Posts

Showing posts from March, 2013

Saifuddin Nasution Kata Israel Tak Jahat...

Image
Kalau dulu anwar pernah kata dia menyokong segala usaha melindungi keselamatan negara israel “I support all efforts to protect the security of the state of Israel”
Kini setiausaha agung pkr pula kata "israel pun tak sejahat itu" merujuk kepada pendedahan video seks terbaru anwar dengan seorang lelaki...
Sorang kata sokong usaha nak lindungi keselamatan negara israel dan sorang lagi kata israel tak jahat, perghh... macam ada deal je dengan negara yahudi laknatullah tu...

Persamaan Ketara Antara PAS & Syiah...

Image
PAS mengangungkan nik ajis dan melihat nik ajis sebagai seorang nabi yang boleh menyelamatkan umat islam di malaysia, wal-hal kerusi nik ajis di dun chempaka pun belum tentu selamat....
Syiah mengagungkan khomeini seolah-olah khomeini itu seorang nabi, malah ada pengikut syiah mengatakan khomeini itulah imam mahadi yang akan muncul menentang dajjal, hahahaha...
 Apa pun ada persamaan dua penyokong mereka... lihat di bawah....
 Bukan ke lebih baik di hadapan pintu masuk itu di letakan doa masuk rumah dari pada letak muka orang tua yang langsung tak berguna kepada agama, bangsa dan negara...
Adakah perbuatan ini di ajar dalam Islam...???
nota: penganut agama taoism (cina) dan hindu kebiasaannya meletakan gambar tuhan mereka kerana untuk menghalau hantu atau roh jahat dari menggangu kehidupan mereka, mungkin tuan rumah ini percaya dengan meletakan gambar nik ajis, segala jenis jembalang, polong dan lansuir tak akan masuk kedalam rumah itu... lebih percaya gambar dari quran yang Allah tu…

Tergamak Anwar Perdagangkan Anak Gadisnya...

Image
Parti Keadilan Rakyat (PKR) hampir rasmi menjadi Parti Anak Beranak Sendirian Berhad dengan desas desus kedengaran bahawa seorang lagi anak Anwar, iaitu Nurul Nuha akan bertanding di Permatang Pauh dalam PRU ke-13 nanti. 

Nama Nurul Nuha menjadi pilihan Anwar setelah mendapat laporan bahawa calon yang dikemukakan sebelum ini iaitu, Dr. Muhammad Nur Manuty, yang juga Pengerusi PKR Perak telah ditolak oleh pengundi di situ.  Pantas, Anwar meletakkan nama anaknya bagi memastikan pengaruh keluarganya kekal di kawasan tersebut. 

Bapa Anwar, Datuk Ibrahim Abd. Rahman juga merupakan ahli Parlimen di situ sebelum Anwar maka pencalonan Nurul Nuha mungkin dilihat sebagai bersifat sentimental atau mungkin juga peribadi bagi keluarga mereka. 

Kenapa Nurul Nuha yang masih muda dan tiada pengalaman yang dipilih?  Kenapa tidak letakkan Nurul Izzah sahaja sedangkan Izzah juga jenuh terbang merayau-rayau mencari kawasan kerana sudah ditolak di kawasan sendiri.  Namun, khabarnya terpaksa kekal kerana …

Video Seks Nurul Izzah, Siapa Teringin Nak Tengok...???

Image
Tidak semena-mena, tiada beruk tiada kera, tiba-tiba pokok bergoyang.  UMNO tidak tahu apa-apa, tiba-tiba PKR pula yang heboh menyatakan kewujudan Video Seks Nurul Izzah pula. 

Kita amat memahami strategi ‘overdose’ atau ‘overkill’ iaitu menambahkan cili kepada isu yang sedia pedas seperti video seks Anwar sehingga orang tidak mampu lagi menelannya.  Dalam kes ini, strategi pembangkang mungkin untuk membangkitkan rasa mual terhadap UMNO sekali gus meraih simpati terhadap Nurul Izzah dan Anwar. 

Namun, cara pendedahan video Nurul Izzah ini agak keterlaluan iaitu menambah cili sehingga tidak nampak lagi masakan asalnya.  Ini kerana ia pertama sekali disuarakan oleh Saifuddin Nasution secara terbuka di hadapan wartawan, seolah-olah sengaja sedangkan desas-desus mengenainya belum lagi kedengaran. 

Mungkinkah ini merupakan strategi ‘pre-emptive’ iaitu bersedia dengan jawapan sebelum soalan dikemukakan?  Atau apakah ini hanyalah langkah pertama ke arah satu lagi lakonan tersohor yang bakal …

Video Lucah, Kenapa Nabi Muhammad SAW Bukan Khomeini Atau Lain-lain Pemimpin...???

Image
Kenapa Rasulullah di jadikan perbandingan... kenapa tidak ayatullah khomeini atau lain-lain pemimpin...?
Aku dah tak paham perangai orang pas nie, korang nilaikan lah sendiri apa yang di tulis dalam twitter tu...

Plan PKR Akan Buat Kecoh Di 10 Parlimen Di Dedahkan....

Image
Kalau kalah mereka akan buat kecoh, plan pkr untuk buat kekecohan di dedahkan oleh bloggerangin perubahan, ini bukan cakap kosong malah di sertakan dengan bukti black and white...

Harap pihak keselamatan berjaga-jaga dengan plan pkr ini, ingat mereka akan buat apa sahaja untuk menjadikan pilihanraya kali ini kecoh dan huru-hara....


Bakal Menteri Di Jabatan Perdana Menteri Tak Reti Bahasa Inggeris...

Image
Macam nie nak jadi menteri...? bahasa inggeris pun fail lunch jadi launch, makan tengah hari jadi melancarkan, ko nak lancarkan ape dekat meja makan tu bengong...



Cina Tetap Cina, Sakau Projek Dengan BN, Kemudian Taja Kit Siang Bertanding Di Gelang Patah...

Dap cukup berbesar hati bila taukei danga bay lim kang hoe sanggup sponsor parti mereka pada pru akan datang...

Penglibatan lim kang hoe dengan parti dap sudah tidak dapat di sorok lagi, menurut sumber, segala urusan kewangan antara lim kang hoe dan dap di lakukan secara tunai...

Di maklumkan kang hoe akan menaja beberapa orang calon dap yang bertanding kerusi parlimen, salah seorang calon di selangor ialah tony puah, di maklumkan jutaan ringgit telah di pump masuk oleh kang hoe untuk tony...

Untuk pengetahuan semua, lim kang hoe adalah seorang bisnes man yang banyak mendapat projek dari kerajaan johor dan mb, aku tak pasti sama ada mb tahu atau tidak penglibatan kang hoe dengan parti pembangkang atau mb buat-buat tak tahu...

Tapi inilah dia perangai cina, depan lain belakang lain...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Sepuluh Perkara Yang Akan Dilakukan Oleh Anwar Ibrahim Menjelang PRU 13...

Berikut adalah rumusan keseluruhan akan perkara-perkara yang mungkin dibuat Anwar dan kumpulannya menjelang PRU 13 yang disampaikan Zul Noordin melalui satu ceramah di Pasir Mas, Kelantan, 9 Mac lalu :1 – Menggunakan keluarga Saiful sendiri untuk melawan Saiful. Seperti yang dibincangkan di atas, ia sudah pun berlaku.
2 – Akan berlaku kejadian Anwar ditembak sewaktu kempen pilihanraya. Dia akan rancang suasana di mana kejadian tembakan berlaku ketika dia ada, peluru tidak kena pada dirinya, tetapi akan kena isteri atau anaknya… SELEPAS ITU, DIA AKAN KATA KERAJAAN UMNO ZALIM. Taktik raih simpati yang amat licik. Zul Noordin berkata, bunga-bunga ke arah kononnya hidup dia dalam bahaya sudah dimulakan apabila pengawal peribadi Anwar mencabut pistol ketika mengiringi Anwar dalam kereta ke satu lokasi tahun lepas. 
3 – Seorang Pegawai kanan badan kehakiman akan mengeluarkan kenyataan bahawa kes liwat Saiful dan Azizan adalah rekaan semata-mata. Menurut Zul Noordin, beliau difahamkan bahawa …

WAJIB Menangkan Calon Kristian Untuk Kalahkan UMNO...

Image
Bekas ustaz mais (majlis agama islam selangor) berkempen dengan mengatakan wajib undi calon kristian untuk lawan umno...
Korang nilaikan lah sendiri, harap korang baca apa agenda kristian di malaysia, baca artikel aku jam 8.30 pagi tadi....

Jika Di Haramkan, DAP Guna Simbol PAS Pada PRU Akan Datang...

Image
"Kami rela disiasat dan ini merupakan komplot politik untuk mengharamkan DAP. Jika simbol roket (DAP) diharamkan, mungkin calon terpaksa memilih alternatif lain sebagai anggota bebas, atau pakai simbol Pas"
Kenyataan oleh Penasihat DAP, Lim Kit Siang pada 23 Mac 2013 di atas seakan cuba memberi gambaran dan persepsi negatif kononnya siasatan yang sedang dilakukan oleh Pendaftar Pertubuhan (ROS) tika ini bertujuan untuk mengharamkan DAP.
Walhal kebenarannya, siasatan berhubung pemilihan Jawatankuasa Tertinggi Pusat DAP (CEC) dilakukan setelah mengambil kira aduan yang dibuat oleh ahli seumur hidup DAP iaitu Naib Pengerusi DAP Cawangan Ladang Paroi, Negeri Sembilan, A David Dass.
Selain David, seorang lagi ahli parti yang turut melaporkan kepincangan dalam pemilihan CEC DAP yang berlangsung Disember tahun lepas kepada ROS ialah Mahendran Krishnan, Setiausaha untuk cawangan yang sama.
Kedua-dua mereka bukannya ahli UMNO atau mana-mana komponen BN, bukan juga baru sehari dua me…

Agenda Kristian Untuk Malaysia Terbongkar Di Jerusalem...

Image
Kali pertama mereka berdoa untuk jadikan malaysia sebuah negara kristian ialah dalam satu perjumpaan dap di red rock hotel penang selepas prn sarawak pada 6 mei 2011...
Perjuangan mereka untuk jadikan malaysia sebuah negara kristian tidak mati di situ, malah satu decree telah di keluarkan di jerusalem, berberapa hari sebelum lim guan eng dalam ucapan hari krismasnya meminta kerajaan membenarkan kalimah Allah di gunakan oleh kristian, antara bait-bait dalam decree itu ialah....
“We decree and declare that Malaysia will be a “Rainbow Nation” in seding missonaries to bring the gospel to the surrounding nations as well as be the gateway to open its doors to outside missionaries to preach the gospel here..”
Cerita lanjut klik sini

Ini Je Standart Adun PAS Selangor...

Image
Rasmi kejohanan futsal, standart adun umno/bn
Rasmi majlis khatam quran, standart ahli parlimen atau adun umno/bn
Rasmi jamban baru, itu je standart adun pas...
Gambar di atas menunjukan yb rani murkerjee merasmikan tandas baru di meru...
Published with Blogger-droid v2.0.6

Lari Ke Ipoh Timur, Anwar Takut Kalah Di Permatang Pauh...

Image
Pasti ramai yang telah mendengar mengenai keputusan Anwar Ibrahim yang terkenal dengan jolokan pemimpin ‘ANUgerah Tuhan’ untuk tidak mempertahankan kerusi Permatang Pauh dalam pilihanraya umum yang akan datang.
Anwar melalui kenyataannya baru-baru ini berkata, ‘ada cadangan’ yang meminta agar dia bertanding di Selangor dan Perak. Namun antara kedua negeri tersebut, dia mengatakan lebih cenderung memilih untuk bertanding di salah satu kerusi Parlimen di Perak berbanding Selangor. 
Namun melalui analisa yang dijalankan, keputusan Anwar itu disebabkan penolakkan yang kuat di kalangan pengundi Melayu kerana mula sangsi dengan kredibiliti dan intergriti Ketua Pembangkang itu. Maka ia bukan soal ‘ada cadangan’ yang meminta dia bertukar tempat, tetapi sebenarnya dia ‘TERPAKSA’ untuk berpindah.
Bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad ketika diminta mengulas mengenai keputusan Anwar itu berkata Malaysia negara bebas dan "Anwar boleh pergi ke mana saja yang dia mahu, tetapi untuk men…

Anwar Kata Najib Perdana Menteri Sementara, Ini Penjelasan SPR...

Image
Anwar memang bodoh, malah penyokongnya pun 2x5 bodoh macam anwar, macam mana anwar nak jadi perdana menteri kalau benda basic macam nie pun dia tak tahu...???
Penjelasan pengerusi spr mengenai dakwaan anwar yang mengatakan najib kini adalah perdana menteri sementara dan kerajaan yang ada hari ini adalah kerajaan haram...

CERAMAH MALAM INI...

Image
SEMUA DI JEMPUT HADIR & SEBARKAN...

Mesti Tonton: Video Promo Negeri Selangor

Image

TEMPAT CERAMAH MALAM INI...

Image
SEMUA DI JEMPUT HADIR & SEBARKAN...

Mereka Akan Tetap Menerima GAY Jadi Pemimpin Mereka...

Image
Mereka akan tetap menyokong anwar sebagai perdana menteri walau pun mereka tahu yang anwar itu gay...

Malaysia dalam bahaya, bala Allah boleh turun bila-bila masa...



Ini Semua Salah Kerajaan...

Image

Tukang Sponsor Lim Kit Siang Bertanding Di Gelang Patah Sudah Di Kenal Pasti...

Image
Ini cina banyak kaya...

Ini cina ada banyak harta...

Ini cina jadi kaya dan banyak harta pasal kerajaan BN kasi dia peluang berniaga...

Tapi ini cina banyak hamsap...

Dia mau lawan balik kerajaan BN yang kasi dia peluang untuk jadi kaya...

cerita lanjut klik sini

Anwar Mengaku Sukar Menjawab Orientasi Seksnya...

Image
Baru-baru ini, satu video telah dimuatnaik ke Youtube iaitu wawancara rangkaian radio BFM dengan Anwar Ibrahim pada 1 Mac 2013, menyaksikan bagaimana Anwar berbelit-belit dan berpusing-pusing untuk memberi jawapan kepada soalan mudah yang dikemukakan iaitu “apakah orientasi seks anda?”  
Anwar jelas tidak mampu menjawab sama ada beliau lelaki normal iaitu heteroseksual (straight), atau homoseksual atau biseksual secara terus terang.  Sebaliknya, beliau menjawab ala penglipur lara di mana kisah bermula apabila beliau telah difitnah oleh UMNO dan didakwa sebanyak dua kali tetapi ternyata tiada bukti kukuh untuk mensabitkannya ke atas tuduhan itu.   Sedangkan, hakikatnya, dalam kes pertama, ketiga-tiga hakim bersetuju bahawa beliau terlibat dalam aktiviti liwat tetapi tidak dapat disabitkan kesalahan atas sebab mangsa tidak dapat mengingati tarikh dengan tepat.  
Anwar kemudian memberitahu bahawa beliau seorang suami dan bapa kepada sebuah keluarga yang bahagia.  Ini juga tidak boleh di…

Bar Council Bela Lanun Sulu Yang Bunuh Anggota Keselamatan Kita...

Image
Setakat ini seramai 108 orang telah di tahan berdasarkan Akta kesalahan Keselamatan Langkah-langkah Khas 2012 (SOSMA 2012) kerana dipercayai mempunyai hubung kait dengan pengganas Sulu yang menceroboh Sabah.
Laporan berita yang memetik kenyataan Timbalan Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar menyebut sebahagian daripada tahan terbabit akan mula di dakwa bermula 20 Mac 2013.
Baru-baru ini Peguam Negara Tan Sri Abdul Ghani Patail telah mengumumkan satu kerjasama khusus di antara Persatuan Undang-undang Sabah dengan Majlis Peguam Malaysia akan dibentuk bertujuan untuk memberi bantuan guaman kepada mereka yang terbabit.
Secara umumnya, usaha sedemikian boleh dikira baik sesuai dengan kehendak undang-undang antarabangsa dan hak asasi manusia yang mengiktiraf setiap individu yang ditahan memiliki hak untuk membela diri.
Peluang yang terbentang di depan mata ini rupanya tak terbiar lama apabila sepantas kilat disambar oleh Majlis Peguam bila mana Presidennya yang baru dilantik, Christ…

CERAMAH PENDEDAHAN DALANG LAHAD DATU MALAM INI...

Image
JEMPUT HADIR BERAMAI-RAMAI & SEBARKAN...


Lahad Datu: 12 Perkara Untuk Kita Renungkan...

Image
1. Inquirer News mendedahkan wujudnya kumpulan ketiga dalam isu pencerobohan ke atas Sabah oleh pengganas Sulu membabitkan pembangkang Malaysia, yang sedang bersiap sedia untuk pilihan raya umum yang mungkin akan dipanggil sebelum Jun.
Pegawai perisikan Filipina berkata, salah seorang ahli pembangkang politik Malaysia yang bersekutu dengan Anwar Ibrahim telah bertanding bagi jawatan di Sabah.
Rupa-rupanya, ahli politik ini adalah salah seorang dari orang-orang yang bercakap dengan Kiram. Beliau didakwa mewakili parti pembangkang yang menyokong Kiram membuat tuntutan ke atas negeri Sabah.
2. Malah, satu laporan The Philippine Star telah mendedahkan pencerobohan ke atas Sabah ini adalah sabotaj kepada usaha rundingan damai kerajaan Aquino dan mengaitkannya dengan nama-nama Cojuangco, Tingting, Moro National Liberation Front atau Barisan Pembebasan Kebangsaan Moro (MNLF), Nur Misuari dan Norbeto Gonzales, bekas penasihat keselamatan negara Filipina.

Maklumat Terkini Anwar Menyorok Di Kedutaan Turki.???

Menurut sumber dalaman melaporkan Anwar Ibrahim telah melarikan diri bersembunyi di Kedutaan Turki ekoran laporan Polis yang dibuat oleh seorang lelaki yang mengesahkan beliau lelaki didalam gambar yang dipaparkan dalam blog http://rajagoyang360.blogspot.com

Lelaki yang menetap di Bandar Tun Razak KL itu mengakui liwat antara beliau dan Dato Sri Anwar Ibrahim adalah antara suka sama suka dan mengakui Anwar Ibrahim pasangannya sepertimana didalam gambar yang tersebar kini.

Lelaki berkenaan juga turut membuat laporan polis ke atas lama blog rajagoyang360, Papa Gomo, The Unspinner, Pas Beruk dan beberapa lagi lama blog lain yang telah mengaibkan beliau.

Sumber...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

TANGKAP MEREKA SEGERA Sebelum Rahsia Pertahanan Negara Bocor...

Image
Mereka tergamak menghina dan memperlekehkan perjuangan anggota tentera yang berkorban nyawa di lahad datu, walhal mungkin ada yang berjuang di sana itu bekas anak buah mereka...
Mereka dengan berani mendedahkan aset pertahanan negara yang selama ini menjadi rahsia negara... klik sini
Aku yakin dan percaya, mereka juga telah mendedahkan segala maklumat sulit mengenai aset pertahanan, jaringan keselamatan, blue print segala kem dan markas pertahanan, kubu, bunker dan apa sahaja yang berkaitan dengan operasi ketenteraan malaysia kepada anwar ibrahim...
Pada aku mereka ini cukup bahaya, keselamatan negara boleh terancam sekiranya mereka ini masih lepas bebas berkeliaran...
Ingat walaupun mereka ini sudah pencen, tapi barua-barua mereka masih ada dalam angkatan tentera, sudah tentu barua-barua ini akan menyalurkan maklumat kepada mereka...
Anwar dengan mudah mendapat segala maklumat mengenai tentera darat, laut dan udara dari pada mereka...
Jadi aku sarankan kepada kerajaan tolong tangkap…

Ketua Ulama Pas Sifatkan Kematian 10 Anggota Di Lahad Datu Sebagai Mati Sia-Sia...

Image
Ada 3 jenis mati syahid,


Syahid Dunia dan Akhirat
Mereka adalah umat Islam yang mati terbunuh akibat peperangan dengan orang Kafir. Mereka bertempur, tidak berundur. Supaya menjadikan Kalimah Allah ditinggikan. Dan Kalimah Kuffar direndahkan. Tanpa sebarang impian dan matlamat duniawi. [Ruj. Mughni Muhtaj, Jil.1, m/s 350]
Di dalam sebuah hadith yang disampaikan oleh Abu Musa r.a., beliau telah berkata: Dua orang lelaki telah datang kepada Nabi s.a.w. lantas bertanya untuk memahami (sebuah masalah): “Seorang perajurit berperang kerana harta, seorang lagi kerana zikir (Alllah), dan seorang lagi berperang kerana mahu dilihat kedudukannya (rsombong), yang mana satukah yang telah berperang di jalan Allah?” Rasulullah pun menjawab: “Orang yang berperang untuk menjadikan kalimah Allah itu tinggi, ia adalah (berperang) dijalan Allah.” [Direkodkan oleh al-Bukhari]
Syahid Dunia Mereka adalah umat Islam yang berperang dengan orang kafir kerana ingin mendapatkan harta rampasan perang, atau untuk menyomb…

Singapore Habiskan 12.3 Bilion (rm 30.6b) Untuk Beli Jet Tempur...

Image
Singapura: Singapura berada dalam tahap akhir menilai jet tempur F-35 Amerika Syarikat untuk menaik taraf tentera udaranya. Jadi, Singapura tentu akan segera membuat tempahan berpuluh-puluh jet yang berdepan masalah lebihan kos dan kelewatan penghantaran, kata sumber. 

Singapura, hab perniagaan dan perkapalan dengan tentera paling lengkap di Asia Tenggara, dijangka menyerahkan surat permohonan tidak lama lagi untuk mendapatkan F-35 Joint Strike Fighter, kata dua pegawai Amerika mengenai perkara ini. 
Republik itu akan memulakan proses minggu ini untuk membeli pesawat yang dibina Lockheed Martin Corp itu, kata seorang pegawai. Pratt & Whitney, satu unit dalam United Technologies Corp, membina enjin untuk F-35. 
Selasa lalu, menteri Pertahanan Singapura, Ng Eng Hen, berkata tentera udara mengenal pasti F-35 sebagai pesawat paling sesuai untuk usaha memodenkan armada perang. 
“Pesawat F-5 milik kami menghampiri tahap akhir operasi dan F-16 dalam fasa pertengahan. Kita kini dalam tah…

Harakah Lancar "BLACK OPS" Untuk Jatuhkan Anwar...???

Image
Tidak ada siapa yang menuduh atau mengata jantan dalam gambar itu adalah anwar ibrahim, kalau kita ambil dari sumber gambar itu di siarkan rajagoyang360, pun tidak di tulis jantan dalam gambar itu anwar bin ibrahim, tetapi kenapa harakah daily secara terang mengatakan jantan dalam gambar itu anwar...???
Apa muslihat harakah daily menyiar dan menamakan jantan itu sebagai anwar bin ibrahim, (artikel kemudian di tarik balik) adakah harakah daily turut memainkan peranan dalam operasi "black ops" menggagalkan usaha yang di buat oleh pemimpin pkr dan dap untuk mengangkat anwar sebagai perdana menteri...??? 
Malah semalam, ketua dewan ulama pas pusat dalam satu kenyataannya merasa kesal atas permainan politik pkr dengan menggunakan namanya, konon dia akan memimpin satu solat hajat tolak fitnah liwat 3 di rumah anwar...
Siapa mainkan siapa sekarang ini...


BN Pilihan Kaum India, 30 Ribu Sambut PM Di Meru Semalam...

Image
BN sudah semestinya menjadi pilihan masyarakat india, selepas beberapa tahun mereka di tipu oleh pakatan, kaum india mula sedar, mereka hanya di peralatkan oleh pakatan, melihat contoh tragedi kampung buah pala, masyarakat india sudah serik untuk mengundi dan memberi sokongan kepada pakatan.
Najib menerima sambutan meriah di meru semalam, kira-kira 30 ribu masyarakat india berkumpul di sekolah kebangsaan meru untuk memberikan sokongan kepada najib dan barisan nasional.
Dalam ucapannya najib berjanji sekiranya bn kembali memerintah Selangor pada pilihan raya umum ke-13 ini, satu lagi 'Little India' akan wujud di Jalan Tengku Kelana di sini, seperti yang dilakukan di Brickfileds, Kuala Lumpur, selain berusaha menyelesaikan masalah perumahan pekerja ladang Bukit Raja.

Kata Anwar "Menggunakan Media Untuk Menyebarkan Fitnah, Nama Dia Melayu Muslim"

Image
Rilek la, kalau tak salah kenapa kelam kabut, kenapa panic, solution nya senang je, buat la sumpah laknat, kalau saiful berani bersumpah, PI Bala pun berani bersumpah takan lah anwar yang dikata hero rakyat tak berani kut...
Kenapa nak salahkan umno? sedangkan totey ko tu yang jahat, dasar totey tak de pantang larang, jantan betina kau sebat...

Di akhir video anwar kata "menggunakan media untuk menyebarkan fitnah, nama dia melayu muslim" kalau tak silap aku, harakah daily antara media politik pertama yang siarkan gambar itu, tapi di tarik balik, tak tau kenapa...

Anwar Nak Bersumpah Laknat Malam Nie...

Image
MSG INI DIKESAN DISEBARKAN KPD AHLI2 PAS KL/SELANGOR.

ANWAR CUBA BERSIHKAN IMEJ GUNA NAMA ULAMA PAS. 1 LAGI BUKTI PAS JADI TUKANG CUCI NAJIS ANWAR...

Fitnah liwat III-satu majlis tahlil &solat hajat yg akan dipimpin oleh Ketua Dewan Ulama Pas,Datuk Harun Taib akan diadakan di kediaman Datuk Seri Anwar Ibrahim,Bukit Segambut bermula jam 7 malam ini (ahad).

Majlis dimulakan dgn solat maghrib, solat hajat, bacaan yasin & solat isyak. Sebarkan kepada ahli2 PAS WPKL & Selangor agar dapat hadir beramai.Marilah kita sama2 menolak fitnah jahat umno/bn...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Tergamak PAS Hancurkan Cita-Cita Anwar Nak Jadi PM

Image
Blog rajagoyang360 yg menyiarkan gambar anwar bersama pasangan gay dipercayai didalangi oleh orang-orang PAS yang menolak anwar sbg PM.

Mereka nak buktikan kepada ahli-ahli PAS dan rakyat malaysia bahawa anwar seorang yg tidak bermoral dan tidak layak diangkat sebagai PM. Dengan tujuan supaya pemimpin dari PAS akan dilantik sebagai PM.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Duit Syiling 50 Sen, Bukti Komando Kita Dah Tahu Di Mana Rumah Kiram...

Image
Gempar, seluruh filipina hari ni gempar apabila seorang budak menunjukan wang syiling 50sen yang baru milik Malaysia yang diberikan kepadanya oleh seorang lelaki yang menaiki sebuah kereta berwarna hitam ..
Mau terkencing Kiram bila tengok budak ni pegang Syiling 50 Sen Malaysia..hahahahahhaha
Teringat aku masa Komando kita letak setem Malaysia di Kompleks Pertahanan Udara Singapura  Di Bukit batok..

Operasi 'Sabah Nak Hilang', Anwar Cuba Cetus Huru-Hara

Image
Ketua pembangkang Anwar Ibrahim kini dilihat semakin terdesak, semata-mata untuk memastikan impiannya menjadi perdana menteri tercapai apabila sanggup melakukan dan menghalalkan apa sahaja tindakan sehingga menyemai sentimen kebencian malah menghasut penyokong pakatan pembangkang untuk menggulingkan kerajaan.
Ketika menghadiri satu siri ceramah mereka di Seremban baru-baru ini, penulis terkejut dan tidak sama sekali menyangka bahawa Anwar telah menyalahtafsirkan buku hasil karya terbaru Profesor Dr. Sheikh Yusuf Al-Qaradawi yang bertajuk 'Kebangkitan Rakyat' sebagai rujukan menghalalkan penentangan rakyat terhadap kerajaan.
Ucapan pemimpin ‘anugerah tuhan’ (gelaran yang dikurniakan oleh isteri tercinta) itu seolah-olah mempunyai "agenda tersembunyi" dengan cuba "mengekploitasikan" karya tersebut. Rakyat diajak untuk menerima tafsiran jijik yang dibuat Anwar bahawa kebangkitan rakyat menetang kerajaan adalah merupakan satu perkara yang dibenarkan Islam.
Huj…

Pakatan Gelarkan Bekas Komando Pondan...

Image
Sehingga kini sudah 9 orang anggota keselamatan kita telah terkorban sementara 56 orang lagi pengganas Sulu telah di bunuh, tapi hingga saat ini juga pemimpin kanan Pakatan Rakyat (PR), Tian Chua yang menganggap peristiwa pencerobohan di Lahad Datu, Sabah hanyalah sandiwara dan konspirasi UMNO masih lagi belum memohon maaf di atas keterlanjurannya.
Berikutan kenyataan biadap itu, orang ramai termasuk para pesara pasukan keselamatan terdiri daripada bekas tentera, komando dan polis telah bangkit menyuarakan bantahan di merata-rata tempat seluruh negara, tapi nampaknya seperti tiada maklum balas sewajarnya dari PR.
Sebaliknya para pemimpin PR dan penyokong mereka kelihatannya masih cuba menegakkan benang basah dan cuba mempertahankan pandangan Naib Presiden PKR itu apabila masing-masing terus bermain dengan teori konspirasi mengikut imaginasi sendiri.
Jelas sekali, tindakan mereka seperti mengiakan persepsi ramai bahawa rata-rata pemimpin dan penyokong PR sememangnya tidak patriotik ak…

Anak Pompuan Lanun Kiram Dah Ada Twitter...

Image
Anak pompuan lanun kiram baru beli i-phone 5, kini dia sudah memiliki akaun twitter, setakat ini followers dia dah 1839, termasuk aku, hahahaha...
Aku cadangkan pada korang semua yang ada akaun twitter, tolong la jadi follower dia, kesian beb anak raja punya akaun twitter ada seribu lebih je...
Lepas tu bila korang dah follow dia, apa lagi, mulakan lah serangan maut korang pada twitter dia, ingat jangan la pulak tulis bahasa melayu kat twitter dia, pasal menatang nie tak reti bahasa melayu, korang tulis la bahasa inggeris atau sapa yang pandai bahasa tagaloq, (boleh guna khidmat penterjemah google translate)...
Kalau tentera dan polis kita menyerang lanun sulu di lahad datu, apasalahnya kalau kita juga turut berjuang serang anak pompuan lanun sulu nie dalam peperangan cyber, kalau boleh korang post kan gambar geng-geng lanun bapak dia yang mati katak kena tembak oleh pasukan polis dan atm kita, buat dia sampai moral down, sampai dia gile dan bunuh diri, andai kata dia block korang, b…

Video: Pesanan Menteri Pertahanan Kepada 5 Orang Jeneral Pencen...

Image
Pesanan kepada 5 orang jeneral pencen...

MESTI TENGOK: Contoh-Contoh Road Sign Yang Ada Di Malaysia & Dunia...

Image
thanks to nasionalis 1982

Bapa Saiful Mangsa Liwat Anwar Di Saran Buat Ujian Poligraf...

Image
Banyak orang mempertikaikan tindakan bapa saiful mangsa liwat anwar kerana mambuat swing 360' untuk mengenakan balik anaknya.
Malah dari cakap-cakap penyokong pakatan sendiri pun meragui kejujuran bapa saiful itu, kata mereka, "berape la agaknya anwar bayar si botak tu"... "kenapa baru sekarang..."?
Ok lah kita andaikan dia dipihak yang benar, memang saiful di pergunakan untuk burukan anwar, soalnya kenapa tidak dari awal di buat pengakuan itu? 
Apa yang boleh membuktikan yang azlan lazim tidak di bayar oleh anwar, azlan lazim sudah tentu tidak sanggup untuk bersumpah laknat seperti anaknya... nanti ada pulak blogger pakatan yang terjerit-terjerit macam kena rasuk polong kata "tak boleh buat sumpah laknat, "sumpah laknat tak ada dalam quran"...
Aku cadangkan azlan lazim buat ujian poligraf, satu ujian cara moden untuk menentukan seseorang itu menipu atau tidak dalam setiap soalan yang di ajukan kepadanya, kalau berat sangat nak bersumpah, aku ra…

Datuk Seri Zaini, Pencerobohan Di Lahad Datu Permulaan Awal Untuk Kucar Kacirkan Negara...

Image
Bekas Panglima Tentera Darat, Leftenan Jeneral (B) Datuk Seri Zaini Mohd. Said mendakwa pencerobohan ke atas Lahad Datu, Sabah merupakan permulaan untuk mengucar-kacirkan negara, yang cuba dicetuskan pihak tertentu demi kepentingan tertentu.
 Sehubungan itu kata beliau, perkembangan terbaru ini akan memberi impak kepada politik, ekonomi, sosial dan aspek keselamatan jika pihak berkuasa tidak menangani dengan segera dan leka.
Beliau juga berkata, perkembangan di Sabah itu memberi gambaran akan ada perkara lebih besar, yang cuba digerakkan oleh pihak tertentu untuk menggugat negara, seakan peristiwa Al-Maunah lebih satu dekad lalu.
"Ini adalah permulaan untuk mengucar-kacirkan negara dan memberi impak kepada ekonomi, politik, sosial dan sudah semestinya keamanan negara.
"Dari segi politiknya, mesti ada orang belakang di sebalik penceroboh ini, kita tengok mereka memang tidak mampu untuk bergerak sendiri, Sultan Kiram yang didakwanya juga mengakui miskin. jadi bagaimana mampu m…

Zul Nordin Akan Dedahkan Kaitan Anwar

Image
PENGUNDI SHAH ALAM DI JEMPUT HADIR

Untuk Apa Tian Chua Berbaju Melayu Semalam...?

Image
Si lahanat nie cuba meraih simpati orang melayu dengan memakai baju melayu ketika hadir untuk di soal siasat oleh polis pagi semalam...
Soalan aku, untuk apa dia mengenakan baju melayu? Adakah untuk meraih simpati orang melayu setelah puas dia menghina anggota polis melayu yang terkorban akibat di bunuh oleh lanun sulu tajaan anwar dan pakatan.
Adakah orang melayu akan bersimpati dengan si lahanat nie kerana dia berbaju melayu?
Weii korang kena ingat si lahanat nie dah hina 8 orang anggota polis melayu yang tekorban demi menjaga keamanan negara supaya si lahanat nie boleh berpolitik dengan senang lenang, takan la dia pakai baju melayu kita sebagai orang melayu nak maaf kan dia pulak, murah sangat ke maruah orang melayu....? Published with Blogger-droid v2.0.6

Misi Sayang Wanita UMNO, Serah Makanan Kepada Pasukan Keselamatan Di Lahad Datu...

Image
Misi sayang wanita umno malaysia di teruskan dengan menghantar makanan berupa 5 ribu paket power bar, 10 ribu botol air mineral dan berberapa jenis makan lain, dan termasuk juga dalam penghantaran itu 1000 naskah surah yassin...
Majlis sumbangan itu di adakan di pengkalan udara tudm subang, turut hadir pada majlis petang semalam, menteri pertahanan, datuk seri ahmad zahid hamidi dan panglima tentera udara, tan sri rodzali daud untuk menerima sumbangan dari ketua wanita umno malaysia, datuk seri sharizat jalil.

Lahad Datu: Al-Fatihah Untuk Prebet Ahmad Hurairah Ismail

Anggota ATM yang terkorban dalam pertempuran di kampung tanduo ialah prebet Ahmad Hurairah Bin Ismail, berasal dari pasir mas, kelantan, jenazah beliau dijangka tiba di lapangan terbang pengkalan chepa, kota baru, jam 8 pagi esok...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Lahad Datu: Anggota ATM Terkorban Di Lahad Datu.

Seorang ATM terkorban di dalam kejadian tembak menembak di kampung tanduo pagi tadi, Jenazah Allahyarham dijangkan akan sampai di lapangan terbang pengkalan chepa, kota baru esok pagi...

Al Fatihah...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

MB Khalid Tak Tau PKNS Buat Projek Mewah, Weii Makan Gaji Buta Ke...???

Image
Beberapa badan bukan kerajaan (NGO)bahawa Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) akan membina projek kondominium mewah sama seperti projek Datum Jelatek di sembilan kawasan di sekitar Selangor, Abdul Khalid berkata beliau tidak dimaklumkan mengenai perkara itu oleh PKNS.
Tambahnya, pihaknya tidak akan membantah sekiranya PKNS mahu melaksanakan projek-projek perumahan mewah itu kerana ia boleh memberi pulangan pelaburan yang besar kepada Selangor.
"Saya tidak tahu mengenainya...tetapi apa yang saya boleh katakan jika projek seperti itu (kondominium mewah) dilaksanakan, sememangnya ia akan memberikan pulangan pelaburan yang besar kepada negeri ini," katanya.
Sebelum ini, pelbagai pihak termasuk kalangan rakyat Selangor mendesak projek kondominium mewah Datum Jelatek yang akan dibangunkan di Jalan Jelatek, Kampung Datuk Keramat, dibatalkan.
Mereka menggesa kerajaan negeri menggantikan projek mewah itu dengan perumahan mampu milik dan kawasan berkenaan dikekalkan sebagai pene…