Breaking News
Loading...
September 9, 2015

Info Post
Inilah puncanya kenapa penyokong boleh sepak kita dah tak boleh tahan dengan sikap pekak badak FAM...

Korang tengok carta di bawah tu... apa yang korang nampak...???


Kalah dengan Oman 6-0, ketika itu alasan FAM kita belum bersedia... kikikikikiki

Perlawanan persahabatan seri 0-0 dengan hong kong, aduhh dengan hong kong pon boleh seri? 

Kelayakan piala dunia 2018 seri 1-1 sama dengan timor leste, negara yang infrastruktur sukannya cukup teruk....

Kalah 6-0 dengan negara bergolak palestin... malaysia negara aman, makan cukup, training cukup, enjoy terlebih cukup, gaji lumayan, tapi boleh kalah dengan negara yang bergolak dan berperang tiap-tiap hari, sampaikan dulu pemain mereka pernah kata, nak turun latihan pun tak berani, takut kena peluru sesat israel...

Perlawanan persahabatan seri dengan bagladesh 0-0, sepatutnya kalau dikira dengan segala infrastruktur, gaji, style rambut dan gaya poyo nya pemain kita, team bangladesh nie boleh jadi lauk kita je, kurang-kurang 5-0 kita boleh makan bangla ni, tapi tengok lah sendiri apa jadi, lawan dengan team yang jersi bola mereka pun tak ada brand dan sponsor pun boleh seri, kita apa brand jersi kita? Nike kan? 

Lawan UAE kalah 10-0, apa nak komen...??

Semalam, adalah kemuncak kemarahan penyokong malaysia...

FAM masih lagi nak buat pekak...?

JANGAN SAMPAI PEMINAT BOLA SEPAK BOIKOT PIALA MALAYSIA SUDAH...

8 comments:

Anonymous said...

Apa? yg buat ulasan terror sangat ker main bola. Adat perlawanan mesti ada menang / kalah.Apa benarlah kesalahan pasukan kita! BERAPA GOL GERMANY Belasah BRAZIL piala dunia? BRAZIL tu.Tak da ler penyokong Brazil nak baling SUAR/MERCUN KAT STADIUM. Jenarasi muda Malaysia sudah tak ada adap/maruah, bahkan makin KURANG AJAR. GARA - GARA budaya PEMBANGKANG (PKR/DAP/PAS).

Anonymous said...

Akibat dari ajaran demo sana demo sini, akhirnya semua jadi ganas. Lebih baik haramkan je sebarang permainan bola sepak ni. Robohkan je semua stadium dan bina lah bangunan2 kediaman atau perniagaan lagi bagus.

don said...

ape amik contoh brazil germany plak? bukan 2-3 kali german bantai brazil macam kite kene dan bukan setiap kali brazil lawan negara lain die kalah 6-0.. kalau brazil macam malaysia ni aku rase lagi teruk penyokong die merusuh! kite ni dah le dengan negara yang hebat dah kompem kalah.. dengan team sepatut lagi teruk pon kite seri or kalah.. so ape alasan yang boleh FAM bagi lagi?

Anonymous said...

FAM dipolitikkan........

Anonymous said...

ehhh 09 September, 2015...ko jgn komen la kalo xtau pape...bek diam..nampak pandai skit...puihhhh

Anonymous said...

lucutkan umno dan semua akan bertambah baik di Malaysia...

IBU TIJA said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA

IBU TIJA said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA