Breaking News
Loading...
December 21, 2016

Info Post

Baru aku persan yang BERSATU dah lantik beberapa awek cun untuk memegang jawatan dalam sayap wanita mereka, kikikiki tertinggal bas betul la aku ni...

Apa pun aku nak ucapkan selamat la untuk korang semua akan menerima pelbagai cercaan dan fitnah termasuk fitnah skandal seks dan pelbagai lagi...

Segala gambar lama korang sebelum bertundung akan dikorek semula dari facebook, tagged, instagram, myspace, twitter dan pelbagai lagi...

Selamat datang ke dunia politik negara, terimalah apa jua fitnah keatas diri anda kerana itulah culture politik negara kita, tak boleh jawab dengan fakta, kita fitnah aje, janji menang...

0 comments: