Breaking News
Loading...
August 25, 2011

Info Post

Anwar dan latifah koyak mula spin cerita dalam twitter, saksi-saksi anwar sudah mula berpaling tadah, banyak pendapat yang mengatakan kalau kesemua saksi-saksi anwar kantoi di tangan pihak pendakwa, peluang anwar untuk ke sungai buloh semakin cerah.

6 comments:

YY said...

tq for the link bro....

http://yuseriyusoff.blogspot.com

JOURNEYMAN said...

Salam NUR Ramadhan,

Blog ini antara blogger hebat yg diperakui tlh mencetuskan persaingan sengit di dalam dunia media maya politik tanah air.

Mohon JASA baik Tuan untuk link blog saya..

JOURNEYMAN
the author of kl pos portal


http://journeyisman.blogspot.com/

Anonymous said...

ingatkan pendakwaraya dah dapat bukti baru jumpa kepala komuter ktm dlm lubang ekzos sayFOOL, sebab lubang ekzos sayFOOL keretapi pon bolih buat U-turn.

Nam Ron said...

Hebat dan mengemparkan!..jubur Saiful @ The Dildo man boleh mengeluarkan hawa dingin mcm peti ais kat rumah dan boleh menyimpan sperma lebih 72 jam (3) hari. Patutlah puak gerombolan amno sayang sangat kat jubur saiful..takut tak jaga jubur, nanti PRU-13 Umno-BN masuk kubur!...

jubursaiful said...

lepas ni kite bole jumpe mcm2 khazanah dlm lubang jubo saiful..hahahaha
bukan setakat botol plastik,bom c4 pon silap2 ade kat dlm tu..hahahaha
Justice for Saful's jubors!!

Zek said...

Kalau nak beri komen pun, berilah secara ilmiah bukan merapu tak tentu fasal.

Ok Anon 6.19 AM, Nam Ron dan jubursaiful.

Aku berdoa semoga kamu ini diberilah Allah petunjuk dan hidayah untuk melihat kebenaran. Amin.