Breaking News
Loading...
April 16, 2012

Info Post
"Sir bn will take over selangor after this general election", mungkin itulah kut yang dikatakan oleh khalid gagap pada najib, sewaktu majlis perasmian kompleks perumahan dan pengurusan, ladang tennamaram, ijok, kuala selangor petang tadi...









Muka khalid sebel bila hadirin menyanyikan lagu 1malaysia dengan kuat...




Tun musa hitam, pengerusi sime darby, orang pas cukup menyampah dengan tun musa, kata mereka tun musa lah penyebab terjadinya peristiwa memali...









Rupa bentuk rumah pekerja yang di sediakan oleh sime darby.








7 comments:

Anonymous said...

confirm khalid kena pancung lepas ni.

Anonymous said...

nuar liwat sure jeles tgk khalid. meroyan anwar silap2 mau dibalunnya bontot rafizi malam ni.

Anonymous said...

Khalid nak cari bot penyelamat ... Kalau orang Ijok pun dah menyampah alamat tiada esok bagimu ...

Anon Forever said...

gamba 1st tu sukanye derang gelak haha dlm hati sape yg tau huhuhu

Anonymous said...

Anonymous No.2.....komen paling kelakar gile..bab balun membalun bontot rafizi..! aku ketawa pecah perut ....!

Anonymous said...

kawan lama dlu dia org BN ,BILA pakatan memerintah dia msuk pkr pulak,mcm sesumpah khalid,

hanizam said...

mak bapak aku pergi semalam ke majlis tu...atas kapasiti penduduk sekitar...dapat tag jemputan...

mereka cukup teruja & seronok bila ada pemimpin negara datang ke tempat macam ni...

dapat salam dengan pemimpin negara 1 bonus buat orang tua aku semalam...

PM seperti biasa memberikan ucapan dengan penuh bersemangat tapi sekali sekala kena juga si Khalid...

Pengerusi Sime Darby lagi best, takda selindung dok tibai je PAKATAN...padan muka...

aku tak taulah berapa harga diri Khalid semalam...

malu @ sebaliknya, kenalah dia terima hakikat, kerajaan selangor sekarang KURENG sikit...

Nasib kolah Khalid oooiii...