Breaking News
Loading...
March 4, 2013

10 comments:

Anonymous said...

Semoga wira negara pulang dengan selamat....

Anonymous said...

"Like" pantun buat sultan sulu tu....mungkin bole ditujukan kpd pihak2 yg tak menghargai anggota keselamatan negara kita...

Anonymous said...

Sudah Sampai Masanyer Kerajaan perlu tubuhkan Suruhanjaya Diraja berhubung dengan isu ini..dedahkan dalang disebalik pencerobohan dan jatuhkan Hukuman yang sewajarnya

Anonymous said...

Foto terakhir tu yg buat aku sedih tu.....isteri2 anak2 menangis.....entah dapat jumpa lagi ke tak....yg penting mereka berjuang untuk negara.....Doakan semua keselamatan anggota kita....

Anonymous said...

sayu... :(

Anonymous said...

Saya mendoakan agar wira wira kita selamat kembali, berjaya menghapuskan semua Pengganas Si Kiram Laknat. Hapuskan Petualang Petualang dari Luar Negeri dan Dalam Negeri.

Anonymous said...

Yang mampu aku lakukan ialah aku akan pastikan untuk mendoakan agar diberi kekuatan, keselamatan dan kejayaan untuk mereka pada setiap masa. Dan semuga Allah memberi balasan sehina-hinanya kepada yang bertanggungjawab samada batil atau pun yang tersembunyi.

Anonymous said...

Minta menteri jamil khir adakan solat hajat seluruh negara...' Live for notting, die do something'.. john rammbo...

Anonymous said...

waktu sabah mundur dulu x datang pulak wakil atau sultan sulu tuntut haknya ketas sabah.Bila dah maju baru nampak sabah dari pulau sulu walaupunx pakai teropong jauh...haha.
x usah perasanlah sabah hanya unutk rakyat sabah...kepada wira negara berjuanglah ketitisan darah terakhir...kami semua sentiasa mendoakan keselamatan anda.. kepada Pak Hisyammuddin harap kaji semula keselamatan pantai2 dan sempadan negara kita supaya tidak mudah dibolosi penganas..dan siasat juga siapa dalangnya supaya wira2 negara yg terkorban tidak sia2 pengorbanannya.

izwan bohari said...

Nie lah unit aku first team dari pantai timur 21 RAMD (SETIA BERANI)