Breaking News
Loading...
March 8, 2013

Info Post

Petang tadi bapak si saiful manga liwat anwar tampil memberi tahu media bahawa anaknya diperguna pihak tertentu menuduh anwar meliwat anaknya, dikata siap bersumpah kononnya saiful di perguna.

Kita nak faham game nie senang je, anwar dah kantoi besar dalam kes pencerobohan lanun sulu, jadi untuk divert kekantoian dia, make dia perlu berbelanja lebih sikit dengan membeli maruah bapa saiful yang semua sudah maklum bapa dia nie memang broke.

Yang aku tak faham sekarang nie ialah, kenapa baru sekarang bapanya keluar bagi tau saiful di peralat oleh pihak lain, kenapa tidak dedahkan sebelum kes perbicaraan anwar dulu?

Apa pun kita semua sudah maklum, bukti air mani anwar memang ada dalam lubang saiful, sekarang ini kita hanya perlu tunggu mahkamah rayuan untuk mendengar semula kes itu, setakat pengakuan bapa saiful kita boleh anggap dia macam PI Bala juga la, beria-ia kata rosmah yang bunuh altantuya bila diminta berikan bukti, dia lari keluar negara...

Apa pun kita jangan lari fokus kita pada insiden lahad datu, anwar sudah nampak tersepit dengan pencerobohan yang dia plan untuk menghuru-harakan sabah dan malaysia bersama misuari dan estrada, dia hanya guna bapa saiful sekejap untuk alihkan isu tu, lepas nie kalau dia tersepit lagi, tak tau pulak sapa yang anwar gagau...

Published with Blogger-droid v2.0.6

10 comments:

Anonymous said...

Berapa lah agaknye bapak si saipul tu dapat ye? Mungkin anwar nak jodohkan bapak si saipul dengan anak raja kiram gamaknya.

Anonymous said...

Saiful kene liwat kat jubor..bapak dia kene liwat tang otak...

Anonymous said...

hmmm jens tak solat jugak ekau yer bloger.... ish ish....


zul kulim

Anonymous said...

sidang media terTUTUP? hahaha... mana video? apa yg Anwar nak tutup?

Anonymous said...

Menfitnah itu lbh besar dosanya drpd membunuh org..... Allah swt itu maha mengetahui maha berkuasa

Anonymous said...

Bodoh betul blogger ni. Mahkamah tak pernah sahkan air mani Anwar dalam lubung Saiful tapi air mani Saiful sendiri. Semua org tau la. Jangan la buat malu UMNO.

Anonymous said...

Bapak saipol liwat nuar la gamak nya. Nuar tak liwat hanya masukkan kote bengkok dia.

Anonymous said...

Hi! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to take a look.

I'm definitely loving the information. I'm bookmarking and will be tweeting
this to my followers! Wonderful blog and superb design and style.



Here is my weblog http://ebuybelize.com

Anonymous said...

I got this site from my buddy who told me about this website
and now this time I am visiting this site and reading very informative articles
at this place.

Also visit my web page ... payroll checks

Anonymous said...

Hi! I just want to offer you a big thumbs up for your great info you have got here on this post.
I will be coming back to your blog for more soon.

Feel free to visit my site ... http://wiki.paraguayeduca.org/index.php?title=Usuario:MohammadM