Breaking News
Loading...
May 22, 2015

Info Post
Nie apa kes? kalau nak balun tpm selaku menteri pelajaran pun janganlah balun dalam facebook, tada elok la itu macam kawan, buat malu pentadbiran najib je...

Kan lebih elok jumpa secara 4 mata, cerita baik-baik pasal masaalah sekolah tu, tak payah kecoh-kecoh cerita dalam facebook, bukan takat satu malaysia tahu, satu dunia pun boleh baca...

Tuan sebagai ketua pengarah jabatan yang paling strategik dalam negara, kalau buat apointment nak jumpa tpm 5 minit pun dah tentu tpm sanggup luangkan masa setengah jam untuk tuan ketua pengarah...


Nota: nak tanya sikit, kerja cek keadaan sekolah nie kerja menteri dan timbalan ke? atau kerja pengarah jabatan pelajaran negeri? kalau menteri yang duduk di putrajaya nak turun cek sekolah satu persatu, aku rasa elok PECAT je semua pengarah jabatan pelajaran yang ada di negeri tu, biar menteri dan timbalan dia je yang buat kerja, buat apa simpan pengarah berpangkat jusa dan bergaji ribu raban, kalau benda macam nie pon menteri dan timbalan kena buat...

Lagi satu, masa tuan ketua pengarah jadi timbalan menteri pelajaran dulu, kenapa tak bantu sekolah yang daif nie? rasanya sekolah nie daif dah bertahun, masa tuan ketua pengarah jadi timbalan menteri pelajaran pon sekolah nie dah daif, bukan baru 3-4 hari dia daifkan? takan tuan ketua pengarah nak kata dulu saya tak tau pasal tak ada posting bagi kat saya, maknanya dulu tuan ketua pengarah pun malas turun kebawah juga la yer...

Nota dua: mampos aku lepas nie geng-geng jasa balun aku... heheheheh

6 comments:

Anonymous said...

Si poad ni macam la bagus benar. Bertanding pun kalah ada hati nak sound TPM. sedar la diri tu sikit.

Melayu Selangor said...

Puad nak bagi tau PM dia masih releven.

Abdullah Ahmad said...

Saya tidak tahu dan tidak pandai politik. Tapi mohon izin nak masukan perkara lain di sini

https://telegram.me/joinchat/03f061fb00cc3b486753fd948f03189a


salamالسلام عليك ورحمةالله

SELAMAT datang kepada ahli-ahli baru PRM yang baharu di invite ke group telegram Umrah Persendirian. Kini sudah ada 4 group yg sudah penuh dan mula group PRM yang ke limaGroup ini adalah group terbaharu di antara group PRM. Terdapat 5 group kesemuanya termasuk satu group yang kurang aktif.PRM adalah group perbincangan khusus berkaitan UMRAH terutamanya UMRAH CARA PERSENDIRIAN, juga BOLEH di bincangkan haji selain haji menggunakan perkhidmatan LTH. TUAN/PUAN juga boleh melihat mesej terdahulu yg kebiasaannya akan di berikan untuk tempoh 3 hari dari tarikh penyertaan.Sebarang pertanyaan berkaitan umrah khasnya umrah persendirian sangatlah di alualukan. sila kemukakan ke room ini, insyaallh jika soalan itu perlukan jawapan akan ada yg cuba menjawab jika terdapat ahli terdahulu di line.Tiada iklan atau unsur iklan yang di benarkan kecuali yang berkaitan umrah sahaja.Terima kasihTuan/puan yg berminat boleh menyertai group perbincangan melalui link berikut:

https://telegram.me/joinchat/03f061fb00cc3b486753fd948f03189a

Terima kasih

Anonymous said...

Menteri Pelajaran seharusnya mencontohi dan meneladani KP JASA bagaimana beliau senantiasa turun padang mengambil tahu.permasalahan rakyat Batu Pahat..sebagai bukti , PRU 13 KP JASA menang bergaya menewaskan calon PR sehingga kehilangan wang deposit!!!...ADOIIIII!!! ... Laa mimpi aku rupenyer. ..tido la balik

Anonymous said...

Betul admin tulis tu. Dia pun dulu timbalan menteri pelajaran. Kenapa dulu dia pun tak turun padang ke tinjau sekolah yang bermasaalah Atau pun di juga pemalas.

Anonymous said...

Betul la tu ...
JaSA bekas Timbalan Menteri Pelajaran ni, selain dari menggesa perletakan jawatan PM(Paklah); adalah cara2 mengenalpasti golongan homoseksual menerusi:
> kegemaran pemakaian pakaian 'V-neck'
> kegemaran pemakaian pakaian 'tanpa-lengan'
> kegemaran pemakaian pakaian berwarna cerah
Mana cerita tentang penambahbaikan(fizikal) taraf persekolahan masa tu ... ! Patutle cuma jadi 'one-term' MP. Dia bukan pemalas ... cuma boleh jadi 'pen pusher'. Hi hi hi
EVLee