Posts

Showing posts from July, 2019

Siapa Jadi PM Selepas Madeyy Mampos??

Image
Tergelak aku tengok cai dan mahacai PH dok berzikir UMNO haram, UMNO pencuri, UMNO tak ada masa depan dan macam-macam lagi ratib dan zikir mereka.
Ada yang advance sikit, mereka cuba lagakan Tok Mat Hasan dan Najib, tapi itu semua tak menjadi hal, UMNO hanya menunggu masa dan waktu yang sesuai sahaja untuk kembali berkuasa.
Kita paham, ratib dan zikir cai dan mahacai buat itu hanyalah untuk menutup taik dan kes yang berlaku pada pemimpin mereka, orang kata "divert isu".
Pelbagai isu yang membelit kerajaan fitnah PH ni, tak payah la kot aku nak listkan satu persatu, korang ada smart phone, korang boleh google sendiri, apa pun, isu SEMBURIT menjadi beban yang cukup berat oleh cai dan mahacai, kini di tambah lagi dengan ada tuduhan seorang Adun dari Perak yang merogol Amahnya, lagi satu bala buat kerajaan fitnah PH.
Jadi bila makin banyak beban dalam PH, makin galak la cai dan mahacai membedal UMNO, kenapa nak risaukan UMNO? UMNO hanyalah sebuah parti pembangkang yang kerusiny…