Breaking News
Loading...
July 9, 2015

Info Post
Aku kesian tengok najib keseorangan dalam menempuh pelbagai masaalah...

Jawapan-jawapan menteri pula di lihat seolah-olah nak sabo najib, macam biasa, bila bodoh jawapan yang pak menteri berikan maka yang kena getahnya adalah perdana menteri...

Terbaru adalah surat lauyer afarizam kepada wsj...

Kita sebagai orang biasa yang tak ada back ground undang-undang pastinya kalau melihat surat itu rasa gembira kerana najib sudah mengotakan janjinya untuk menyaman wsj kerana memfitnah...

Tapi bila terbaca dalam fb semalam, terus pandangan aku jadi berpinau, betul ke si afarizam nie seorang lauyer atau...

Kasian la kat najib, dia harapkan lauyer dia tu hantar surat suruh tarik balik fitnah pada orang yang buat fitnah kepada dia dalam tempoh 14 hari, tapi si lauyer tu pulak pi tanya orang yang fitnah najib tu betul ke kau tulis pasal najib dan kau nak lantik lauyer tak...???

Aduhh... makin parah nie...


8 comments:

Anonymous said...

alah DET, mcm tak tau pulak.........mmg duit masuk kat akaun najib, sebab itu lawyer najib kalut kat WSJ.... DET ini betul2 bangang ka atau buat2 bangang?? baiknya lawyer najib ajak WSJ kunjung rumah time raya.........yg si igp bangang pulak nak siasat wsj..apa?? nak gi amerika siasat wsj ka?? wayang jugak lebih

Anonymous said...

Najib repeated his statement that he had never taken money for his own interest. Nanti dia cakaplah duit tu memang dia ambil dan masuk dalam akaun dia tapi bukan dia guna untuk peribadi dia. Salah tu salahlah tapi alasan dia nak bagi ke rakayat juga (konon-konon).

jgn jadi bodoh!!! said...

sapa yg nk pertahan klu buat keje sorang2

jgn jadi bodoh!!! said...

sapa yg nk pertahan klu buat keje sorang2

jgn jadi bodoh!!! said...

sapa yg nk pertahan klu buat keje sorang2

langau said...

semua skrg tgh pakai kondom...play safe

Anonymous said...

semua nak sabotage najib .. kah kah kah. patutlah najib cakap blogger dia bangang

Anonymous said...

terasa bodoh pulak aku baca artikel.. tak kan lah kau pakai loyar kau tak check apa loyar tu tulis.. apa le masalah admin ni.. janji jilat je kan