..podahh. Ulamak kunun puiiihh

Anonymous said...

Btol..pas mmg da bgtau tak nak kerjasama dgn umno since 1999..konsistan..dan aku plak..akan undi pas atau bersatu..atau pkr..asal melayu..no more umno..

Anonymous said...

La ni Lanun yg terbesar bukan dalam BN. Sudah samun taruh bawah nama kroni. Lepas tu pura2 baik. Dalam pada tu buat pulak konspirasi dengan Soros lagi bikin fitnah nak jatuhkan PM. Bukan sekali tapi sudah berkali-kali. Semuga rakyat menyederi.

Anonymous said...

Orang Pas memang bodoh,DAP terang2 campur tangan dalam pemilihan parti nya sehingga membawa pada perpecahan pun masih ada pemimpin yang cuba bergayut pada nya lagi.Walau apa pun akhir nya orang akan melihat kepada parti yang paling besar dan yang paling kukuh untuk menerajui kerajaan kerana disitu ada keyakinan kepada kestabilan.Parti2 kecil yang selalu bercakaran ni susah untuk orang ramai nak percaya.

Anonymous said...

PAShit.

Anonymous said...

Tuan Ibrahim sama spt melayu2 pakatan haram...lebih rela menjilat lobang taik Lim kit siang berbanding bersalaman dengan Najib...

Anonymous said...

Saya pun tak suka pemimpin UMNO tapi untuk undi PAS, lagi2 PKR ... baik hentikan. Tiada credibility, responsibility, integrity lagi2 capability.

Macam bos2 saya kata ... better deal with the devil you know than the devil you don't know. Period.

Tapi kalau UMNO can work with PAS, so much the easier to vote.

wijaya kezuma said...

Assalam..dah bankin rm1900.00 sewa bulan dec2016..tahun depan xtau nak niaga ke x..sales down badly..prospect people no cash..

Ted Manoff said...

Elok ngko undi Dap sebab Madey kata Dap bagus.

Anonymous said...

PAS akan berada di landasan yg betul bila Tuan Ibrahim take over.....umno nak pakai PAS untuk menang pilihanraya jer

Anonymous said...

Yer ke..umno nak pakai PAS selama ni Umno dan Bn tak guna PAS menang gak..macamana tu...