Breaking News
Loading...
January 9, 2014

14 comments:

Anonymous said...

haramkan agama kristian di malaysia, pinda balik perlembagaan persekutuan, itu pun kalau kerajaan ada telor.

Anonymous said...

Itu lah penganut agama Kristian yang bangang di Malaysia. Kita mesti sedar agenda besar mereka jika mereka memerintah Malaysia. Setakat memerintah 2 buah negeri ( Selangor dan Pulau Pinang)pun mereka sudah menunjukkan belang mereka. Apa yang kata buat ( yang bukannya masaalah besar pun, setakat nama sekolah dalam ejaan jawi saja pun dan bukan ada kaitan dengan agama)mereka besar-besarkan. Tapi apa yang mereka buat iaitu mengguna kalimah Allah dalam kitab bible babi adalah satu kesalahan yang ketara dan maha besar. Pengganut Kristian di bahagian lain dunia ini tak pun bermasaalah dan tak mengguna pun kalimah Allah..tapi mengapa pengganut Kristian di Malaysia beria-ia sangat nak guna kalimah Allah. Kita mesti bersatu menentang kecelakaan Kristian di Malaysia ini. Kalau perlu halau mereka ke negara yang 100% mengamalkan agama Kristian.

Anonymous said...

Perancangan jangka masa panjang Evangelis Kristian dari dalma dan luar DAPigs untuk proses meng'Kristianisasi'kan Malaysia...agendanya terang lagi bersulu..cuma Melayu2 Islam dalam PR jer masih buta hati,buta perut dok sokong puak2 kafir Kristian ni...terutamanya Khalid Gagap MB selangor yang dungu tu..x habis2 nak jadi keldai,barua,macai, hamba abdi, cai angkat najis DAPigs...
Jgn sampai darah Umat Islam Malaysia menggelegak naik sampai ke kepala,..toleransi pun ada batasnya, Umat Islam lain bukan buta tuli, pekak badak dan sanggup jadi pak turut DAPigs mcm juak2 macai dalam PAS dan PKR...ptuihhhh haram punya Kristian.. sama haram dengan juak2 Melayu PR ni..

Surrhead said...

melayu umno menyerlahkan kebodohan dgn statement -
1. haramkan kristian di malaysia
2. halau warga kristian ke negara yg 100% mengamalkan kristian

ok..ok...melayu yg sentiasa tergugat (inferiority complex)
1. you tak boleh nak haramakan kristian di Malaysia sebab dlm dunia ni, i rasa korea utara se ekor jer yg buat benda mcm ni

2. negara yg 100% mengamalkan kristian mungkin vatican city

you org nak Malaysia di "embargo" ke?

semua idea karut2 belaka...korang seronok ke mengarut mcm ni??

Anonymous said...

dia orang bangang sbb artikel ni pun bangang...apa kena-ngena tulisan jawi dgn Islam...habis tulisan roman tu kristian ka? aparahh...

Anonymous said...

Ramai juga penjilat krstian dalam ruangan komen nie ya, tapi aku rasa yang komen ni bukan orang Islam kut. Biasalah kafir di malaysia nie banyak mengaku macam orang Islam.

Anonymous said...

Cukup-cukuplah tu...tak perlulah ada pengkomen yg berlakon nak jadi kapir pulak

Surrhead said...

Sesiapa pun ada hak tuk mengarut dan bodohkan diri....dan siapa2 pun ada hak tuk berkomen intelek....kan DET?? Tuk yg tak boleh nak berdebat secara intelek, jgn masuk blog DET atau jgn duk di Malaysia lagi....yg sedap mulut nak panggil org kapir, bapak dia lah kapir....tak caya gi tanya bapak kapir ko tu....

Anonymous said...

Oi SIALBANGKAIBABIhead, lu yg. BODOH mcm KERBAU! Dah lah tu, lu mahu ancam NYAWA aku dan bapak aku di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/hard-rock-cafe-di-putrajaya-siapa-punya.html & di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/siapa-yang-nak-bunuh-hannah-yeoh.html! Dasar lu jenis HAIWAN BABI KURAP PENGECUT mcm. SAMSENG GENG KONGSI GELAP KAPIR! CILAKA LU - BAPAK lu lahirkan anak mcm SAMSENG KURAP mcm lu apasal?!

Baik lu si KAPIR HARBI (tapi asyik menyamaq guna bahasa Islam) pi BERAMBUS dan MAMPUS dr. Tanah Melayu NUSANTARA PUSAKA ni kalau lu benci sgt. umat Islam/Melayu,! Hari tu bukankah lu ingat Sabah/S'wak Kristian punya - oi, Sabah/S'wak adalah sebahagian Malaysia, NEGARA ISLAM, ada paham lu?!

Anonymous said...

Pandangan Ustaz Robby Bekas Mubaligh Kristian berkenaan isu Kalimah Allah klik https://www.youtube.com/watch?v=GD-47PrulMI

Anonymous said...

cuba anda fikir siapa yg hapuskan tulisan JAWI dalam sistem pendidikan negara kita ???

Anonymous said...

Oi SIALBANGKAIBABIhead,lu nak suruh bapa akuyg Islam/Melayu bunuh aku masa lahir di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/hard-rock-cafe-boleh-bagi-undi-pada-ku.html?! BABI lu si HAIWAN SYAITAN KAPIR GANAS! Baik lu MAMPOS hey si PENJENAYAH GENG KONGSI GELAP KAPIR!

Oi SIALBABIhead, aku dah lapurkan pd. KDN utk. SIASAT lu, PENJENAYAH KONGSI GELAP KAPIR BINATANG BUAS! Asyik nak ANCAM nyawa aku dan bapak aku juga semalam! BANGKAI lu!

Anonymous said...


SYUKUR ALHAMDULILLAH dgn. KEBERANIAN JAIS walau k'jaan negeri begitu dajal MENGGERTAK JAIS - yg. JAIS harus TUNDUK mcm. KULI -si-KAPIR SAMSENG pd. k'jaan negeri PEMBANGKANG LIBERAL JAHANAM, terutamanya si KAPIR HARBI musuh ISLAM/Melayu dr. DAPBANGKAI, tentang hal-ehwal Islam/umatnya di masa hadapan, sedgkan Islam adalah agama Persekutuan dan Tanah Melayu kita ni NEGARA ISLAM!

Inilah akibat kita terlalu bagi NAIK MUKA bangsa si PENDATANG KAPIR JAHANAM MUSUH ISLAM, yg. makin KURANG AJAQ kat Tanah Melayu PUSAKA nenek/moyang kita ni, dan tak pernah berterima kasih kita bagi depa MENUMPANG!

Tapi kat Barat, si pendatang KAPIR HARBI dr. Malaysia ni, tahu pula jadi PENGECUT; tak pula nak paksa kaum Kristian bangsa Barat guna KALIMAH ALLAH utk nama Jesus, tuhan triniti si Kristian, termasuk dlm. injil-injil Barat! Dan NGO-NGO serta mana-mana rejim Barat-Zionis, terutamanya dr. kembar-kembar Israel JAHANAM, si rejim-rejim Jerman-Amerika-British-Peranchis, bukan main berani nak masuk campur [disyaki MENAJA PAP (S'pura)/DAP], asyik MELALAK mcm. ANJING KURAP kat Tanah Melayu dan seluruh dunia Islam, utk. menjatuhkan Islam serta membunuh umatnya dlm. Genocide, serta menjajah-merompak Dunia Islam yg melimpah minyak-gas kurniaan ALLAH SWT kita, menggunakan falsafah Barat-Zionis “demokrasi/hak asasi kesamaan –kebebasan mutlak (dsbnya)” - cuba rejim-rejim Barat ni paksa rakyat Barat mereka menggantikan nama Jesus dgn. Kalimah ALLAH, pasti ramai MENGAMUK mcm. si Nazi-Nazi Barat! Baru mereka tau! Dasar si Barat HIPOKRIT laknat - yg. mana kuasa politik dan ekonomi telah dikuasai Yahudi Zionis!

Si Yahudi-Kristian Zionis (bukan Yahudi-Kristian tradisional/asal), sebenarnya adalah pengikut agama Syaitan melalui “Meja Bulat Illuminati-Freemason”, yg. ingin menubuhkan SATU k’jaan Syaitan “New World Order” di muka bumi ini, termasuk berpusat di Israel, negara dajal yg. ditubuhkan melalui pembunuhan beramai amat kejam (GENOCIDE) Bumiputera (Indigenous) Islam Palestin.

Malangnya, tengok cara mereka juga MENGHASUT anak muda Islam/Melayu utk. menerima (di”brainwash”) idea Zionis Illuminati-Freemason ini, termasuk mengagungkan ejen –ejen KAPIR GANAS Mossad/CIA-MI6 dan pemimpin terkemuka Freemason cthnya Thomas Jefferson (terang-terangan di siri baru Sleepy Hollow), di Fox TV di Astro, melalui siri-siri NCIS, The Shield, Sleepy Hollow (bukan yg. filem, tapi siri baru) dsbnya!

Makcik Sambal Belacan.

Anonymous said...

pendapat sy kerajaan telah menghapuskan tulisan JAWI dlm sistem pedidikan...

klu zaman dlu subjek bahasa melayu belajar dlm tulisan JAWI.jadi klu org kafir menentang tulisan jawi kenapa nak marah?

sedangkan dlu kerajaan hapuskan tulisan JAWI dlm sistem pendidikan...melayu UMNO ada marah x ?

fikirkanlah klu umat Islam sendiri(kerajaaan)hapuskan tulisan jawi.