Bila si bahalul dah sedar diri

Bila si bahalul dah sedar diri

Dengar cerita Adun Kota Alam Shah, M. Manoharan yang kini ditahan dibawah Akta Keselamatan Dalam Negeri (ISA) sedang menimbangkan untuk mel...

11 Comments
3 kali kalah, Itulah calon PKR di Penanti

3 kali kalah, Itulah calon PKR di Penanti

Menepati semua ramalan,PKR menamakan Dr Mansor Othman sebagai calonnya untuk pilihanraya kecil Penanti yang dijadual diadakan pada 31 Mei n...

0 Comments
Sejarah akan berulang kembali

Sejarah akan berulang kembali

Datuk Seri Najib hari ini menjadi Ketua Perhubunggan UMNO Negeri Selangor mengantikan Tan Seri Muhammad Taib, sebaik sahaja di umumkan piha...

4 Comments
NAJIB... gadai hak melayu untuk dapat undi cina. (perbincangan ini makin panas di harap pelayar blog ini dpt beri komen tentang isu ini)

NAJIB... gadai hak melayu untuk dapat undi cina. (perbincangan ini makin panas di harap pelayar blog ini dpt beri komen tentang isu ini)

Dek kerana gila sangat nak dapatkan balik undi cina, maka najib pun kini sudah jadi cina... mula-mula dia hapuskan Kementerian Usahawan dan...

15 Comments
KENAPA BN TAKUT KER!!! (update)

KENAPA BN TAKUT KER!!! (update)

Kenyataan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak bahawa Barisan Nasional mungkin tidak letak calon bertanding telah mendapat reak...

4 Comments
3.7 juta untuk PRK PENANTI

3.7 juta untuk PRK PENANTI

Aku baru dapat info ni lepas aku balik dari jalan-jalan, sampai je rumah aku terus buka email rupanya email dari seorang informer aku dalam...

8 Comments
16 Sept sekiranya berlaku...

16 Sept sekiranya berlaku...

Bendera Kebangsaan Republik Malaysia mengantikan Jalur Gemilang Presiden Republik Malaysia dan Perdana Menteri pertama Republik Rakyat Pena...

10 Comments
Bahaya Melayu terus berpecah

Bahaya Melayu terus berpecah

"Kebimbangan saya ialah orang yang tidak menjadi penentu sudah menjadi penentu, orang Melayu majoriti yang sepatutnya menjadi penentu,...

7 Comments
Perkara-perkara pelik

Perkara-perkara pelik

ni monyet ke kucing...? ala kalah lagi... koyak la macam ni... mati keras... angkat tangan kalu tak aku tembak.... slum dog milli...

4 Comments
Rogol...Rogol...Rogol...

Rogol...Rogol...Rogol...

Asyik nak merogol je... ape nak jadi la dengan menatang ni...? 6 lawan 1 bro.. mana boleh tahan.

9 Comments
MCA Gunting dalam lipatan

MCA Gunting dalam lipatan

Malaysiakini 8 April 2009 MCA mengadakan mesyuarat tergempar barisan pemimpin kanannya pagi ini - dipercayai tidak berpuas hati dengan kep...

13 Comments
Sah Gilo Menatang ni...

Sah Gilo Menatang ni...

Apabila seorang yang dikatakan ulama menghalalkan seorang cina yang menjadikan babi sebagai makanan ruji, mengunakan ayat Al-Quran yang dah...

14 Comments
POSTER PILIHAN HARI RAYA

POSTER PILIHAN HARI RAYA

baca-cetak-edar copy-paste-publish

1 Comments
Bila si tua ni nak berambus...

Bila si tua ni nak berambus...

Dulu sewaktu di wartawan tanya Nik Ajis bila dia akan berundur dari Jawatan MB Kelantan, jawab dia 'dia akan berhenti bila mahathir let...

27 Comments