Breaking News
Loading...
February 23, 2012

Info Post
Sebelum tahun 1996, kita dilarang sama sekali melakukan hubungan dagang dengan israel, tapi dengan menggunakan alasan ada syarikat antarabangsa yang berpengkalan di malaysia memerlukan bahan mentah yang tak dapat di negara lain dan bahan mentah itu hanya terdapat di israel, maka kita longgarkan perdagangan kita dengan israel...

Siapa menteri yang beri kelonggaran itu? orangnya tak lain dan tak bukan ialah anwar ibrahim orang yang baru-baru ini mengeluarkan kenyataan akan menjaga keselamatan negara israel "I support all efforts to protect the security of the state of Israel," said Mr. Anwar, wall street journal...

Jadi anwar ko jangan buat-buat lupe pulak, kau yang beri kelongaran untuk israel berdagang dengan malaysia...

Pejabat sementara kedutaan Israel di malaysia.

6 comments:

Anonymous said...

pastu anwar buat2 terkejut pulak....apa kes??

Anonymous said...

ini adalah anjing umno

Anonymous said...

Kampret...he..he.. mana boleh terima kenyataan.

anti bohmau said...

DET,

patutlah mak aku buleh masuk melawat baitulmaqdis tahun 1996 tu. cop imigresen israel terpampang dlm passport mak yg begitu bertuah dpt masuk baitul maqdis slps umrah & peri ke jordan, lalu tepi laut mati & masuk sempadan israel melalui jordan & melihat dgn mata sendiri batu tergantung tu...

mula2 mak bgtau kami anak2 tak berapa yakin sbb mentua tirinya bersama ahli rombongan dlm satu bas lagi tak berjaya lepasi pemeriksaan krn ada yg bawa pisau lipat (depa nak guna kupas buah supaya senang makan)tp foto mak depan baitulmaqdis pun pernah aku tengok lps aku balik dari UK tahun 1997 tp mak aku tak ingat mana dia simpan foto bersejarah tu! passport dia bercop imigresen israel pd tahun 1996 memang masih ada dgn mak!! rupa2nya israel termakan budi nwar yg setuju berdagang dgn syarikat2 dr negara tu & berniat nak buka kedutaan tp sblm tu benarkan rakyat negara ni pi melawat baitulmaqdis dulu...konon nak win-win situation la tu??

Anonymous said...

kalau anjing ko tu babi.......sial

Anonymous said...

anu-ar al-juburi......