Breaking News
Loading...
March 7, 2013

Info Post
Korang bacalah sendiri penghinaan mereka terhadap pengorbanan pasukan keselamatan kita di lahad datu, sepatutnya mereka mendoakan agar pasukan keselamatan kita selamat dalam menjalankan misi di sana bukan dengan mempertikaikan perkara yang remeh seperti menaiki pesawat komersil, kena ingat pasukan special air service british pun pernah naik pesawat komersil sebagai camouflage (bergantung kepada situasi) jadi apa salahnya kalau pasukan keselamatan kita naik pesawat komersil yang agak selesa untuk memandangkan jarak perjalanan yang jauh dari pengkalan chepa ke tawau...

Jangan lupa buat undian, siapa layak ganti hisham ckmm jadi menteri dalam negeri (poll di atas)


14 comments:

Anonymous said...

SEBAB KALAU DAH NAMANYA PEMBANGKANG,TAK KIRA PEMIMPIN ATAU PENYOKONG,DIORANG NI TAK ADA HATI PERUT.TAK ADA PERASAAN.HATI BINATANG.SETIAP KEJAHATAN DIORANG AKAN DI BALAS OLEH ALLAH.SATU HARI NANTI KALAU KELUARGA DIORANG KENA TEMBAK NGAN PENJENAYAH BARU DIORANG TAU.

Anonymous said...

SIAL PUNYA
LATIFAH KOYA
LAJIM
TANG CHENG
TIAN CHUA

Anonymous said...

Hina para perajurit sebab "SETIAP LANGKAH" MEREKA tersekat dengan ada nya perajurit kita. Syabas perwira ku ...... teruskan perjuangan anda kalian. Doa kami rakyat biasa sentiasa mengiringi perjuangan anda.
-no parti-

Anonymous said...

MCM MANA NAK SEDIAKAN KELENGKAPAN PERANG..
KALO PKR KOMPLEN MEMBAZIR BELI PERALATAN PERANG..
COBA KOYA CITER KAT KAUM2 PR..

Anonymous said...

kalau jadi huru hara dan masa tu dak lagi undang-undang, orang-orang ni patut ditangkap dan disiat kulit dan dijemur di atas padang. Dalam sejarah Filipina selepas perang dunia kedua dulu, talibarut jepun ditangkap dan kulit tapak kaki disiat. Macam tu baru mereka tahu erti KEMARAHAN terhadap mulut mereka yang kurang ajar.

Zamri Husin said...

orang tak perlekhkan pasukan keselamatan kita...
orang pertikai kerajaan kita...
mana pegi kelengkapan perang..
pasukan keselamatan begadai nyawa demi negara..
macm ni ke kerajaan yang bagus...
takde negara yang guna kapal terbang awam untuk pergi berperang..

Zamri Husin said...

orang tak perlekhkan pasukan keselamatan kita...
orang pertikai kerajaan kita...
mana pegi kelengkapan perang..
pasukan keselamatan begadai nyawa demi negara..
macm ni ke kerajaan yang bagus...
takde negara yang guna kapal terbang awam untuk pergi berperang..

Anonymous said...

Da tuh bila kerajaan nk beli aset perang, pembangkang bongok ngan pencacainyer kata membazir.... Pasal negara da aman katanyer... Tak perlu membazir beli aset tentera lg katanyer..
Contohnyer bila beli shukoi ngan kapal selam... Mcm² cara pembangkang bongok nie buat utk mengondem kerajaan.... Rasuah la, kapal selam second hand la, beli ngan harga yg tak sepatutnyer la, shukoi tak bole terbang la, mahal la itu la ini la.... Tak ker mcm lahanat namanyer tuh.... Eiiii lahanat betul la korang nie pembangkang ngan pencacai bingai.. Weyyyyy...!!!! Lu org jgn bnyak bunyik la... Ini jaminan aku, korang takkan dpt perintah malaysia... Aku jamin...

Anonymous said...

Weii Zamri Husin bongok.... kelengkapan perang mcm maner lagi yg ko nak tgk??? X kan semuanya ATM nak tunjuk kat ko...Naik kormesial Airlines tu sbb nak cepat... ko pernah naik Charlie C-130H Hercules, TUDM x? seat gantung jer yang ada kat tepi, sbb pesawat tu utk transport barang2..pesawat kargo..ko pernah tgk x budak2 yang belajar kat mesir yang kerajaan tolong bawa balik guna pesawat tu diorang dok dalam tu mcm maner? berhimpit2, terpaksa sebb di mesir komersial Airline x leh landing masa tu..darurat.. ko nak tentera kita gi berjuang tu dok berhimpit2 dlm Hercules TUDM tu jgk ker?? Otak kat lutut..lagi pun pesawat TUDM agak perlahan..bukan nak kondem pesawat TUDM tu..tp pesawat tu mmg utk tujuan transport barang2.jap lagi karang kalu Askar kita sampai lambat ko pulak kater lembap la aper la... ko x pernah tgk ker tentera naik Komersial Airlines?? nampak benor katak duduk bawah tempurung...Serata dunia ader jer diorang antar tentera guna komersial Airlines...google la bodo... tu la pasal dok hari2 baca harakah n keadilan jer.tu pasal otak tepu ...x leh berfikir...

Anonymous said...

apa salahnya naik air asia? lekeh sangat ke? janji sampai. depa ni apa yang orang buat semua salah. macam la kalau depa perintah, malaysia ni akan jadi syurga?

Anonymous said...

kalo kita terang2 guna peralatan tentera sepenuhnya dah bermakna kita berperang...
tp skang nie pihak polis minta bantuan ATM utk bantu...
dengan erti kata lain POLIS la tanggung kos penerbangan menggunakan budget POLIS....
kita t ak nak g perang...
kita nak bantu polis halau penceroboh bersenjata canggih...

Anonymous said...

NAMPAK SANGAT KOMEN-KOMEN MURAHAN YANG TIDAK MENGGUNAKAN AKAL YANG WARAS. KESIAN BETUL MEREKA INI TERLALU MENAMPAKKAN KEDUDUKAN YANG DESPRATE. ORANG-ORANG YANG BERI KOMEN JUGA TERDIRI DARI MEREKA-MEREKA YANG TIDAK WARAS, DAN KEKECEWAAN JELAS TERNAMPAK DARI KATA-KATA MEREKA, JADI TIDAK PERLU ULAS UNGKAPAN MEREKA, KERANA MEMBUANG MASA SAHAJA UNTUK DILAYAN. BOOOO SAJA ORANG MACAM NI KALAU BERI CERAMAH DITEMPAT-TEMPAT TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN

Anonymous said...

Jadi tukang komplen memang senang.... mulut mcam orng dia je yng bijak...

Anonymous said...

haaa aku suka komen ko ni memang bebudak fuckatan ni super bahlol