Sms Anwar Ajak Rakyat Solat Hajat, Imamnya Nik Ajis

Sms Anwar Ajak Rakyat Solat Hajat, Imamnya Nik Ajis

Makin terdesak, yaa anwar makin terdesak selepas video lucah lakonannya tersebar kelmarin dan petang semalam dia telah menghantar samseng-s...

9 Comments
Video Yang Harus Di Tonton Oleh Semua Rakyat MALAYSIA

Video Yang Harus Di Tonton Oleh Semua Rakyat MALAYSIA

Video ini harus di tonton oleh semua lapisan rakyat, dalam video ini bukan sekadar video sumpah laknat datuk eskay, tapi dalam video ini jug...

3 Comments

Anwar Tikam Cina

Anwar memang rasis, anwar tikam cina, kenapa dalam banyak-banyak perempuan dalam dunia ni, perempuan cina juga yang anwar nak tikam? tikam t...

1 Comments

Anwar kecut telur, hantar samseng gagalkan sumpah eskay

Picasa Web Albums Takutnya anwar pada eskay sampaikan dia terpaksa mengupah samseng untuk gagalkan sumpah laknat yang nak di buat oleh eska...

6 Comments
Download Video Sex Pemimpin Anugerah Tuhan 3, 4 & 5 Klik Sini.

Download Video Sex Pemimpin Anugerah Tuhan 3, 4 & 5 Klik Sini.

Sapa-sapa yang rasa nak download video sex pemimpin anugerah tuhan tu korang boleh klik pada link di bawah, depa dah panas...panas dan makin...

1 Comments

Anwar Mengamuk Dengan Wartawan Tv3...

Korang tengok video ni, macam mana gelabahnya ketua pembangkang nak jawab soalan para wartawan yang bertanyakan pada dia tentang video lucah...

1 Comments
Dowload Video Anwar Part 1, 2, 3, 4 & 5 Di Sini...

Dowload Video Anwar Part 1, 2, 3, 4 & 5 Di Sini...

Kepada mereka yang nak dowload video sex pemimpin anugerah tuhan tu, korang boleh klik link di bawah ni... aku yakin video tu tak akan bert...

27 Comments
DEDAH: Kenapa Teoh Beng Hock Bunuh Diri.

DEDAH: Kenapa Teoh Beng Hock Bunuh Diri.

Si cilaka cina dap yang juga adun sri kembangan meminta seluruh rakyat malaysia meletakan kesalahan atas kepala sprm akibat kematian tbh, t...

3 Comments
Rafizi Templak PAS & DAP.

Rafizi Templak PAS & DAP.

Kata pengarah strategik PgayR, sepatutnya PgayR bertanding hanya 25 kerusi, tetapi di sebapkan pas dan dap tidak mahu bertanding di lebihan ...

3 Comments

Adun PgayR Ampangan Kena Tazkirah Dengan MB Negeri Sembilan.

Sijahil dari PgayR ni pertikaikan bacaan talqin, dia kata tak logik kalau tanah tu tak ada cacing, tapi bila mayat masuk dalam kubur, maka c...

3 Comments
Sah...Memang Anwar Masukan Koneknya Ke Dalam Jubur Saiful.

Sah...Memang Anwar Masukan Koneknya Ke Dalam Jubur Saiful.

Pembangkang tak perlu spin cerita ni lagi, segala-galanya telah terang, memang anwar telah memasukan koneknya kedalam lubang jubur saiful d...

3 Comments
Adun PgayR Pertikai Bacaan Talqin.

Adun PgayR Pertikai Bacaan Talqin.

Inilah akibatnya kalau berguru dengan orang jahil macam nik ajis, inilah akibatnya kalau berketuakan si peliwat, otak yang ALLAH berikan di ...

5 Comments
Klip Video Anwar, Aku Nak Share Dengan Korang Semua.

Klip Video Anwar, Aku Nak Share Dengan Korang Semua.

Aku tak tau sapa yang buat klip video ni, kepada orang buat tu terima kasih aku ucapkan, dalam klip video ni, di tunjukan macam mana anwar ...

8 Comments
Kote Azmin Tak Berfungsi: Cerita Arsenik Di Jaja Semula.

Kote Azmin Tak Berfungsi: Cerita Arsenik Di Jaja Semula.

Pening dengan masaalah yang di hadapi oleh kekasihnya sehinggakan kotenya tidak dapat berfungsi dengan sempurna, banyak masaalah betul keka...

5 Comments
MCA Keluar BN Join Pakatan...

MCA Keluar BN Join Pakatan...

Cina tetap cina, tak kiralah apa parti pun dia tetap cina, 'nothing to loose' kalau cina mca undi dap dalam pru akan datang, yang m...

8 Comments

Kita Imbas Balik... Janji-Janji Pakatan Haram Sebelum Dapat Kuasa..

Janji-janji ini bukan datangnya dari bn tapi dari pesuruhjaya pas selangor, hassan ali, dalam ceramhnya di shah alam pada malam terakhir kem...

7 Comments
PERHIMPUNAN MELAYU DI IBU PEJABAT MCA ESOK.

PERHIMPUNAN MELAYU DI IBU PEJABAT MCA ESOK.

Adalah dengan segala hormatnya PERKASA menyeru seluruh umat melayu untuk bersama-sama kita menunjukan sokongan tidak berbelah bagi kepada ...

16 Comments
GEMPAR: Wan Azizah Dah Tunjuk Jam Omega Anwar Semalam.

GEMPAR: Wan Azizah Dah Tunjuk Jam Omega Anwar Semalam.

Ini betul-betul kes naya, mampos umno/bn, apa lagi point yang umno/bn nak jaja cerita pasal jam omega tu, segala-galanya dah di buktikan, w...

13 Comments
Aku Swing 360 Darjah: Rakyat Malaysia Beruntung Ada Anwar Ibrahim

Aku Swing 360 Darjah: Rakyat Malaysia Beruntung Ada Anwar Ibrahim

Rakyat malaysia antara manusia yang beruntung di atas muka bumi ini, kerana ALLAH jelmakan wajah syaitan tu dalam bentuk manusia seperti an...

4 Comments
Anwar Berlakon Lagi, Adeehhh Sakit Tulang Belakang Ku.

Anwar Berlakon Lagi, Adeehhh Sakit Tulang Belakang Ku.

Dia berlakon lagi, anwar batalkan lawatan dua hari ke penang kerana sakit tulang belakangnya berulang... pehhh baik punya berlakon, tutuh j...

5 Comments
"Pendedahan Video Seks Lelaki Y"

"Pendedahan Video Seks Lelaki Y"

Roadshow Selamatkan Selangor DUN SEMENTA, "Pendedahan Video Seks Lelaki Y" Lokasi Taman Cempaka Sari Fasa 3, Batu 4, Jalan Kapa...

0 Comments

Perangai Cina Di Malaysia, Mehh Aku Cite...

Kalau di bariskan 3 orang, melayu, cina dan india di hadapan budak sekolah darjah 1 dan tanya budak itu, mana satu komunis, pasti korang aka...

15 Comments
1Melayu 1Bumi, Makin Kecik Aku Tengok Cina Sekarang Ni...

1Melayu 1Bumi, Makin Kecik Aku Tengok Cina Sekarang Ni...

Kata pepatah, "di beri betis nak peha" "susu yang di beri, tuba yang di balas" itu lah pepatah yang cukup cantek untuk ...

16 Comments
Anwar Main Pelacur Cina: 99.9% Itu Adalah Anwar.

Anwar Main Pelacur Cina: 99.9% Itu Adalah Anwar.

Nalla sahkan lelaki dalam video itu adalah anwar ibrahim. nala kata 99.9% lelaki itu adalah anwar kerana dia telah lama berkawan dengan anw...

4 Comments
Khalid Perlu Belajar Dengan Mat Gian Macam Mana Nak Usruskan Bisnes Parking.

Khalid Perlu Belajar Dengan Mat Gian Macam Mana Nak Usruskan Bisnes Parking.

Inilah bahananya kalau bagi hamlau tak reti apa untuk uruskan yayasan selangor, yang tak berkelayakan di beri jawatan besar semata-mata ker...

0 Comments
UMNO JAHAT.... Yaaa Umno Perlu Jadi Jahat...

UMNO JAHAT.... Yaaa Umno Perlu Jadi Jahat...

Ini hanyalah pendapat aku, tak ada kene mengena dengan orang lain. Pada aku, sekarang sudah tiba masanya untuk umno yang jadi tulang belak...

8 Comments
Aziz Bari Kata Hadi Awang Biawak Hidup...

Aziz Bari Kata Hadi Awang Biawak Hidup...

Selama ni puak-puak pas mengambil bulat-bulat apa sahaja komen dari profesor kangkung "aziz bari" kalau komen dan cercaan itu kena...

3 Comments
Yang Memantat Boleh Pergi Holiday, Yang Dedahkan Akan Di Tangkap...

Yang Memantat Boleh Pergi Holiday, Yang Dedahkan Akan Di Tangkap...

Ada sikit pelik undang-undang di malaysia ni, aku ambik contoh, kes filem lucah pemimpin anugerah tuhan, gang datuk t yang dedahkan salahla...

9 Comments

Masihkah Kita Mahu Percaya Pada CINA ???

Bila sebut sahaja komunis tak kira la budak atau orang tua, mesti jawapan mereka akan di tujukan pada si mata sepet, komunis dan si mata sep...

13 Comments
Memang Nik Ajis Barua CINA....

Memang Nik Ajis Barua CINA....

Kata nik ajis, "Penduduk bandar jelas menolak Barisan Nasional (BN) dan memihak kepada DAP tetapi bagi PAS kita gembira sokongan sema...

19 Comments
Anwar Main Pelacur Cina: Keluarkan Segera Video Porno Anwar Bahagian 2.

Anwar Main Pelacur Cina: Keluarkan Segera Video Porno Anwar Bahagian 2.

Kejahatan anwar ibrahim perlu di dedahkan kepada umum, kenapa? pasal anwar kerap dedahkan keburukan orang, buat fitnah yang bukan-bukan, tu...

8 Comments
Blogger Pas Kata Pas Genetik Lembap.

Blogger Pas Kata Pas Genetik Lembap.

Meroyan semua cyber troopers pas, ada yang syok sendiri, ada tak boleh terima kekalahan 5 kerusi yang mereka bertanding, macam-macam la yan...

5 Comments
Barisan Nasional Pertahan Negeri Sarawak..

Barisan Nasional Pertahan Negeri Sarawak..

Keputusan Rasmi PRN Sarawak Barisan Nasional...55 PKR...3 DAP...12 Bebas...1 PAS...O mega Hidup BN!!!!

2 Comments
ALLAH Masih Sayangkan BN... Tubuh Kerajaan Dengan Simple Majoriti

ALLAH Masih Sayangkan BN... Tubuh Kerajaan Dengan Simple Majoriti

BN berjaya mengekalkan negeri sarawak, keputusan rasmi spr, bn berjaya dengan simple majoriti dengan kemenangan setakat ini BN 36 kerusi, c...

2 Comments

ALLAH Laknat PAS & PKR. Keputusan Tak Rasmi PRN Sarawak.

BN.....56 DAP...11 PKR.....3 BEBAS.1 Ini keputusan tidak rasmi... aku akan teruskan update....

1 Comments

ALLAH Laknat PAS.....

ALLAH laknat pas, berita terkini dari blog cina islam. PAS dijangka sukar membuat kejutan pada pilihan raya ke-10 Sarawak ini. Daripada lim...

2 Comments
Tun Mahathir Perli Anwar Di Kuching...

Tun Mahathir Perli Anwar Di Kuching...

Baik punya perli.... kaw-kaw anwar kena perli dengan tun mahathir dalam ceramah bn di petrajaya semalam. video ceramah tun m di bawah....

2 Comments
Update: Ceramah DAP Di Bandar Miri.

Update: Ceramah DAP Di Bandar Miri.

Seperti yang aku janjikan, gambar-gambar sekitar ceramah dap di bandar miri walau pun hujan, mereka berduyun-duyun datang mendengar ceramah ...

0 Comments
Miri Milik DAP.

Miri Milik DAP.

Hujan lebat pun ceramah dap penuh, yang datang bukan penceramah hebat, hanya pemimpin cap ayam, mana ceramah supp boleh tarik crowd macam ni...

2 Comments

Anwar Main Pelacur Cina: Koleksi Video Penipuan Anwar.

Menipu rakyat, kononnya dia sakit belakang. Janji-janji anwar sewaktu pilihanraya umum lepas. Anwar main pelacur cina. Orang macam ...

0 Comments
Anwar Main Pelacur Cina: Pakatan Haram Pening Tengok Gambar Ini

Anwar Main Pelacur Cina: Pakatan Haram Pening Tengok Gambar Ini

Hari ini adalah hari terakhir kempen, malam ini merupakan malam terakhir untuk menghabiskan saki baki ceramah. Bagi bn, ada berita melegaka...

0 Comments

Anwar Main Pelacur Cina: Video PAS & Tian Chua Kena Halau Di Miri.

Takbir yang kerap pas laungkan dan di salang selikan dengan maki hamun dan kafir mengkafir sesama islam tidak di senangi oleh penduduk banda...

0 Comments
Anwar Main Pelacur Cina: Mama San Violet Hina Bangsa Melanau...

Anwar Main Pelacur Cina: Mama San Violet Hina Bangsa Melanau...

Tengoklah siapa di sebelah violet tu... tony puah, agen singapura yang menjadi ahli parlimen dap. Mama san violet calon dap untuk dun pendi...

3 Comments
Anwar Main Pelacur: Kerajaan Perpaduan Semakin Nampak Sinar.

Anwar Main Pelacur: Kerajaan Perpaduan Semakin Nampak Sinar.

Tak ada apa yang boleh di sorok lagi, idea kerajaan perpaduan bakal menjadi kenyataan, kalau hari tu nik ajis bersama pm najib ( klik sini ...

6 Comments
Anwar Main Pelacur Cina: RPK Kata Anwar Dalang Pembunuhan Altantuya

Anwar Main Pelacur Cina: RPK Kata Anwar Dalang Pembunuhan Altantuya

Rpk (raja petra kamarudin) dalam berita tv3 jam 8 malam tadi mengakui dia mendapat arahan dari anwar ibrahim untuk meburukan najib dengan ha...

8 Comments
Anwar Seronok Main Pelacur, Jabatan Agama Islam Buat Bodoh Je...

Anwar Seronok Main Pelacur, Jabatan Agama Islam Buat Bodoh Je...

Kalau orang lain (rakyat biasa) mereka akan di hukum dan mungkin akan di penjara sekiranya didapati mereka berkhalwat, berzina dan melangga...

10 Comments
Anwar Berceramah Pasal Video Seksnya Di Selangor, Kenapa Tidak Di Sarawak???

Anwar Berceramah Pasal Video Seksnya Di Selangor, Kenapa Tidak Di Sarawak???

Anwar ibrahim memang tak ade teloo, esok dia akan berceramah di sekinchan, selangor, untuk membongkar kononnya ada konspirasi peringkat ter...

1 Comments
Anwar Meroyan, Penyokong PKR Mengganas Di Kampung Boyan...

Anwar Meroyan, Penyokong PKR Mengganas Di Kampung Boyan...

Anwar dan penyokongnya dari semenanjung naik hantu bila dia tahu umi hafilda dan ezam turut berada di sarawak, ya memang betul, ezam dan umi...

3 Comments
Barang Di Jauhi ALLAH Pembangkang Perintah Sarawak.

Barang Di Jauhi ALLAH Pembangkang Perintah Sarawak.

"Mereka datang untuk mengkritik pemimpin pilihan anda, seolah-olah merekalah pemimpin yang sempurna, mereka membawa politik pecah bel...

2 Comments