Breaking News
Loading...
March 5, 2013

Info Post
Tengok style anwar alihkan isu, boleh dia tanya balik wartawan "media filipin mana?" walhal dia tahu media filipin mana yang kaitkan dia dengan lanun sulu itu, tapi kalau dah dasar kaki spin dia boleh buat muke kering je...

Aku cadangkan pada wartawan yang pergi pc anwar, tolong print segala artikel media luar yang kaitkan anwar dengan lanun sulu tu, bila dia tanya "media mana media mana" korang campak je ke muka dia...

14 comments:

Anonymous said...

dah tak berapa lama dahh nyawa politik diaa...

dah tingai nyawa2 ikan...

Anonymous said...

Yg tanya tu pun bangang........get yourself prepared.....read to Anwar's face what has been written.......let everybody attending PC hear loud and clear.....

A Malaysian Opposition politician allied with Datuk Seri Anwar Ibrahim is believed to have met with the Sulu Sultan late last year and gave the Opposition’s support to the Kirams’ claim to Sabah, a Philippine intelligence source revealed.

In a special report by the Philippine Inquirer, the intelligence officer said that one member of the Malaysian political opposition allied with Anwar Ibrahim was running for a post in Sabah.

“Apparently, this politician was one of those who spoke with the Kirams. He supposedly gave the Opposition’s support to the Kirams’ claim to Sabah,” the source said.

The source also believed that in their meeting in November last year, the Kirams decided to “reclaim Sabah or at least ask for a compensation for Sabah that is commensurate to the land’s value today, and for the royal family to be given due recognition by Malaysia.”

Anak Lenggong said...

Tengok muka dia pun dah takde seri sapertimana wajah pemimpin lain..inilah dia sikit0l melayu moden.

1malaysiakini said...

hmm.. sekian terima kasih la..
ni la org yg sebenar mulakan listen, listen, listen.. tapi org tak perasan..
tapi cara dia listen listen listen kan org lebih tertib..
reporter salah jugak, tk equipped..
but 1 thing though, kalau you tak bersalah, you takan respond sebegini tul dak tuan-tuannnn?

joecharles said...

muka AIDS!

Anonymous said...

lihat kepada matanya. wajah orang yang tak tidur nyenyak macam tu la. silap haribulan dia ni gila. gila menipu

Anonymous said...

saman je la keje ko....ceh!!!

Anonymous said...

Kenapa tak ada usaha tarik GelaranDatuk Sri dari Pengkhianat Negara?

Anonymous said...

Cakap dan gaya orang tak bermoral!!!!
Langkah ko pun dah tak jauh lagi...
loyer tekak aku...kuek tuiii....

Amir Ranggi said...
This comment has been removed by the author.
Amir Ranggi said...

jubur dia sakit tu psl x tau nak ckp apa kat reporter....

Anonymous said...

Mahathir, Najib, Rosmah relax je kena tuduh macam2. Yang si juburit ni pulak sikit2 saman.

Anonymous said...

Lagak seorang pemimpin yang di agung-agungkan oleh pencacai...sombong nak mampos...haramjadah

Anonymous said...

What a information of un-ambiguity and preserveness of valuable experience on the topic of unexpected feelings.


Also visit my blog post graduate certificates