Breaking News
Loading...
April 3, 2015

Info Post

Siapa pengguna prepaid? kebanyakkannya adalah anak muda...

Apa akan jadi kalau anak-anak muda ini kita susahkan hidup mereka...?

Ingat sikit la...

Hari tu kata top up tak di kenakan GST, rakyat tak lupa tu...

Lepas tu keluar kenyataan yang cukup garang, katanya "kalau telco charge GST pada top up, nak heret syarikat telco ke mahkamah, kenyataan garang macam harimau tak makan sebulan...

Tak tau la siapa yang gosok siapa,...

Keluar kenyataan, setuju top up kena GST, telco janji nak tambah air time...

Macam mana kerajaan tau telco bagi lebihan 6%? kena kencing dengan telco dah.

Aku bukan anti GST...

Tapi...

Kenapa kerajaan buat kenyataan flip-flop macam nie...?

Mana pergi maruah kerajaan...???


6 comments:

Anonymous said...

Boleh kenakan GST dengan syarat :

1. Charge untuk call 1 minit = 10 sen

2. Charge untuk 1 sms = 1 sen

3. Internet broadband unlimited

Persoalannya, semua telco setuju tak ngan syarat kat atas tu ? Kalau setuju, aku sanggup bayar RM10.60.

Anonymous said...

Berapa banyak SUBROTHALASY dapat satu TELCOS..Kastam katakan.

Anonymous said...

ok apa, kerajaan semua betul, sokong semua tindakan kerajaan, tunggu pru 14, ramai ramai undi bn...

Anonymous said...

pakal aku takde twitter,fb dan apa2 je...kalau tak,tentu aku masuk twitter mad maslan dan maki je dia kat situ...ada sesapa yg ada twitter dah maki mad maslan tu tak? kalau setakat kat sini je tentu dia pun tak baca...

azhar

Anonymous said...

aku memang tetap undi bn walau mcmmana pun...kalau pr yg menang komfom artikel 153 yg melibatkan islam,melayu,raja2 melayu akan terhapus...aku lagi takut perkara ini betul2 berlaku kalau dibandingkan masalah gst ni...

azhar

Anonymous said...

Sudah la.. Selama ni yg kurangkan kuasa raja2 adalah umngok jgk. Yg x hormat raja2 pun umngok jgk.. Bukak la minda tu azhar woi.. Umngok lagi teruk kurang ajarnya..