Breaking News
Loading...
May 31, 2017

Info Post




Dulu mereka kata barisan nasional mengimport 40 ribu pengundi hantu dari bangladesh untuk turun mengundi dalam pru 13, tapi sampai sekarang pun pembangkang masih lagi belum buat polis report dan dapat memberikan bukti kukuh, tuduhan mereka hanya hearsays...

Lepas tu pulak, untuk menyedapkan cerita, tak pasal-pasal dituduh pula, perdana menteri bangladesh pun turut bersekongkol dalam penghantaran 40 ribu pengundi hantu itu ke malaysia, sekali lagi pembangkang tak mampu beri bukti kukuh, tuduhan mereka berdasarkan satu cetakan akhbar yang telah di superimpose, mereka menipu kemudian mereka percaya dengan penipuan yang mereka buat...

Yang ini paling lawak, masih ingat lagi ayat "we have enough numbers" itulah ayat power anwar ketika memperbodohkan rakyat dan penyokongnya konon ada ahli parlimen dari sabah dan sarawak akan melompat masuk pembangkang...

Sekali lagi mereka cuba meyakinkan rakyat yang pembangkang sebenarnya telah menang dalam pilihanraya dan akan menubuhkan kerajaan kalau undi popular dikira, maka rakyat yang bodoh-bodoh ni akan percaya...

Tapi segala pembohongan itu gagal, kerana apa? kerana mereka gagal mengemukakan segala bukti, mereka gagal membawa saksi-saksi yang genuine, senang cerita, segala pembohongan pembangkang berjaya di ketis oleh spr...

Jadi seperti biasa, bila mereka gagal, mereka akan menyalahkan SPR...

4 comments:

Anonymous said...

Oh Blogger Goblog!!

Bila pulak kau nak memahami pembohongan dan samunan Wang 1MDB oleh Si Lanun Bugis??

Memang ko blogger spesis Laknat!!

Anonymous said...

Tak payah risau PM ke 7 bukan seorang gay atau homoseksual

Anonymous said...

Kali nie pembangkang akan kata 700000 pengundi baru dari China... tak habis membohong... pembangkang paling bangang yg pernah ditemui dlm sejarah politik Malaysia.. skrg dibantu pulak oleh org tua yg dah mula nyanyuk... Tun Mahathir

Tanah Melayu Kini said...

Org yg bakal jadi PM 'kalau menang' pun tak tahu? Tak leh decide.. apa bender diaorg ni.
So sapa yg nk ketuai malaysia nnt?
Pembangkang tiada ketua dan tiada arahan dan tujuan masa depan. Kabur gila kot.. nk berak baru korek lubang..?
Penyokong pembangkang.. buat2 bodo h mengenai hal ni?
Sedangkan penyokong pembangkang tahu..pakatan pembangkang tak akan bole bersatu.. sedangkan dgn PAS pun putus.. belum menang lagi.. wan kipas.. tk yah ckp.. tumpang ja.
Adakah kita rakyat nk bergantung pada sekumpulan maharaja liwak ni.. hmm no way hose.. fikir2 kan lah.. sedarlah islam..