Breaking News
Loading...
July 12, 2011

Info Post
Polis guna trak untuk langgar saya, itulah cerita sedih mat sabu, kita semua tau mat sabu ni taraf lakonannya kurang sikit hebatnya dari anwar pandikutti.

Bila baca kenyataan dia dalam malaysiakini, aku nak tergelak pun ada jugak, bila mana dia kata "ketika dalam perjalanan dari Masjid Negara, tiba-tiba sebuah Land Rover merempuhnya. Ketika itu, tambahnya, beliau tidak tahu bahawa kenderaan itu dipandu pihak polis."

Dia tak tahu itu trak polis atau land rover polis tapi macam mana dia boleh tuduh itu polis punya kerja... kejap trak, kejap land rover, mana satu yang betul mat sabu oii...

Sifir mat sabu cukup mudah, dia buat cerita yang dia di langgar polis untuk mengelakan polis tangkap dia, pasal kalau dia kena tangkap, ada kemungkinan dia kena isa, jadi kalau dia buat-buat acident, maka kemungkinan besar dia akan terlepas dari kena isa, nampak cerdik tak otak penipu mat sabu ni...

10 comments:

Anonymous said...

kalau anwar pelakon utama, mat sabu ni kira pelakon pembantu la...

Anonymous said...

Sabu Wilcha... kiter bakorrr je....

Anonymous said...

MAT SABU NI ADALAH TERDIRI DARIPADA MANUSIA YANG TIDAK BOLEH DIBUAT KAWAN KERANA JENIS MCM MAT SABU NI JENIS MAKAN KAWAN. CAKAP LANGSUNG TAK BOLEH DIPERCAYAI. HANYA LAYAK MASUK RAJA LAWAK SAHAJA. INIKAH MANUSIA YANG KITA NAK LANTIK JADI PEMIMPIN KITA? ALAMAT SEMUA BINI-BINI RAKYAT DALAM NEGARA NI DI SAPU OLEH MAT SABU. KALAU BETULLAH DILANGGAR OLEH LAND ROVER POLIS MAT SABU HANYA TINGGAL NAMA DAH. MAMPOOOOOS..........

Anonymous said...

perhatikan raut wajah mat babun ni,,,muka temberang..mcm mane tah dpt title timbalan presidn PAS.

Anonymous said...

ini komen binatang ke

Anonymous said...

ini lah muka pengganti tuan guru nik ajis .....MAT SABUN.....hahaha utuk orang pas belajar lah agama dengan beliau....hahaha

opisboi said...

mat sabu ini memang kaki belit, putar alam, tak macam pahlawan melayu perkasa pok heing sampai hari nie tak keluar dari lokap sejak di tangkap, di beritakan beliau di belasah hingga patah tulang dagu & tulang rusuk..tapi lihat bagaimana layanan fru yg pilih kasih siap membelai ambiga & nuar..aji adi ddll siap kasi makan nasi bungkus rm25.00 sekor..tapi puak perkasa yg di tangkap di terajang, di keronyok, dilanggar, di bom pemedih mata tanpa belas kesian, media antarabangsa sekor pon tak melaporkan berita sebenar. syabas pahlawan melayu yg tersohor selepas hang tuah.

Anonymous said...

aku rasa kena ada live video utk mereka2 nie supaya jadi manusia yang berguna maka payahlah mereke awtar2, so polis ker sapa pon jangan respone apa saja diorg buat agar nnt dituduh bermacam2, record semua pergerakkan mereka sebagai bahan bukti

Anonymous said...

MAT SAPU cakap betul-betul. Kamu kena langgar ke atau jatuh (tergolik DOG) sebab dihambat olih suami perempuan yang kamu cuba SAMUN ??Rekod kamu bukan BERSIH tetapi penuh BERSHIT.

Anonymous said...

MENIPU DAN BOHONG ADALAH PERKARA BIASA KEPADA GERGASI HIJAU INI ( SHREKS)KALAU TAK BERBOHONG DAN MENCARUT BELIAU PASTI DEMAM DAN SAKIT......ITULAH MAT SABU GERGASI HIJAU YANG DIPUJA BUDAK-BUDAK.....SHREKS VERSI PAS.