Pemimpin UMNO Perlu Contohi Adun Sementa Ini...

Pemimpin UMNO Perlu Contohi Adun Sementa Ini...

Pada aku inilah pemimpin umno yang ikhlas dalam perjuangan, inilah pemimpin umno yang berjiwa besar, dia saat orang lain sibuk melobi sana m...

16 Comments
"Selangorku": Dua Lagi Asrama YS Di Tutup

"Selangorku": Dua Lagi Asrama YS Di Tutup

Lebih daripada 450 pelajar Yayasan Selangor (YS) bakal menghadapi masa depan yang gelap ekoran keputusan pentadbiran sayap pendidikan negeri...

5 Comments
Idea Bodoh PAS, Pengantin Kena Tunjuk Kemaluan...

Idea Bodoh PAS, Pengantin Kena Tunjuk Kemaluan...

Ada satu idea bodoh dari seorang pemimpin pas, aku tak pasti ianya datang dari pemimpin pas pusat atau pemimpin pas kawasan, biasa la pas, ...

7 Comments
Kelemahan Polis Punca Najib Hampir Di Serang...

Kelemahan Polis Punca Najib Hampir Di Serang...

Aku tak pasti sama ada polis cawangan khas (politik) kenal atau tidak dengan pengganas-pengganas pkr yang cuba menyerang najib kelmarin, pad...

3 Comments
Fitnah UMNO Kafir, Kit Siang Merayu Settle Luar Mahkamah...

Fitnah UMNO Kafir, Kit Siang Merayu Settle Luar Mahkamah...

Pemimpin veteran DAP Lim Kit Siang hari ini bersetuju membuat penyelesaian di luar mahkamah dengan New Straits Times Press (M) Bhd berhubung...

13 Comments
PANAS: Sistem IT Bukit Aman Dalam Bahaya... Bhg 3

PANAS: Sistem IT Bukit Aman Dalam Bahaya... Bhg 3

Pendedahan siri skandal unit IT di bukit aman tetap kami keluarkan informasinya. informasi khas untuk beberapa pihak menyalin dan melakuk...

0 Comments
Cubaan Serang Najib. Pegawai Khas Zuraida Ke Lokap...

Cubaan Serang Najib. Pegawai Khas Zuraida Ke Lokap...

Sepuluh orang termasuk pembantu ahli parlimen Ampang dan pemimpin pemuda PKR ditangkap di KL Sentral petang ini, Mohd Fareez Kamal Intidzam,...

7 Comments
PAS Selangor Akan Berdemo Jumaat Ini, Bantah Keputusan Khalid.

PAS Selangor Akan Berdemo Jumaat Ini, Bantah Keputusan Khalid.

Kecewa dengan keputusan yang dibuat oleh khalid gagap, pas selangor akan buat demo besar-besaran jumaat ini masjid shah alam, itulah info y...

14 Comments
FAKTA MAHKAMAH: Anwar Memang Peliwat

FAKTA MAHKAMAH: Anwar Memang Peliwat

Kalau kita baca balik keputusan penghakiman yang telah dibuat, ternyata hakim telah bersetuju yang pelakuan liwat itu pernah berlaku, tetap...

3 Comments
Mat Sabu Berbohong Lagi....

Mat Sabu Berbohong Lagi....

Hari tu mat sabu kata dia di langgar oleh trak (land rover polis) dan dia juga kata dia di langgar di kawasan berdekatan masjid negara, apa...

8 Comments
Skandal Pembelian Kapal Selam: Sah Suaram Agen CIA

Skandal Pembelian Kapal Selam: Sah Suaram Agen CIA

Semua orang tahu, suaram aka suara haram sebuah ngo yang mendapat dana dari amerika, senang cerita, perbelanjaan suara haram di tanggung ole...

7 Comments
Royal Commission: Sahih Teoh Beng Hock Bunuh Diri...

Royal Commission: Sahih Teoh Beng Hock Bunuh Diri...

Suruhanjaya Siasatan Diraja mendapati kematian Teoh Beng Hock, setiausaha politik DAP itu kerana membunuh diri. Suruhanjaya tersebut memut...

1 Comments
VIDEO Sahih Menunjukan Mat Sabu Seorang Penipu..

VIDEO Sahih Menunjukan Mat Sabu Seorang Penipu..

Penipuan mat sabu terbongkar apa bila pihak pdrm menunjukan rakaman cctv yang di ambil di tempat kejadian di mana mat sabu kata dia di langg...

11 Comments
PM Najib Di Subang Hari Ini...

PM Najib Di Subang Hari Ini...

Program lawatan ds najib ke subang hari ini. 1) solat jumaat di masjid subang perdana 2) jam 2 petang jamuan rakyat ( sek keb U3 subang pe...

4 Comments
Waran Tangkap Untuk Anwar Pandikutti...

Waran Tangkap Untuk Anwar Pandikutti...

Polis akan mendapatkan waran tangkap ke atas 13 individu, termasuk Anwar Ibrahim atas alasan gagal hadir membantu siasatan selepas terbabit...

11 Comments
Merakyatkan Ekonomi Selangor Gagal, Selangorku Retorik Baru Untuk Bodohkan Rakyat.

Merakyatkan Ekonomi Selangor Gagal, Selangorku Retorik Baru Untuk Bodohkan Rakyat.

"Merakyatkan ekonomi selangor" satu slogan bodoh yang ternyata gagal sepanjang tempoh pkr memerintah selangor, gagal merakyatkan ...

4 Comments
Ramai Yang Masuk Hospital Kalau FRU Berkasar..

Ramai Yang Masuk Hospital Kalau FRU Berkasar..

Jika dakwaan bahawa polis terutama Unit Simpanan Persekutuan (FRU) bertindak kasar semasa perhimpunan haram 9 Julai lalu di ibu negara itu ...

3 Comments
Kita Semakin Dayus... Kita Takut Dengan Ambiga...

Kita Semakin Dayus... Kita Takut Dengan Ambiga...

Ambiga perlekehkan titah YDP Agong...kita biarkan Ambiga perlekehkan perlembagaan... kita biarkan Ambiga perlekehkan undang-undang negara.....

9 Comments
Nik Ajis Masuk Hospital, Kerana Doanya Dulu...

Nik Ajis Masuk Hospital, Kerana Doanya Dulu...

Ingat tak dulu, pada 4 disember 2009 nik ajis pernah menyeru seluruh penyokong pas dan rakyat kelantan mendoakan najib pecah perut, doa tu ...

8 Comments
Cybertrooper PKR Kena Bayar 400 Ribu Kepada Rais Yatim

Cybertrooper PKR Kena Bayar 400 Ribu Kepada Rais Yatim

Mahkamah Tinggi di Kuala Lumpur hari ini memerintahkan seorang penulis blog membayar ganti RM300,000 kepada Menteri Penerangan Komunikasi da...

11 Comments
Tolong Carikan Pendekap Leher Anwar Pandikutti

Tolong Carikan Pendekap Leher Anwar Pandikutti

Gambar di bawah di ambil berberapa hari selepas anwar keluar dari hospital, dia masuk hospital kononnya di telah di belasah oleh polis masa ...

6 Comments
Israel Pun Ambil Berat Pasal Perhimpunan Bersih...

Israel Pun Ambil Berat Pasal Perhimpunan Bersih...

Tanda-tanda yang memang israel pun turut menyokong bersih, korang tengok sendiri gambar tu, jeruselam post mengeluarkan berita yang demo ber...

5 Comments

VIDEO: Persamaan Bersih Malaysia Dan Yachad Israel.

Video ini menjadi bukti yang perhimpunan bersih mengambil contoh dari perhimpunan yachad, apa itu yachad? yacahd ni pun sama jugak dan lebih...

5 Comments
Hanipa Maidin Bangga Pelacur Pun Sokong Bersih...

Hanipa Maidin Bangga Pelacur Pun Sokong Bersih...

Peguam pas, haipa maidin kutty cukup berbangga dengan para pelacur yang meniaga dilorong haji taib, belakang ibu pejabat pas pusat. Kata ha...

16 Comments

Kesilapan Besar Wan Azizah Yang Dapat Di Hidu Anaknya

Cerita ni ada kaitan dengan artikel awal aku tadi yang bertajuk "nurul izzah mula percaya lelaki itu papanya" dalam cerita tu, aku...

10 Comments

GEMPAR: Nurul Izzah Mula Percaya Lelaki Itu Papanya.

Sejak bermulanya kes anwar pandikutti meliwat saiful, rumah tangga dan keluarga anwar mula huru hara, bermula dengan pemberontakan ehsan ana...

11 Comments
Penyokong Pas Tinggalkan Sembahyang Kerana Ambiga Pandikutti.

Penyokong Pas Tinggalkan Sembahyang Kerana Ambiga Pandikutti.

Sepanjang pegamatan aku pada hari 9 julai tu, banyak orang-orang pas yang turun berdemo, mereka terpekik terlolong macm orang kena rasuk pol...

26 Comments

Bersih 3.0 Lepas Hari Raya...???

Setelah gagal sama sekali bersih 2.0, kini dah ada cerita di laman web dan blog pembangkang akan muncul pulak bersih 3.0, ada di antara mere...

6 Comments

Adun Pas Tersenyum Bila Adun Dap Permaikan Hadis Nabi.

Memang sial adun-adun pas di selangor ni, semalam mereka hanya tersenyum bila cina kafir dap ng sue lim mempermainkan ayat quran dan hadis n...

39 Comments
Mat Sabu Buat Cerita Kena Langgar Untuk Elak Tido Lokap

Mat Sabu Buat Cerita Kena Langgar Untuk Elak Tido Lokap

Polis guna trak untuk langgar saya, itulah cerita sedih mat sabu, kita semua tau mat sabu ni taraf lakonannya kurang sikit hebatnya dari anw...

10 Comments
Teoh Beng Hock Dapat 30 Ribu, Keluarga Mamat Ni Dapat Berape??

Teoh Beng Hock Dapat 30 Ribu, Keluarga Mamat Ni Dapat Berape??

Teoh beng hock terjun bangunan bunuh diri, dia mati kerana nak menyelamatkan rasuah pemimpin pakatan haram jadah selangor dan kematian dia t...

14 Comments
Hina Raja, Hina Agama, Hina Lagu Negara Ku, Kimak Punya Budak..

Hina Raja, Hina Agama, Hina Lagu Negara Ku, Kimak Punya Budak..

Dikatakan budak kimak ni seorang pelajar umt, universiti malaysia terengganu. Dalam fb nya dia mengubah seni kata lagu negara ku mengikut ...

11 Comments
ALLAH Bagi Cash Pada Khalid Samad...

ALLAH Bagi Cash Pada Khalid Samad...

Kerana mencadangkan orang kristian menggunakan kalimah ALLAH dan memperlekehkan pendapat dan nasihat alim ulama mengenai penggunaan kalimah ...

15 Comments
Video Dan Gambar Perusuh BerShit Menyerang POLIS...

Video Dan Gambar Perusuh BerShit Menyerang POLIS...

Bukti video dan gambar yang menunjukan perusuh bershit menyerang polis, gambar ni aku ambik di depan din pudu opss silap depan puduraya, gam...

13 Comments
Tengok Gambar Ini... Kemudian Tengok Video Ini Pula...

Tengok Gambar Ini... Kemudian Tengok Video Ini Pula...

Ini gambar anwar pandikutti di hospital pantai, kalau tengok gambar ni, nampak macam si barua yahudi ni macam dah nak mampos dah, puak-puak ...

4 Comments
VIDEO: Pak Cik Ni Lebih Mulia Dari Anwar, Nik Ajis Dan Hadi Awang...

VIDEO: Pak Cik Ni Lebih Mulia Dari Anwar, Nik Ajis Dan Hadi Awang...

Serius beb... korang kena tengok video ni, meremang bulu roma aku bila aku dengar apa yang pak cik ni cakap, sungguh pun dia OKU tapi dia le...

16 Comments
BerSHIT 0.0, Kehebatan PDRM Menggagalkan Rusuhan BerSHIT

BerSHIT 0.0, Kehebatan PDRM Menggagalkan Rusuhan BerSHIT

Terima kasih PDRM kerana berkerja keras mengawal ketenteraman negara semalam dari rusuhan yang di buat oleh puak-puak yang tak bertamadun. k...

11 Comments