Sms Fitnah Dari Latheefa Koyak...


Ini adalah sms fitnah dari latheefa koyak, kononnya pihak bn sedang merancang nak bakar patung zaid ibrahim di hadapan petronas kuala kubu baru, antar sms fitnahnya berbunyi macam ni.INI LAH RUPANYA ORANG YANG MENYEBARKAN SMS FITNAH ITU.

'peringatan kepada semua anggota dan jentera petugas PR, maklumat risik kita telah mengesan satu usaha jahat pihak bn yang sedang merancang provokasi dengan membakar patung calon kita Zaid Ibrahim di hadapan petronas KKB (Kuala Kubu Baru) malam ini, Tolong arahkan semua anggota bertenang dan elakan diri dari terperangkap dengan provokasi jahat mereka, tolong sebarkan. Sekian Terima Kasih- Latheefa Koya.

Nampak sangat pkr makin tertekan, terpaksa create sms merapu macam ni...

Comments

Anonymous said…
Polis pesal tak tangkap? Usah dibiarkan betina tu ,,,,,
Anonymous said…
latifa koyak rabak! lebih baik bukak je tudung tu..
naDim'IQ said…
ni anak BABI pada TRIO BABI IBRAHIM..ko nak jadi macam Benazir, muka kau dah macam KELING HINDRAFpun ada.. aku tau kau turun JOHOR siap kau BETINA SUNDAL PKR!!
Kay4 said…
Biasala otak loyar mmg mcm tu suka spin. Sebabtu dulu orang melayu /islam tidak mahu jadi loyar. Loyar suka putar alam itu aje. Anda fikirla.

Popular posts from this blog

1900 Paderi Melayu Sampai Dari Singapura.

Cubaan Bunuh Diri Isteri Raja Petra

PRU 13: Calon BN Dun Batu Tiga Tenang Menjawab Soalan Dari Penyokong PAS...