Posts

Showing posts from April, 2012

TERDESAK: Cubaan Heret YDP Agong Dalam Perhimpunan Bershit 3.0

Image
Apa motif perempuan nie bawak kehulu-kehilir gambar SPB Yang Di Pertuan Agong masa perhimpunan bershit3.0 sabtu lepas...?
Kalau kita tengok gambar tu, dia lekatkan sticker bershit3.0 di atas poster gambar sempena pertabalan Agong hari tu.
Adakah dengan dia buat macam tu, dia boleh yakinkan rakyat yang perhimpunan itu mendapat restu dari Agong? 
Atau pun dia nak tunjuk, Agong pun pakai warna kuning sama seperti yang peserta bershit pakai...hanya dia sahaja tahu apa yang dia buat...
Korang boleh tafsirkan sendiri... pada aku ini perbuatan orang terdesak nak kan sokongan...

Bershit 3.0: Wajah-wajah Perusuh Dan Ketua Pemberontak...

Image
Kita hanya merancang tapi ALLAH pun ada perancangannya, bayangkan seramai 30 ribu perusuh yang bersenjatakan batu, botol, pistol yang mereka rampas dari dua anggota polis yang mereka pukul di jalan tunku abdul rahman dan apa sahaja yang mereka jumpa di tepi jalan masih tak mampu melawan anggota polis yang di anggarkan kekuatan 1500 orang.
Cita-cita anwar untuk jadikan dataran merdeka seperti tahrin square di mesir tidak kesampaian apa bila dia pun turut lari apabila pihak fru yang di tugaskan mengawal dataran merdeka menembak gas pemedih mata dan menyembur air paip kearah perusuh, anwar lari meninggalkan pengikutnya menganjing di dataran, apa punya pemimpin laa...
Perhimpunan bershit pada mulanya kelihatan agak aman, walaupun ada provokasi bodoh yang dilakukan oleh budak-budak sengal tu, tapi polis bergitu profasional dalam menjalankan tugas mereka, provokasi yang mereka buat tak diendahkan langsung, sehinggalah ketua perusuh, anwar ibrahim tiba di dataran merdeka kira-kira jam 2.56 pet…

VIDEO TV Selangor Kantoikan Bershit 3.0.

Image
Heran gak aku, macam mana sebuah tv pro pakatan milik penuh pkr boleh kantoikan demo bershit3.0 tu, dalam video ni terang-terang di tunjuk sebuah kereta polis di serang oleh perusuh sehinggakan ia terbabas dan melanggar seekor beruk, lalu datanglah beruk-beruk lain mengerumuni polis itu lalu di belasahnya.
Keganasan beruk-beruk itu tak terbendung lagi, maka seorang jurugambar stesen tv al-hijrah pula menjadi mangsa beruk-beruk ganas tu.
Aku cuba untuk download video tu tapi gagal, apa yang boleh aku buat ialah record balik video tu guna kamera aku, apa pun korang tengoklah sendiri video keganasan beruk di kawasan sogo kelmarin dan nilaikanlah sendiri.

video asal kalau belum kena remove lagi la...


KL Tegang, Polis Di Belasah, Senjata Polis Di Rampas...

Image
Menurut maklumat, seorang anggota polis trafik cedera parah akibat di belasah perusuh dan menurut sumber juga, diberitahu, pistol milik anggota polis di rampas perusuh, walau bagai mane pun, keadaan di dataran merdeka terkawal, polis kembali control dataran merdeka.

Penyokong parti politik dah lama balik, sekitar jam 5 petang tadi, kini yang tinggal ialah budak-budak group occupy dataran, smm, ubu dan tah mane punya group komunis.

Mereka nak bermalam di kawasan dataran merdeka dan sekitarnya, kalau tak di ambik tindakan keatas mereka nie, aku cukup pasti kejadian pecah kedai pasti berlaku malam nie.

Published with Blogger-droid v2.0.4

Perhimpunan Bershit3.0 Setakat Jam 2 Pagi Tadi...

Image
Perhimpunan bershit3.0 setakat jam 2 pagi tadi, kehadiran di anggarkan sekitar 500 orang walau pun blog dan fb pro ambiga kata, kehadiran mencecah 2ribu, memanglah nampak banyak pasal depa ni dok berlonggok bercampur jantan betina di depan simpang jalan tun perak dan jalan tunku abdul rahman.

Lumat polis dan dbkl kena maki dengan cina haramjadah nie...

Keadaan Di Dataran Merdeka Setakat Jam 4 Petang Tadi...

Image
Situasi di dataran merdeka setakat jam 4 petang tadi, keadaan tenang dan terkawal, polis dan penguatkuasa DBKL pun tak ramai, cuma ada sekelompok group dataran occupy sedang tidur di bawah pokok.



Tinggal nie je budak-budak dataran occupy, yang lain semua dah balik, serius aku kata, ada satu macam bau kalau korang duduk dekat dengan diaorang nie, tah berape la depa tak mandi agaknya...



Polis terpaksa gunakan anjing pengesan untuk memastikan dataran merdeka tidak di letak bom, ingat lagi tak masa 901 dulu, penyokong anwar sanggup letak bom buatan sendiri kerana nak huru-harakan keadaan.

Nizar Haram Jadah, Buat Fitnah Untuk Menang Pilihanraya...

Image
Tuduhan terbaru Nizar, kerajaan BN akan melakukan rampasan kuasa jika tewas dalam PRU-13 boleh mengancam keselamatan dan rakyat negara ini jika tidak ditangani segera.
Mb perak, dr zambry, menggesa pihak KDN menyiasat tuduhan yang dibuat oleh nizar itu kerana kenyataan itu sangat melampau, keterlaluan dan bersifat hasutan.
Kata zambry, nizar dalam satu ceramah di taman desa pakatan, dekat pengkalan isnin lalu, menggambarkan najib seolah-olah meminta pemimpin tentera melakukan `sesuatu’ sehingga tercetus pertikaman lidah antara mereka.
“Nizar bukan sahaja celupar dan berbohong dalam sidang DUN tetapi juga mempraktikkan perkara sama di luar dengan mengeluarkan tuduhan yang berasas tanpa memikirkan kesannya kepada rakyat dan negara ini.
“Beliau juga tidak berasa bersalah sebaliknya terus berbohong dan memperdaya rakyat bahawa BN akan melakukan rampasan kuasa jika tewas pilihanraya umum akan datang.
Korang boleh tengok video kenyataan nizar tu di bawah...

GEMPAR: Anwar Jemput 12 Orang CIA Pantau Pilihanraya Malaysia...

Image
Mstar online melaporkan yang anwar akan membawa 12 orang pemantau pilihanraya dari amerika, mereka kononnya dikenali sebagai International Fact Finding Mission, kononnya menurut anwar, kumpulan itu adalah pemantau bebas pilihanraya.klik sini
TAPI JANGAN TERTIPU, kumpulan yang anwar nak bawak jumpe spr tu adalah agen cia yang berselindung di sebalik nama kumpulan International Fact Finding Mission, kumpulan ini juga yang membuat huru hara, menghantar laporan palsu terhadap keselamatan negara nicaragua kepada pbb sehingakan pbb memuluskan resolusi membenarkan amerika menyerang negara itu atas alasan perperangan menentang pengganas dan diktator.korang boleh baca di sini.
Sekarang anwar makin terdesak, dia tampa berselindung lagi menjemput cia untuk masuk campur dalam urusan pilihanraya di malaysia.

MESTI BACA: SPR Jawab 12 Fitnah Pembangkang, Ambiga & Suku Sakatnya.

Image
Seperti yang disiarkan dalam berita tv3 semalam, ini jawapan spr dalam menagkis fitnah pembangkang dan amiga, malangnya mereka memekakkan telinga bila spr memberikan jawapan apa yang mereka fitnahkan selama ini.
Klik gambar untuk image lebih jelas....


Anwar Aiskrim: Anut Pahaman Pluralisme Mazhab John Hick

Image
Haram jadah punya anwar, dah la kau kata semua agama tu sama, lepas tu kau suruh pulak isteri kawan kau aiskrim kau punya tut, kemudian kau kata pulak ustaz ismail mina tak paham bahasa inggeris.
Anwar rupenya menganut pahaman pluralisme bermazhab john hick, siapa john hick tu..? korang boleh klik sini
Dengar sendiri rakaman perjumpaan tertutup anwar dengan rakan-rakan lama dia dalam abim, dia bermati-matian mempertahan pluralisme agama sebagai peganggan hidup dia.

Siapa Pernah Melanggan Dia Nie, Baik Pi Cek Darah Sekarang...

Himpunan LGBT Jumaat Nie Anjuran Bar Council...

Image
Menurut sumber yang di emailkan kepada aku, bar council (majlis peguam) akan buat satu perhimpunan aman di hadapan pejabatnya, perhimpunan untuk kaum yang dilaknat ALLAH itu akan di buat selepas selesai solat jumaat.
"LGBT bukan penjenayah" adalah tema perhimpunan yang di anjurkan oleh bar council. aku nak tengok berapa ramai pemimpin pas dan melayu pkr hadir pada hari tu....

Adegan Berahi Mahasiawa Di Dataran Merdeka..

Image

Kalau Tak Menipu Bukan Cina Namanya...

Image
Ahli majlis perbandaran kajang kantoi menipu, Lee Kee Hiong yang juga saksi dalam kes Teoh Beng Hock ketika disoal di bawah sumpah pada Suruhanjaya Diraja mengakui beliau terlibat dengan dua buah syarikat iaitu WSK Services dan Hong Chae Enterprise. 
Lee Kee Hiong juga merupakan bekas pembantu kepada Exco Ean Yong Hian. Namun begitu, beliau memberikan kenyataan berbeza ketika disoal oleh pihak wartawan dan kenyataan beliau dikeluarkan oleh portal Free Malaysia Today. 
Beberapa ahli DAP tidak berpuas hati kerana tiada tindakan dikenakan ke atas beliau.Laporan awal menyatakan bahawa WSK Services memasukkan sejumlah wang ke dalam akuan DAP cawangan Serdang Aman.
Perbezaan kenyataan antara portal Free Malaysia Today dan laporan RCI menunjukkan beliau tidak amanah dan tidak menghormati Suruhanjaya Diraja yang dinaungi oleh YDP Agong. Boleh rujuk laporan RCI TBH untuk perbandingan. Muka surat 37 kalau tak salah. Dijangka tindakan susulan ialah pihak DAP yg tidak berpuashati akan melaporkan kep…

Gimik Pelancaran TIBAI Memang A....

Image
Majlis pelancaran TIBAI (Tolak Individu Bernama Anwar Ibrahim) di sempurnakan oleh datuk ibrahim ali, presiden PERKASA di dewan kelab sultan sulaiman, kampung baru kl.
Gimik pelancaran memang A, korang tengok sendiri video tu, muntah darah kalau anwar tengok.

Kak min, bekas ketua wanita pkr penang dan rahimi, bekas pegawai khas anwar.

Demo PTPTN Yang Haram Jadah, Cina Permainkan Solat, Paderi Datang Melawat...

Image
Cina pkr permainkan solat, haram jadah betul cina nie, korang tengok lah sendiri video kat bawah tu...


Sidang Media GAPS: Bisexual Tak Layak Jadi Ketua Pembangkang...

Image
Sidang media GAPS di hotel de palma, shah alam pagi tadi, gaps meminta ketua pembangkang dilucutkan jawatannya sebagai ketua pembangkang kerana dia seorang bisexual.


PAS Nak Buat Negara Kebajikan, Isteri Ibrahim Libya Pun Hidup Merempat..

Image

Noh Omar Dedahkan Cara Terbaik Tak Payah Bayar Pinjaman PTPTN.

Image

MESTI TONTON: Sidang Media Oleh Murshidul Am TIBAI

Image
Apa itu TIBAI..? maksudnya, Tolak Individu Bernama Anwar Ibrahim.

Sidang media TIBAI di kelab sultan selaiman, kampung baru semalam, TIBAI adalah sebuah kelab yang baru di tubuhkan yang mana ketuanya berjawatan murshidul am, korang tongok sendiri video nie, sure pecah perut korang gelak.




MESTI TONTON: Zul Nordin Terangkan Apa Beza Pluralisme Dan Pluraliti Agama...

Image
Anwar menganut pahaman pluralisme agama, itu yang dia sendiri akui sepuluh hari selepas pru 13 ketika dia berucap di london, bila dia di hentam, dia kata orang malaysia tak paham english, katanya, saya kata bukan pluralisme tapi pluraliti agama..
Apa beza pluralisme dan pluraliti tu? zul nordin terangkan dengan sejelas-jelasnya.

GEMPAR: Anwar Akan Pecat MP Kelana Jaya Kerana Tanya Soalan Nie...

Image
Aku tak pasti sama ada ini soalan ikhlas dari gwo burne loh ahli parlimen pkr dari kelana jaya atau dia memang nak perli anwar, terkedu anwar bila ada ahli parlimen dari pkr tanya soalan macam tu dekat menteri belia dan sukan shabery chik, apa soalan yang mp kelana jaya tu tanya sampai buat anwar keluar dewan...? ini soalannya,

Tuan Gwo-Burne Loh [ Kelana Jaya ] minta MENTERI BELIA DAN SUKAN menyatakan langkah-langkah yang diambil untuk memupuk belia yang kental dan berupaya melawan desakan seks daripada seorang berusia lebih 60 tahun yang didakwanya meliwat.
Kahhhkahhhkahhh.... tak ke sebijik bertepek kena atas muka anwar...
Dan ini pulak jawapan dari menteri belia dan sukan...
Sebagai sebuah kerajaan yang bertanggungjawab, melalui 12 Kementerian yang terlibat secara langsung dengan pembangunan belia, pelbagai program telah dan sedang di jalankan bagi memastikan generasi belia menjadi warganegara yang cemerlang, kental dari segi fizikal dan mental serta bertanggungjawab kepada masyarakat…

MESTI TONTON: Apa Yang Berlaku Sebelum Peristiwa 13 May...

Image
Melayu di hina oleh cina dap, melayu di bunuh oleh cina dap yang di ketuai oleh lim kit sing, tapi malangnya masih ada lagi melayu bahalul yang menyokong cina dap haram jadah tu.
Laporan MAGERAN itu betul, itu pasal sampai sekarang DAP tak berani cabar laporan itu di mahkamah.

"Sir BN Will Take Over Selangor After This General Election".

Image
"Sir bn will take over selangor after this general election", mungkin itulah kut yang dikatakan oleh khalid gagap pada najib, sewaktu majlis perasmian kompleks perumahan dan pengurusan, ladang tennamaram, ijok, kuala selangor petang tadi...



Najib Memang ROCK, 12 Ribu Anak Muda Sambut Dia Di Jalan Kebun...

Image
Dataran reformasi kini bertukar ke dataran transformasi, najib di sabut oleh kira-kira 12 ribu anak muda di jalan kebun pada program pelancaran waris malaya sahabat barisan nasional petang tadi.
Perhimpunan haram ptptn tengah hari tadi ada ramai macam nie tak???


Sivarasa Arah Dua Pegawainya Curi Dokumen Parlimen...

Image
Setelah pihak parlimen membuat sisatan rapi melalui kamera cctv, memang sah dua orang perempuan yang masuk kedalam dewan rakyat dan mencuri dokumen laporan jawatankuasa parlimen (psc) mengenai penambahbaikan sistem pilihanraya itu adalah pegawai sivarasa ahli parlimen pkr subang.
Dokumen itu di sedari hilang apabila ahli parlimen ketereh menanyakan risalah yang sepatutnya ada di meja beliau kepada bentara dewan. pertanyaan beliau menyebabkan rakan sebaris beliau ahli parlimen tanah merah, kelana jaya dan petaling jaya selatan yang semuanya dari pkr turut sama hairan kerana laporan tersebut juga tidak terdapat diatas meja mereka.
Perkara tersebut diajukan kepada dato rosmee selaku setiausaha dewan rakyat yang akhirnya membuat siasatan bagaimana naskah penting yang masih lagi bersifat rahsia/embargo yang telah diletakkan diatas meja ahli yang berhormat boleh hilang!

Setelah disoal siasat oleh pihak pentadbiran parlimen serta ahli yang berhormat yang berkaitan, kedua mereka mengaku bahawa p…

Gelanggang Futsal Baru Untuk Warga Selangor...

Image
“Malaysia perlu cepat mempersiapkan pasukan muda yang perlu dibangunkan untuk masuk ke padang yang lebih besar”, ujar Menteri Belia dan Sukan Dato’ Seri Ahmad Shabery Cheek dalam Majlis Perasmian MGZ Futsal Centre di sini.
Malaysia mempunyai potensi yang tersendiri dalam bidang futsal tanah air yang mana Malaysia merupakan ranking yang ke-70 di Asia. Hampir 2000 gelanggang futsal yang telah dibina di kawasan-kawasan kampung oleh kerajaan di setiap negeri bagi menggalakkan golongan belia menunjukan bakat mereka di tempat yang tepat.
“Permainan futsal ini berbeza dengan bola sepak di padang yang lebih besar kerana ia hanya memerlukan ketangkasan dari setiap pemain dan saya melihat orang-orang Malaysia mempunyai kelebihan itu”, ujar Dato’ Seri Ahmad Shabeery Cheek dalam ucapannya lagi.
Menurut Razak Nordin, “ ia adalah sifat prihatin kepada pasaran yang lain yang mana sebelum ini kami hanya menaja sukan esklusif seperti golf sekaligus merupakan salah satu strategi dalam memperkenalkan Garud…

Ini Mungkin Pertabalan Terakhir Yang Di Pertuan Agong...

Image
Ini mungkin kali terakhir kita boleh tengok pertabalan yang di pertuan agong, lepas ni kalau pakatan haram perintah malaysia, upecara pertabalan ini akan masuk muzium...
Kenapa aku cakap macam tu? pasal pakatan haram nak hapuskan sistem beraja di malaysia, pakatan nak hapuskan sistem raja berpelembagaan di malaysia dan nak gantikan dengan sistem republik yang mana kalau sistem republik hanya presiden yang berkuasa penuh dalam malaysia nie...
Belang pakatan tidak hormat pada raja sudah nampak, mereka buat terang-terang perangai tu dalam istana negara ketika yang dipertuan agong nak ditabalkan, mereka kutuk suka hati mak bapak dia je susuk tubuh setiap sultan dan pembesar negeri yang lalu di hadapan mereka, seolah-olah sultan dan raja itu warga asing yang  mereka tak perlu hormat...
Belum berkuasa mereka sudah tunjuk bertapa biadapnya mereka terhadap institusi raja-raja melayu, bayangkan kalau sudah berkuasa, aku yakin institusi raja melayu di sepak bergitu sahaja. gelagat tian chua, azmin…

90 Peratus Suri Rumah Di Selangor Tak Dapat Elaun Seperti Yang Di Janjikan

Image
Hasil survey sebuah ipt di selangor mengenai janji-janji dalam manifesto pilihanraya pakatan haram selangor, mendapati hampir 90 peratus dari suri rumah pelbagai bangsa di selangor tidak mendapat elaun khas suri rumah yang memilih untuk menjaga anak sepenuh masa.
Jadi bagai mana khalid gagap boleh kata kesemua janji-janji yang mereka buat sewaktu pilihanraya dulu sudah di tunaikan???
Itu maknanya khalid gagap berbohong pada rakyat.
Malah dari hasil survey ipt itu yang di buat selama tiga bulan juga mendapati boleh dikatakan kesemua janji-janji yang dibuat oleh pakatan tidak di tepati, ini termasuk elaun rm 75 sebulan untuk anak yang dihantar ke nurseri, rm 50 untuk pendidikan pra-sekolah dan hadiah rm 1000 untuk pelajar yang layak masuk universiti.
Dan penurunan cukai pintu bagi rumah kediaman sebanyak 20 peratus dan komersil sebanyak 10 peratus juga sampai sekarang masih lagi tidak di laksanakan.

Lapan Dewan Perhimpunan Cina Sokong Demo Anti LYNAS

Image
Lapan dewan perhimpunan Cina daripada lapan negeri secara terbuka menyatakan sokongan terhadap Himpunan Hijau 3.0 (himpunan anti LYNAS) dan mengajak orang ramai hadir ke KLCC, Kuala Lumpur pada 28 April ini.
Dewan itu yang memayungi kebanyakan persatuan Cina di negeri masing-masing menyatakan pendirian itu dalam kenyataan bersama mereka hari ini.
Dewan terlibat daripada Kuala Lumpur dan Selangor, Negeri Sembilan, Melaka, Pulau Pinang, Johor, Perlis, Sarawak dan Terengganu.
komen aku: kenapa beria-ia sangat dewan perhimpunan cina menyokong demo anti lynas? jawapannya senang je, pasal syarikat lynas tu syarikat melayu, tu pasal depa cuba gagalkan operasi kilang tu, cuba kalau lynas tu syarikat cina punya, sure depa takan buat demo... nampak tak bagai mana cina nak sabotaj ekonomi orang melayu.

Majlis Angkat Sumpah Ahli Dewan Negara...

Image
Lima angkat sumpah jadi ahli dewan negara semalam, senang cerita, empat renew dan satu lagi lantikan baru, mereka yang renew, ialah koh tsu koon, raja nong cik, jamil khir dan awang adek, mana kala yang baru di lantik ialah raja ropiaah raja abdullah, ketua wanita umno selangor.
Majlis berlangsung di dewan negara jam 10 pagi semalam.


GEMPAR: Anjing Menyalak Depan Bangunan Parlimen Pagi Tadi...

Image
Demo mansuhkan isa oleh GMI dan Suhakam, kenapa aku kata suhakam pun joint demo tu, pasal ada diantara petugas suhakam pun terjerit-jerit minta isa di mansuhkan, so pada aku suhakam bukan lagi suruhanjaya hak asasi manusia, tapi kini suhakam dah jadi barua pembangkang.
Gambar dan video dibawah...


Najib: Janji Kerajaan Pakatan Selangor Bedaah Berlaka...

Image

VIDEO: Najib Umum Pangku Jawatan Menteri Pembangunan Wanita

Image
Haa..haaa.... jangan ada yang kecewa dengar berita ini sudah la ekkk...

Tengok Je La Gambar Ni & Nilaikan...

Image

VIDEO: Anwar Memang Kaki Bontot...

Image
Haahaahaa memang kaki bontot betul la anwar nie, dah banyak kali dah aku dengar dia cakap, kalau dia dapat tangkap perasuah dia nak sula bontot pesalah tu, kenapa anwar nak sula? kenapa tak sebat, gantung atau tembak pesalah tu, kenapa mesti sula?
Ok kalau kita nak sula orang tempat mana yang kita cucuk dulu? sudah tentu kita cucuk lubang bontot kan? kalau cucuk tempat lain bukan la namanya sula...
Nampak lubang buntut juga la yang anwar minat.


Limpahan Ekonomi Untuk Penduduk Sungkai Perak...

Image
Siapa lagi yang nak bantu rakyat kalau bukan kerajaan BN, penduduk sungkai, perak beruntung kerana tempat mereka tidak lama lagi akan menjadi hab penyelidikan dan pertahanan pertama asia tenggara.
Idea pembangunan MDSTP telah disuarakan oleh menteri pertahanan, datuk seri ahmad zahid hamidi pada pameran DSA 2010 bagi menjadikan malaysia sebagai hab pertahanan pertama di asia tenggara.

Projek yang dijangka akan menerima pelaburan sebanyak 15 bilion dalam tempoh 12 itu menarik minat kira-kira 500 syarikat pertahanan dalam dan luar negara.
Taman teknologi pertahanan dan keselamatan malaysia (MDSTP) itu bakal menyediakan 50 ribu peluang pekerjaan sekiranya beroperasi kelak. sumber:utusan online
Nak tanya sikit, berapa banyak pelaburan yang kerajaan pakatan haram selangor buat selama 4 tahun memerintah...??