Breaking News
Loading...
October 8, 2015

6 comments:

Anonymous said...

Najib kan yang,

- Ada nama Ahjib Gor
- Panggil PSY entertained cina di PP
- Hapuskan ISA
- Senyum ear2ear with I Love PM
- Beri banyak peruntukan SJKC
- Buka banyak Scholarship untuk cina at the expense of peruntukan pelajar melayu yang lulus baik dan cemerlang tapi tidak mendapat biasiswa
- Pakai cheongsam bergendang bedok cina
- Buka seluas luas nya Petronas Syarikat memperkasakan melayu peluang untuk cina yang tidak langsung buka Private Sector untuk level playing field for graduan melayu

Tak gitu?

Sekarang jawab Titah Raja-Raja, then again tak habis nanti asyik kutuk Tun M!

Anonymous said...

kurang ajar, mmg nak kena lempang ni.....tunjuk taiko sama pompuan, ptui.....

Anonymous said...

Bunuh je Cina Celaka ni. Kurang ajar nak mampus. Memang Cina perangai pukimak. Ingat bila tiba masanya kita bunuh semua babi babi sial nih.

Anonymous said...

Dari zaman komunis sampai sekarang perangai kebanyakan cina memang gitu. Kurang ajar. Tak beradab pasal banyak makan babi.

Anonymous said...

Plat kete PLH 2242....orang penang ini kete kasi hantam.....ini cina bole cakap 'gua ada banyak duit.. lu nak duit bola kasi maa'....puiii

Anonymous said...

jangan mcm tu... kita ni sama saja.. bila dah hilang kawalan pasti maki memaki berlaku.. bukan cina je, melayu, india semua sama.. jadi x perlu lah nak jadikan video alasan racist... aku ckp sebagai org melayu sendiri pernah tgk org melayu maki majlis punya orang.. kecik punya hal, x perlu nak sembang sgt... kita semua sama bila setan dah kuasai diri..