Breaking News
Loading...
April 29, 2011

Info Post
Picasa Web Albums
Takutnya anwar pada eskay sampaikan dia terpaksa mengupah samseng untuk gagalkan sumpah laknat yang nak di buat oleh eskay, anwar makin gelabah bila tengah malam tadi full video sexnya telah di keluarkan.

Eskay yang sepatutnya bersumpah di masjid bandar baru sentul terpaksa membatalkan kerana bimbang keselamatannya bila gerombolan samseng upahan anwar membuat kecoh didalam dan perkarangan masjid.

Sudah tentu pemimpin PgayR akan mengatakan eskay tak berani bersumpah kerana takut di makan sumpah, pada hal eskay bimbang tentang keselamatannya.
Published with Blogger-droid v1.6.8

6 comments:

Anonymous said...

Biasa la bro, itu cara puak2 gay tu nak selamatkan tuan mereka, yang masuk masjid tu pastinya gay.

Anonymous said...

Mati mengejut ler pasni kau Nuar...mata terbeliak...lidah terjelir...tunggu azab Allah..Kau telah mempermainkan Islam.

Anonymous said...

Pencacai haram jadah..dlm masjid pon jadi gak wat hal..siap solat hajat lak tu..

Anonymous said...

Bro. Biar la mereka buat solat hajat, lagi banyak solat hajat yang mereka buat lagi banyak kebenaran akan timbul.

Anonymous said...

harap gitu la bro..hajat yg di minta termakbul.tapi aku rasa banyak lagi hal yg akan timbul ni.pencacai dia mesti tak puas hati ni.

Anonymous said...

dia dah disalut dgn rasa tidak selamat lagi setelah makin lama makin banyak terdedah, apapun akan berlaku, reputasi gebang pandainya dah tak masuk ke telinga rakyat lagi orang dah meluat kulat dgn sandiwara beliau, benarlah kata datuk daim seandainya P Ramlee masih ada dan bertanding dgn anuar sah anuar akan kalah teruk kerana setiap senia yg keluar dari ilham P Ramlee adalah berbentuk mengajar manusia menjadi baik, tapi anuar langsung tiada faedahnya.